„Țin minte că aveam o repetiție la teatru și mă pregăteam să dorm în sală, până să se ofere două colege de-ale mele să mă ia la ele.” Bianca Patrichi a trecut prin clipe grele, după ce a fost dată afară din casă

„Țin minte că aveam o repetiție la teatru și mă pregăteam să dorm în sală, până să se ofere două colege de-ale mele să mă ia la ele.” Bianca Patrichi a trecut prin clipe grele, după ce a fost dată afară din casă
„Țin minte că aveam o repetiție la teatru și mă pregăteam să dorm în sală, până să se ofere două colege de-ale mele să mă ia la ele.” Bianca Patrichi a trecut prin clipe grele, după ce a fost dată afară din casă

Nepoata lui Cornel Patrichi, Bianca Patrichi a trecut prin clipe grele, după ce a fost dată afară din casă. Aceasta a fost nevoită să doarmă în sala de repetiții, deoarece era singurul loc care îi rămăsese.

Cu toate că a trecut prin momente greu de suportat, coregrafa nu a mărturisit cum a ajuns în acea situație.

Citește și: „Eu nu eram gras de la mâncare.” Damian Drăghici a slăbit 70 de kilograme. Care este alimentul la care a renunțat artistul

Bianca Patrichi, despre monogamie

Bianca consideră că omul nu este o ființă monogamă și susține că oamenii nu mai rămân împreună doar din motive de aparențe, ca în trecut.

Ea nu clasifică momentele din viața sa ca fiind grele sau ușoare, dar recunoaște că a avut o perioadă dificilă când a fost dată afară din casă și a trebuit să găsească rapid o soluție. Cu toate acestea, toate experiențele prin care a trecut au contribuit la ceea ce este ea astăzi.

„Nu cred că omul este o ființă monogamă, asta am declarant mai de mult, și cred încă același lucru.

Înainte oamenii rămâneau împreună mai mult de gura lumii, ce-o să zică cutărescu dacă ne despărțim, lucru care astăzi nu mai este un impediment pentru cupluri în general. Nu am clasificat niciodată momentele din viața mea ca grele sau ușoare. Dacă stau acum să mă gândesc, aș putea spune că ar fi momentul în care am fost dată afară din casă și a trebuit să mă repliez rapid. Țin minte că aveam o repetiție la teatru și mă pregăteam să dorm în sală, până să se ofere două colege de-ale mele să mă ia la ele acasă.
Am stat o perioadă la ele până m-am regrupat. A fost o perioadă grea a vieții mele, adică dură, dar toate m-au ajutat să fiu ceea ce sunt astăzi”,
a declarat Bianca pentru Fanatik.

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Ce spune despre unchiul ei, coregraful Cornel Patrichi

Bianca Patrichi dezvăluie că din păcate nu a petrecut prea mult timp alături de unchiul său, Cornel Patrichi, deși ar fi dorit foarte mult acest lucru.

Pasiunea pentru dans a apărut de la o vârstă fragedă, iar unchiul ei a avut un rol important în a-i insufla această iubire pentru ritm și muzică.

Citește și: Zodia care minte cel mai mult. Află care nativ este maestru al manipulării- kanald.ro

Citește și: Atenție! Cum va fi vremea în decembrie 2024, ianuarie și februarie 2025- stirilekanald.ro

„Din păcate, nu am stat în preajma lui Cornel Patrichi prea mult, deși mi-ar fi plăcut enorm. A fost o dorință a copilăriei mele, dar n-a fost să fie. În schimb, faptul că lucrăm în același domeniu, m-a ambiționat întotdeauna foarte tare. Am vrut că numele să meargă mai departe în domeniul artistic. La vârsta de 3 ani am avut primul contact cu dansul. Pasiunea nu știu când a apărut, dar țin minte că, mică fiind, tata îmi punea muzică și încerca să mă facă să aud ritmul”, a mai spus Bianca Patrichi.

Citește și: Cine este Bianca Patrichi. „Întotdeauna am căutat să zâmbesc și să trăiesc momente inedite, speciale, frumoase”



Citește și:

Varice, tratament și prevenție

Cine este Bianca Patrichi. „Întotdeauna am căutat să zâmbesc și să trăiesc momente inedite, speciale, frumoase”

”Trădătoarea” tenisului românesc e mai FIERBINTE ca vara! Imaginile au scăpat pe internet FOTO

Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță

Ionel Ganea, fostul atacant al naționalei României, cercetat de polițiști după ce a bătut un vecin. Motivul scandalului

Rețeta de tartă cu cremă de migdale și pere a Gabrielei Cristea: „O să fie o nebunie, credeți-mă pe cuvânt.”

Gagea, pus la zid de Alexandra după schimbul de replici cu Julia. Ce a avut bruneta să-i reproșeze: „Poți, te rog, pe viitor să...”

Orașul din România care i-a impresionat pe britanici! „Mica Vienă” i-a cucerit pe străini cu prețurile mici și peisajele de basm


Cookies