Mustul sau sucul nefermentat de struguri, bogat in vitaminele A, B1, B2 si minerale, precum fier, fosfor, potasiu, magneziu, bor, stimuleaza sistemul nervos si imunitatea, reduce retentia de apa si energizeaza organismul.
Mustul are efecte revitalizante, laxative, antioxidante, depurative, diuretice, mineralizante, tonifiante, antiseptice si este recomandat in cazuri de anemie, astenie, surmenaj, dar si in diverse afectiuni, printre acestea numarandu-se guta, artroza si osteoporoza.
Mustul amelioreaza circulatia sanguina, stimuleaza activitatea renala, tine cancerul deoparte, mentine sanatatea celulelor si a neuronilor, limiteaza pierderea celulelor cerebrale si blocheaza partial evolutia maladiei Alzheimer. Mustul este indicat persoanelor care sufera de constipatie sau de formatiuni tumorale benigne.
De asemenea, este recomandat in curele de dezintoxicare, persoanelor ce depun intense activitati intelectuale, fiind, de asemenea, un intaritor pentru cei aflati in convalescenta.
Cura cu must are un efect puternic in vindecarea reumatismului, mai ales in tratarea formelor degenerative. Totodata, cura cu must este indicata femeilor care sufera de chisturi ovariene, in cazuri de rujeola, difterie sau gripa. Mustul regleaza functia digestiva, in plus, este benefic pentru persoanele care sufera de nefrite, ciroza, febra, enterocolite sau cistite.
Mustul se poate folosi si in tratarea acneei, pentru reimprospatarea sau refacerea tenului, informeaza ziuaconstanta.ro.
Mustul are efecte revitalizante, laxative, antioxidante, depurative, diuretice, mineralizante, tonifiante, antiseptice si este recomandat in cazuri de anemie, astenie, surmenaj, dar si in diverse afectiuni, printre acestea numarandu-se guta, artroza si osteoporoza.
Mustul amelioreaza circulatia sanguina, stimuleaza activitatea renala, tine cancerul deoparte, mentine sanatatea celulelor si a neuronilor, limiteaza pierderea celulelor cerebrale si blocheaza partial evolutia maladiei Alzheimer.
Mustul este indicat persoanelor care sufera de constipatie sau de formatiuni tumorale benigne. De asemenea, este recomandat in curele de dezintoxicare, persoanelor ce depun intense activitati intelectuale, fiind, de asemenea, un intaritor pentru cei aflati in convalescenta.
Cura cu must are un efect puternic in vindecarea reumatismului, mai ales in tratarea formelor degenerative. Totodata, cura cu must este indicata femeilor care sufera de chisturi ovariene, in cazuri de rujeola, difterie sau gripa.
Mustul regleaza functia digestiva, in plus, este benefic pentru persoanele care sufera de nefrite, ciroza, febra, enterocolite sau cistite. Mustul se poate folosi si in tratarea acneei, pentru reimprospatarea sau refacerea tenului, informeaza
ziuaconstanta.ro. Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro