Tily Niculae, despre situația financiară din adolescență. Când a început să aducă primii bani în casă? „S-au inversat rolurile. Totuși, eram un copil.”

Tily Niculae, despre situația financiară din adolescență. Când a început să aducă primii bani în casă? „S-au inversat rolurile. Totuși, eram un copil.”
Tily Niculae, despre situația financiară din adolescență. Când a început să aducă primii bani în casă? „S-au inversat rolurile. Totuși, eram un copil.”

Tily Niculae a vorbit despre situația financiară din adolescența ei și cum rolurile din familie s-au inversat, atunci când ea a început să facă primii bani.

Tily Niculae, cunoscuta și îndrăgita actriță, a avut un parcurs profesional început încă de la vârste fragede, așa cum a povestit în cadrul podcastului Pacientul 2.0, acolo unde a vorbit despre toată perioada adolescenței alături de părinții ei, dar și lucrurile care i-au lipsit în familie. Mama ei a fost cea care am împins-o spre toate activitățile pe care ea nu le-a putut face, iar atunci când găsea în ziar un casting, nu stătea pe gânduri și mergea pentru a-și încerca norocul. 

„Cumva, în vremea comunismului, nu ne-a lipsit nimic, dar acel nelipsit nimic însemna poate că nu ne lipsea ciorbă de oase sau prăjitură o dată pe lună, mezelurile. Când le cumpăra la salariu, poate se terminau în două zile. Eu am văzut eforturile părinților mei și cumva s-au inversat rolurile pentru că mama și-a dorit să fie balerină, nu a reușit pentru că venea dintr-o familie și mai săracă, cu foarte mulți frați.
A zis: „gata, fata mea face!” A fost norocul că structura mea s-a modelat și așa am început, tot am început cu baletul, după care am fost în cor, după care am avut trupa mea, cântam în deschidere, după care hai cu televiziunea, pentru că mama mea a luat toate ziarele, pentru că presa era la cote înalte. „Casting, gata mergem. Și mâine casting.” „Nu vreau să merg.” „Ba da, mergi.”,
a povestit Tily Niculae.

Tily Niculae, despre cum s-a schimbat situația financiară a familiei, după vârsta de 16 ani

Citește și: Tily Niculae, despre exemplul pe care i l-a oferit tatăl său: „Eu pe tata l-am văzut când spăla rufele în cadă, că noi nu aveam mașină de spălat! Îmi făcea de mâncare, când mama se simțea rău.”

Tily Niculae
Tily Niculae[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citește și: Drama prin care trece Tily Niculae după ce a devenit mamă: „Trec printr-un șoc”

Astfel, de la o vârstă fragedă, actriței i-a plăcut să fie implicată în numeroase proiecte, iar de la vârsta de 16 ani, rolurile din familie s-au inversat, devenind ea sursa financiară a întregii case.  

„Nu pot să neg că nu mi-a plăcut în lumea asta, sunt în largul meu. Nu tuturor le vine ușor să fie naturali pentru că așa sunt ei. S-au inversat aceste roluri, iar de la 16 ani devenind furnizorul familiei financiar, dorindu-mi să-i fac fericiți cumva pentru că nu-mi doream să îi mai văd în acel stres financiar și mă bucuram. Eu acum nu mai iau mezeluri. Când am schimbat geamurile de lemn că ne curgea apa în casă, am spus „mama, te duci și faci credit și noi ne luăm termopane.”
Chestii pe care în mod normal un copil nu ar trebui să le facă. Totuși, eram un copil.”
, a mai spus actrița.

Citește și: Roberta și Sebastian, primele declarații după descalificarea din „Casa Iubirii”: „Fiecare primește ceea ce merită” Unde se află acum cei doi, alături de fetița lui Sebastian- kanald.ro

Citește și: Ea este Virginia, doctorița de la ATI care a fost aproape strivită de o șoferiță! Coincidență stranie, accidentul s-a produs după ce și-a înmormântat socrul - stirilekanald.ro

Tily Niculae
Tily Niculae[Sursa foto: Facebook]



Citește și:

Pete roșii pe picioare – cauze și management

Tily Niculae a pozat topless: „Am plâns de nervi”

Imagini incendiare cu Monica Bârlădeanu! Abia o mai recunoști! Da, EA e!

Oana, mama și tatăl său au fost găsiți morți în casa din Bistrița! Erau în țară de câteva zile și urmau să se întoarcă în Spania, dar au murit într-un mod cumplit

Cazul de împușcături al lui Alec Baldwin. Supraveghetorul armelor pledează vinovat că a purtat o armă într-un caz separat: "Aș dori doar să îmi cer scuze în fața instanței"

Rolul antiinflamator și antioxidant al terapiei cu oxigen

EXCLUSIV | Decizie definitivă în cazul Loredanei Chivu! Vedeta nu mai trebuie să-i plătească cei 100.000 de euro lui Dani Leș! Avocatul Adrian Cuculis a venit cu toate detaliile

"De data asta nu mai scapi" - Fata de 18 ani UCISĂ, la Bacău, de un vecin...


Cookies