Tii dieta? Afla cum iti dai seama daca ai eliminat grasime sau apa!

Tii dieta? Afla cum iti dai seama daca ai eliminat grasime sau apa!
Tii dieta? Afla cum iti dai seama daca ai eliminat grasime sau apa!

Esti incantata cand te urci pe cantar si remarci ca ai mai slabit -23 kilograme. Iti spui „in sfarsit dieta da roade”. Insa cand stii cu siguranta ca ai eliminat din depozitele de grasime si nu apa din tesuturi? Afla de la specialisti!

„Fluctuatiile mici pe care le arata acul cantarului sunt de fapt pierderi ale apei din organism”, afirma specialistul in nutritie Stephen Gullo.

In general, scaderea in greutatea prin eliminarea grasimilor este vizibila, iar cel mai simplu mod care te asigura de acest lucru este largirea hainelor.

Daca ai nevoie de curea la pantalonii care pana de curand te strangeau sau bluza preferata nu se mai muleaza pe corp, inseamna ca organismul tau a ars din grasimi.



De obicei, dietele sanatoase care se bazeaza pe un consum constant de alimente sanatoase, in portii mici, plus un program de exercitii fizice ajuta la remodelarea corporala.

Pe de alta parte, dietele drastice duc la eliminarea apei din organism. Iar scaderea in greutate poate fi destul de mare, in jur de 5-6 kilograme, intr-un timp destul de scurt, insa nu reflecta realitatea, intrucat corpul retine la loc lichidele dupa terminarea regimului.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro



Citește și:

Hernia de disc lombara: diagnostic si tratament actual

Ce face Andreea Esca atunci când nu este pe micile ecrane și care este rutina ei. “Am și zile în care dorm 10 minute.”

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Oana, mama și tatăl său au fost găsiți morți în casa din Bistrița! Erau în țară de câteva zile și urmau să se întoarcă în Spania, dar au murit într-un mod cumplit

Decizia neobișnuită luată de Ștefan Stan după divorț. Ce promisiune a făcut pentru fetițele lui

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Prima apariție publică a lui Michael Schumacher după 11 ani de la accidentul care i-a schimbat viața: Acesta a fost socru mic la nunta fiicei sale. Cum a arătat rochia de mireasă a Ginei, fata fostului pilot de Formula 1

"De data asta nu mai scapi" - Fata de 18 ani UCISĂ, la Bacău, de un vecin...


Cookies