Tine dieta cu paine integrala! Slabesti trei kilograme pe saptamana si mananci ce vrei!

Tine dieta cu paine integrala! Slabesti trei kilograme pe saptamana si mananci ce vrei!
Tine dieta cu paine integrala! Slabesti trei kilograme pe saptamana si mananci ce vrei!

Te poti apuca de o dieta cu paine integrala, care te poate ajuta sa slabesti pana la 3 kg pe saptamana.

 

Continutul de fibre al acesteia, produce o senzatie de satietate si faciliteaza digestia, ducand la o slabire rapida. Dieta cu paine integrala se tine maxim 5 zile si trebuie respectata intocmai.
Ziua 1: In prima zi de dieta trebuie sa bei o ceasca de cafea la micul dejun si sa mananci o felie de paine cu unt si un pomelo mediu.
De asemenea, poti manca si un ou fiert tare. La pranz vei manca din nou o felie cu paine cu unt, o salata de cruditati si un iaurt cu fructe. Cina va fi formata din 100 de grame de carne rosie pe grill si o felie de paine cu unt. Garnitura poate fi formata din broccoli la aburi cu iaurt degresat.
Ziua 2: Micul dejun va fi format din nou dintr-o cafea si o felie cu paine cu unt, la care se mai adauga o portocala si un ou prajit, dar nu in ulei.
La pranz vei manca o salata de rucolla cu morcovi si castraveti si o felie de paine cu unt iar la cina, piept de pui pe gratar cu rosii si ceapa.
Ziua 3: In cea de-a 3-a zi, la micul dejun, pe langa painea cu unt si cafeaua, mai poti manca un mar si un ou fiert. La pranz trebuie sa mananci un sandwich cu unt si o felie de jambon, 100 de grame de carne la gratar si o salata de rosii cu iaurt.
Desertul poate consta in 2 felii de ananas. Cina va fi formata din piept de pui la gratar, piure de cartofi si o salata de rosii cu iaurt degresat. Dupa cina poti rontai un mar.
Ziua 4: In cea de-a 4-a zi este indicat sa mananci un ou fiert, un mar si o felie de paine cu unt la micul dejun, la care mai adaugi si o cafea sau un ceai.
La pranz poti manca un sandwich cu 2 felii de paine si 2 felii de jambon, o felie de branza, un iaurt si rosii. De asemenea, poti manca si cateva capsune. Cina va fi formata din pui la gratar cu paine cu unt si un iaurt degresat.
Ziua 5: In ultima zi de dieta, la micul dejun vei bea o cafea si vei manca din nou un pomelo, un ou fiert si paine cu unt.
La pranz iti poti face un sandwich cu o felie de sunca, o felie de branza, rosii si iaurt iar la cina vei manca 150 de grame de pui la gratar, rosii, ceapa si o felie cu paine cu unt.
Sursa: slabescu.ro

Continutul de fibre al acesteia, produce o senzatie de satietate si faciliteaza digestia, ducand la o slabire rapida. Dieta cu paine integrala se tine maxim 5 zile si trebuie respectata intocmai.



Ziua 1: In prima zi de dieta trebuie sa bei o ceasca de cafea la micul dejun si sa mananci o felie de paine cu unt si un pomelo mediu. De asemenea, poti manca si un ou fiert tare. La pranz vei manca din nou o felie cu paine cu unt, o salata de cruditati si un iaurt cu fructe. Cina va fi formata din 100 de grame de carne rosie pe grill si o felie de paine cu unt.
Garnitura poate fi formata din broccoli la aburi cu iaurt degresat.

Ziua 2: Micul dejun va fi format din nou dintr-o cafea si o felie cu paine cu unt, la care se mai adauga o portocala si un ou prajit, dar nu in ulei. La pranz vei manca o salata de rucolla cu morcovi si castraveti si o felie de paine cu unt iar la cina, piept de pui pe gratar cu rosii si ceapa.

Ziua 3: In cea de-a 3-a zi, la micul dejun, pe langa painea cu unt si cafeaua, mai poti manca un mar si un ou fiert. La pranz trebuie sa mananci un sandwich cu unt si o felie de jambon, 100 de grame de carne la gratar si o salata de rosii cu iaurt. Desertul poate consta in 2 felii de ananas. Cina va fi formata din piept de pui la gratar, piure de cartofi si o salata de rosii cu iaurt degresat. Dupa cina poti rontai un mar.

Ziua 4: In cea de-a 4-a zi este indicat sa mananci un ou fiert, un mar si o felie de paine cu unt la micul dejun, la care mai adaugi si o cafea sau un ceai. La pranz poti manca un sandwich cu 2 felii de paine si 2 felii de jambon, o felie de branza, un iaurt si rosii. De asemenea, poti manca si cateva capsune. Cina va fi formata din pui la gratar cu paine cu unt si un iaurt degresat.

Ziua 5: In ultima zi de dieta, la micul dejun vei bea o cafea si vei manca din nou un pomelo, un ou fiert si paine cu unt. La pranz iti poti face un sandwich cu o felie de sunca, o felie de branza, rosii si iaurt iar la cina vei manca 150 de grame de pui la gratar, rosii, ceapa si o felie cu paine cu unt.

Sursa: slabescu.ro

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

 

Citește și: „Nu credeam că se va duce la cea mai bună prietenă a mea”. A putut Ozana Barabancea să îl ierte pe fostul ei soț pentru infidelitatea sa?- kanald.ro

Citește și: Ana Maria Vasiliu, înmormântată în rochia de mireasă! Detalii cutremurătoare- stirilekanald.ro



Citește și:

Scăpaţi de febră cu 10 remedii naturale!

Cum să-ți atragi soțul de vis: 5 tehnici de manifestare care funcționează

Elena Udrea, mesaj SFÂȘIETOR pentru fiica ei: ”Trebuia să...”

Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță

Adriana Iliescu a dezvăluit ce pensie are la 86 de ani după o viață dedicată învățământului: ”Nu ne plângem”

Theo Rose a vorbit despre decizia care i-a schimbat total viața

Adevăratul motiv pentru care celebra actriță Fadik Sevin Atasoy a părăsit distribuția serialului Totul pentru familia mea, în care a jucat rolul Şengül! A fost nevoită să se retragă sau totul s-a întâmplat conform scenariului?

Imaginile durerii la înmormântarea Denisei! Ce s-a întâmplat cu tânăra ucisă de Șacalul din Constanța: "Inima și sufletul meu..."


Cookies