Timpul va trece mai repede comandand rochii de seara dintr-un magazin online!

Timpul va trece mai repede comandand rochii de seara dintr-un magazin online!
Timpul va trece mai repede comandand rochii de seara dintr-un magazin online!

In aceasta perioada dificila, cu totii cautam metode de a ne lua gandul de la ce se va intampla in scurt timp si de asemenea ne gandim si la urmarile pe termen lung. Cu siguranta si viata ta a fost afectata si nici prin gand nu iti trecea in urma cu doua saptamani ca se va ajunge aici. 

Trebuie sa ramanem optimisti si sa valorificam timpul pe care il petrecem in casa.

Spre exemplu, ai putea incepe curatenia de primavara in garderoba ta. Cand ai verificat ultima data toate piesele vestimentare pe care le detii? Incearca sa le sortezi pe rand, mai ales daca sunt multe. Intr-o zi probeaza rochii, in alta pantaloni si tot asa. Scopul acestei curatenii va fi sa te decizi ce haine pastrezi si ce haine vei dona. 

Iar dupa ce vei incheia aceasta sortare a hainelor, este momentul ideal pentru putin shopping online.

Desi este abia prima luna a primaverii, nu putem sa nu ne gandim la vara si la rochiile pe care le vom purta atunci. Asa ca vrem sa iti prezentam si tie cateva rochii de seara de la TrendLand pe care le poti comanda online! 

Combinatia de rosu cu negru este una dintre preferatele tale cand vine vorba despre rochii de seara? Atunci suntem siguri ca vei adora o Rochie cambrata rosie cu voal negru.

Aceasta are un design inedit, care atrage toate privirile. O poti purta la un eveniment formal, multumita croielii si lungimii (este o rochie midi). Are un decolteu rotund, accesorizat cu strasuri rosii si maneci trei sferturi evazate. Este confectionata din stofa subtire gofrata elastica si elementul distinctiv este reprezentat de imprimeul geometric discret ce o impodobeste. Poarta aceasta rochie si simte-te frumoasa si admirata! 

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Ramanand in acelasi registru de culoare, iti prezentam si o Rochie rosie cu fir argintiu. Este o rochie atat de frumoasa, croita in clos, careia cu greu ii vei putea rezista. Poart-o la un eveniment la care iti doresti sa arati elegant si diferit si iti garantam ca vei primi numeroase complimente. Este confectionata dintr-un material fin, elastic si este croita cu fir argintiu pentru un plus de rafinament.

Are un guler rasfrant, iar umerii sunt decorati cu dantela delicata.

Culorile pastelate sunt printre preferatele tale? Atunci iti recomandam Rochia roz cu fir lame auriu. Are o croiala lejera, care avantajeaza orice tip de silueta, se inchide cu un fermoar ascuns la spate si este confectionata din vascoza elastica decorata cu fir lame auriu. Suntem siguri ca o sa iti placa brosa ce accesorizeaza decolteul, dar si manecile trei sferturi cu siret auriu si volane.

Iar culoarea? Un roz pudrat delicios, care se potriveste oricui!

Pentru evenimentele la care vrei sa ai un look ingrijit, care sa nu iasa prea mult in evidenta, iti recomandam Rochia din brocard negru si ivory cu funda maxi. Este o rochie care ne duce putin cu gandul la moda anilor ‘40, datorita fundei maxi, croielii si imprimeului cu buline. Aceasta rochie evidentiaza usor talia, are maneci trei sferturi cu mansete din brocard si un decolteu rotund cu garnitura ivory si fir auriu.

Se inchide la spate cu un fermoar ascuns.

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Bineinteles ca nu puteam sa incheiem seria de recomandari fara sa iti prezentam si o Rochie bordo din catifea cu maneci din voal. Iti garantam ca vei iubi atat culoarea deosebita, dar si modul in care o vei putea asorta, fiind o rochie nepretentioasa. 

In incheiere, speram ca ti-au placut rochiile recomandate si ca vei alege macar una dintre ele pentru a-ti completa garderoba!



Citește și:

Plachetocrit crescut – semnificații și implicații clinice

Actrita din „Tablou de familie” traieste pe picior mare! Cat plateste chiria lunara Gökçe Bahadır, pentru vila de lux in care locuieste alaturi de sotul sau

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies