„Ținem foarte tare unul la celălalt.” Elwira și Mihai Petre, despre gelozie, după 15 ani de căsnicie. Cum reușesc cei doi să treacă peste momentele de cumpănă din relație

„Ținem foarte tare unul la celălalt.” Elwira și Mihai Petre, despre gelozie, după 15 ani de căsnicie. Cum reușesc cei doi să treacă peste momentele de cumpănă din relație
„Ținem foarte tare unul la celălalt.” Elwira și Mihai Petre, despre gelozie, după 15 ani de căsnicie. Cum reușesc cei doi să treacă peste momentele de cumpănă din relație

Elwira și Mihai Petre au o căsnicie de 15 ani, dar se cunosc de 22, iar secretul succesului lor în dragoste este comunicarea deschisă.

Elwira a mărturisit că soțul ei, Mihai, este o persoană foarte directă, iar ei doi au decis încă de la începutul relației să își spună unul altuia tot ce simt, fără să ascundă nimic. Cât despre gelozie, cei doi au învățat să gestioneze această emoție prin încrederea reciprocă și prin a avea în permanență o comunicare deschisă și sinceră.

Citește și: „Nu îl deranjează nasul tău?” Ce a întrebat-o Horia Brenciu pe Lidia Buble. Artistul nu a avut nicio reținere

Ce a spus Elwira Petre despre gelozia din relația ei cu Mihai Petre

Elwira Petre a mărturisit că ea și Mihai Petre țin foarte mult unul la celălalt și consideră că acest lucru le-a dat un soi de siguranță de sine. Atunci când vine vorba despre gelozie, din punctul ei de vedere nu a existat, deoarece mereu au știut să își rezolve problemele într-un mod sănătos.

„Gelozie nu pot să zic că a existat. Ținem foarte tare unul la celălalt și cred că asta ne-a dat un soi de siguranță în relație. Suntem și cinstiți. Știe toată lumea că Mihai nu face sugar coating. El este foarte direct. Cred că asta ne-a ajutat puțin în relație pentru că tot ce ai pe suflet, spui”, a declarat Elwira Petre pentru ego.ro.

Un moment de neuitat din reality show-ul la care au participat a fost acela în care Elwira Petre și-a declarat cu emoție dragostea pentru soțul ei, Mihai Petre, cu lacrimi în ochi.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

„Cred că ne declarăm cumva iubire zilnic, prin lucrurile mici. Nu există momente în care zicem: Hai să ne așezăm la masă și să ne spunem poezii!'.

S-a întâmplat așa în Asia pentru că s-a adunat foarte mult dor, dor de fete, dor de casă, dor de familie, de viața obișnuită, de zi cu zi. Cred că fiecare când este în Asia și simte acest dor, simte o mare ușurare în momentul în care pune totul pe hârtie și cumva le exteriorizează puțin”, a
mai spus Elwira Petre.

Elwira și Mihai Petre, despre gelozie, după 15 ani de căsnicie
Elwira și Mihai Petre, despre gelozie, după 15 ani de căsnicie[Sursa foto: Facebook]

Cum a cerut-o Mihai Petre în căsătorie pe Elwira

Mihai și Elwira Petre au avut primul lor contact în anul 2001. În anul 2006, Mihai a cerut-o în căsătorie pe Elwira. Aceasta era deja o personalitate cunoscută datorită performanțelor sale în domeniul dansului, fiind de-a lungul timpului campioană națională la mai multe discipline de dans sportiv. În vara anului 2008, cei doi s-au căsătorit într-o ceremonie organizată la Palatul Știrbey.

„A fost un moment special pe care l-am pregătit singur, pentru că ştiam ce aveam de făcut.

S-a întâmplat de ziua Elwirei, într-un loc special pentru noi. Nu au existat pregătiri extraordinare în prealabil, a fost clasic, pur şi simplu am cerut-o când am simțit că este momentul”, a declarat Mihai Petre.

Citește și: Zodia care minte cel mai mult. Află care nativ este maestru al manipulării- kanald.ro

Citește și: Atenție! Cum va fi vremea în decembrie 2024, ianuarie și februarie 2025- stirilekanald.ro

Elwira Petre a relatat despre amintirile frumoase și emoționante pe care le are de la nunta sa. Cea mai frumoasă amintire este cea în care a aterizat avionul cu musafirii și toată familia ei din Polonia.

„Cea mai frumoasă amintire de la nuntă este cea în care a aterizat avionul cu musafirii și toată familia mea din Polonia. Ocupau aproape jumătate de avion! Am avut alături prietenii, familia, verișorii, inclusiv pe bunica mea, care a și dansat cu Horia Brenciu în seara respectivă! (râde) A fost un moment extraordinar de frumos. Am avut și câteva obiceiuri din Polonia pe care le-am integrat și în nunta noastră. Am trăit și momente emoționante, pentru că tatăl lui Mihai decedase cu ceva timp în urmă, iar noi am avut o proiecție cu multe poze de familie. Cel mai mult ne-am bucurat de oamenii care ne-au fost alături. Chiar ne-am distrat la nuntă!”, a spus Elwira Petre pentru VIVA!.

Elwira și Mihai Petre, despre gelozie, după 15 ani de căsnicie
Elwira și Mihai Petre, despre gelozie, după 15 ani de căsnicie[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Cine este MIHAI PETRE. "Se antrena în pantofi cu două numere mai mari, pentru a-i avea cât mai multă vreme... Si nici nu erau pantofi speciali de dans"



Citește și:

Invitată la o nuntă? 5 coafuri pe care le-ai putea purta

Calendar ortodox 22 iulie 2022. Ce sărbătoare este vineri?

”Trădătoarea” tenisului românesc e mai FIERBINTE ca vara! Imaginile au scăpat pe internet FOTO

Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță

Ionel Ganea, fostul atacant al naționalei României, cercetat de polițiști după ce a bătut un vecin. Motivul scandalului

Rețeta de tartă cu cremă de migdale și pere a Gabrielei Cristea: „O să fie o nebunie, credeți-mă pe cuvânt.”

Gagea, pus la zid de Alexandra după schimbul de replici cu Julia. Ce a avut bruneta să-i reproșeze: „Poți, te rog, pe viitor să...”

Orașul din România care i-a impresionat pe britanici! „Mica Vienă” i-a cucerit pe străini cu prețurile mici și peisajele de basm


Cookies