Tinute elegante pentru femei de 40 de ani: ce sa porti ca sa arati bine

Tinute elegante pentru femei de 40 de ani: ce sa porti ca sa arati bine
Tinute elegante pentru femei de 40 de ani: ce sa porti ca sa arati bine

Ai 40 sau 50 de ani si esti nemultumita ca nu reusesti sa-ti pui in valoare calitatile fizice, prin intermediul hainelor pe care le porti? Cu putin ajutor din partea noastra, o sa incepi sa porti tinute elegante ideale pentru femei de 40 sau 50 de ani. Inainte sa-ti oferim cateva ponturi despre tinutele elegante pe care ar fi indicat sa le poarte orice femeie de 40 sau 50 de ani, este esential sa contientizezi ca hainele de pe tine trebuie sa confortabile si sa le transmita celorlalti oameni ca esti o persoana increzatoare in propriile forte.

Este necesar sa porti haine care iti scot in evidenta gusturile, pasiunile, felul tau de a fi si care te fac sa te simti bine. Iata, in continuare, cateva sugestii de tinute elegante pentru femei de 40 si 50 de ani.

Alege culori care te avantajeaza
 

Este obligatoriu ca hainele pe care le porti sa te avantajeze din punct de vedere cromatic.

Prin urmare, alege niste culori care se potrivesc nu doar cu varsta ta, ci si cu subtonul pielii tale. Daca nu te pricepi sa combini culorile, incearca sa porti haine in culori calde (rosu, galben si portocaliu) cu haine in culori calde ori haine in culori reci (albastru violet si verde) cu haine in culori reci. Alte culori si nonculori pe care ar merita sa le incerci pentru tinutele tale elegante de vara sau de toamna sunt: gri antracit, alb, negru, bej, maro si albastru deschis.

Indrazneste sa porti accesorii
 

Accesoriile pot sa transforme complet imaginea unei femei, indiferent daca aceasta are 20, 50 sau 70 de ani. Asadar, nu te teme sa iti scoti in evidenta tinutele elegante pentru femei de 40 sau 50 de ani prin intermediul accesoriilor. Doar pentru ca ai 40 sau 50 de ani nu inseamna ca tinutele tale trebuie sa fie plictisitoare.

Astfel, incearca sa porti, ori de cate ori ai ocazia, coliere, cercei, esarfe, curele, palarii si alte accesorii. Accesorii sunt minunate oricand, dar mai ales cand vrei sa scoti in evidenta o tinuta monocroma.

Scapa de hainele pe care nu le mai porti
 

Daca nu ti-ai mai facut de mult curatenie in dulapuri, nu mai astepta! Scoate-ti hainele si incaltamintea din toate spatiile de depozitare aflate la tine in casa si sorteaza-le.

Imparte-le in trei categorii: haine de purtat in continuare, haine de aruncat si haine de donat. Dupa ce iti faci ordine si scapi de tot ce nu-ti mai trebuie, mergi in Mango Outlet şi în Otter Outlet pentru o repriza de shopping. Cumparaturile reprezinta cea mai buna metoda ca sa-ti reimprospatezi garderoba.

Ce sa cumperi
 

In garderoba unei femei de 40 sau de 50 de ani ar fi bine sa se regaseasca 3-4 costume (atat pentru vreme calduroasa cat si pentru toamna-iarna), macar o rochie eleganta de seara, cateva rochii drepte, fuste creion, bluze si topuri (albe si colorate), 1-2 paltoane, cateva perechi de blugi si niste haine pentru o tinuta sport.



Citește și:

Mic dejun cu avocado: 3 rețete rapide, sănătoase și savuroase

Adevaruri dezvaluite! Fenomenul care transformă fetele ajunse la pubertate în băieţi

Pictorial de SENZAȚIE! Andreea Sasu a renunțat la haine și a pozat PROVOCATOR, în ultima lună de sarcină

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Jucătorii echipei naționale, gest inedit pentru gazde. Ce au făcut tricolorii după eliminarea de la EURO 2024 - FOTO

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Erdal Küçükkömürcü, actorul care joacă rolul Erman Arsen în serialul „Tablou de familie”, un soț devotat și un tată exemplar! Iată ce familie frumoasă are celebrul actor

Vaticanul a dezvăluit abia acum adevărul. "Fecioara Maria care plânge" din Trevignano, un fals?


Cookies