Tinerețe până la bătrânețe. Cum să îți întârzii menopauza cu 20 de ani. Femeile pot face acum asta și durează doar 30 de minute

Tinerețe până la bătrânețe. Cum să îți întârzii menopauza cu 20 de ani. Femeile pot face acum asta și durează doar 30 de minute
Tinerețe până la bătrânețe. Cum să îți întârzii menopauza cu 20 de ani. Femeile pot face acum asta și durează doar 30 de minute

Medicii au venit cu o inovație în materie de intervenții chirurgicale

Medicii au venit cu o inovație în materie de intervenții chirurgicale, care ar putea să le ajute pe femei să se simte mai tinere și să amâne "simptomele bătrâneții".
Potrivit The Sun, ginecologii au făcut deja câteva experimente pe un grup de femei cu vârsta cuprinsă între 22 și 36 de ani, în ceea ce pare a fi una din cele mai revoluționare proceduri din ultimele decade.

Cum îți alungă medicul menopauza

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Înainte de toate, pacientele trebuie să înțeleagă că o consultație urmată de interveție este necesară înainte de a intra la menopauză. Atunci, medicul va recolta o bucată de țesut de la unul din ovarele lor. Interveția durează mai puțin de o oră, iar țesutul recoltat va fi înghețat la o temperatură de -150 de grade Celsius până când pacienta atinge pragul menopauzei.


În acel moment, medicul va implanta țesutul extras cu ani în urmă, iar acesta le va aduce un echilibru hormonal și va întârzia apariția menstruației.

"În cazul multor femei, sunt șanse mari să trăiască mai mulți ani cu menopauză, motiv pentru care le încurajăm pe femei să dețină controlul total asupra vieții lor și să își întârzie menopauza în mod natural.", a declarat profesorul Simon Fishel.


Deși mulțumită acestei inovații medicale, femeile pot face copii la vârste mult mai înaintate, medicii atrag un semnal de alarmă cu privire la riscurile care vin la pachet.
"Corpul uman nu este construit să ducă o sarcină la 60 de ani", le-a avertizat medicul pe femei.
Cu toate astea, ele s-au arătat extrem de încântate de faptul că au reușit să scape de simptomele neplăcute ale menopauzei: dureri, stări de oboseală, balonare, anxietate, somn agitat sau bufeuri.

 



Citește și:

Expunerea la soare, măsuri de siguranţă

Știi care este cel mai murdar obiect dintr-un restaurant? Trebuie să ai grijă!

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies