Tine dieta cu lapte si prajituri! Topeste kilogramele si iti face pielea sa straluceasca!

Tine dieta cu lapte si prajituri! Topeste kilogramele si iti face pielea sa straluceasca!
Tine dieta cu lapte si prajituri! Topeste kilogramele si iti face pielea sa straluceasca!

Aceasta dieta neobisnuita are beneficii uriase pentru sanatatea ta. Iata ce trebuie sa faci.

 

Curata-ti intestinele cu lapte proaspat pe care nu trebuie sa il bei rapid si adauga la mese cereale integrale care nu trebuie consumate in aceeasi zi in care au fost pregatite.
Aceasta dieta a fost inventata de nutritionistul austriac Dr. Franc Javier Mairna. Te ajuta sa pierzi 200 de grame pe zi.
Tipuri de lapte- Ai voie sa consumi lapte proaspat, de la ferma, cu grasimi naturale.
Acesta contine fermentii necesari, caloriile, vitaminele si mineralele de care corpul tau are nevoie sa functioneze normal. Laptele se bea incet, astfel incat sa ramana cat mai mult in intestine pentru a le curata.
Tipuri de chifle- Prepara-ti unele din cereale integrale, insa doar la 24 de ore dupa ce le-ai gatit. ai voie sa consumi sase bucati si sase cani de lapte pe zi.
Prajiturile se mananca incet, cu lapte.
Cel mai bine este sa tii aceasta dieta timp de o saptamana, insa depinde de tine si de stare sistemului tau digestiv. Dupa o saptamana, mananca legume si carne gatite, fructe, cereale integrale, ciocolata neagra, orez integral si paste. Apoi mai tine dieta cu lapte si prajitura inca o saptamana.
Sursa

Curata-ti intestinele cu lapte proaspat pe care nu trebuie sa il bei rapid si adauga la mese cereale integrale care nu trebuie consumate in aceeasi zi in care au fost

pregatite. 

Aceasta dieta a fost inventata de nutritionistul austriac Dr. Franc Javier Mairna. Te ajuta sa pierzi 200 de grame pe zi. 

Tipuri de lapte- Ai voie sa consumi lapte proaspat, de la ferma, cu grasimi naturale. Acesta contine fermentii necesari, caloriile, vitaminele si mineralele de care corpul tau are nevoie sa functioneze normal. Laptele se bea incet, astfel incat sa ramana cat mai mult in intestine pentru a le curata.


Tipuri de chifle- Prepara-ti unele din cereale integrale, insa doar la 24 de ore dupa ce le-ai gatit. ai voie sa consumi sase bucati si sase cani de lapte pe zi. Prajiturile se mananca incet, cu lapte. 

Cel mai bine este sa tii aceasta dieta timp de o saptamana, insa depinde de tine si de stare sistemului tau digestiv. Dupa o saptamana, mananca legume si carne gatite, fructe, cereale integrale, ciocolata neagra, orez integral si paste.
Apoi mai tine dieta cu lapte si prajitura inca o saptamana. 

Sursa

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

 



Citește și:

Plachetocrit crescut – semnificații și implicații clinice

Câte kilograme a luat Roxana Vancea în sarcină și la greutate a ajuns acum? „Nu prea reușesc să trec de pragul acesta deloc.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies