Ținute perfecte cu bijuterii pe măsură precum cercei argint 925 cu lanț și biluțe !

Ținute perfecte cu bijuterii pe măsură precum cercei argint 925  cu lanț și biluțe !
Ținute perfecte cu bijuterii pe măsură precum cercei argint 925 cu lanț și biluțe !

Fără îndoială, accesoriile absolute ale modei feminine sunt bijuteriile…

Bijuteriile, care joacă rolul de completare perfectă a combinațiilor vestimentare zilnice și a invitațiilor elegante, au potențialul de a îmbunătății instantaneu aura ținutei tale dacă sunt alese corect. Deși pot părea mici detalii, atunci când vine vorba de alegerea bijuteriilor, de multe ori nu este atât de ușor.

 

Alegerea bijuteriilor potrivite pentru rochie

 

O rochie de seară care reflectă eleganța ta, un costum business pe care îl porți la o întâlnire de afaceri, o scurtă călătorie în weekend, întâlniri cu un grup de prieteni, evenimente elegante și multe altele...bijuteriile sunt cel mai bun ajutor pe care îl poți aplică atunci când vrei să-ți încununezi combinațiile vestimentare speciale cu o notă distinctivă! Acum, să trecem la problema reală: cum să alegi bijuteriile potrivite pentru ținută?

Bijuterii pe măsură

 

Îți împărtășim trucurile potrivite de selecție a bijuteriilor care te vor împiedica să pierzi timpul în magazinele de bijuterii sau alte accesorii! Utilizarea bijuteriilor poate face o combinație vestimentară obișnuită să devină specială cu alegeri punctate sau poate neutraliza ținutele glamour alegând culoarea, mărimea și forma greșite.

 

Indiferent dacă urmează să te întâlnești cu prietenii la o cafenea sau să participi la nuntă celui mai bun prieten, trebuie îți cunoști corpul și pielea pentru a te asorta și a duce ținuta pe care o vei purta la cel mai înalt nivel. Rochia ta poate fi strălucitoare, scumpă, dar nu are valoare decât dacă ți se potrivește și dacă este accesorizata cu bijuteriile potrivite.

 

În acest sens, se urmărește să exersezi alegerea bijuteriilor potrivite, ceea ce echivalează cu purtarea unei rochii care să creeze un efect pe măsură atunci când o vei îmbrăca. Iată recomandările noastre pentru a alege cele mai bune bijuterii:

 

1) Cum să alegi bijuterii pentru rochii de seară?

 

Dacă ești în căutarea unor bijuterii potrivite pentru o rochie de seară, ceea ce trebuie să faci este să apelezi la bijuterii strălucitoare din aur, argint sau pietre. Mult mai potrivite conceptului vor fi colierele, brățările, inelele sau cercei argint 925 cu lant si bilute care te vor face să strălucești în întunericul nopții.

 

Bijuteriile grele sunt ideale pentru ocazii speciale precum nunți, boteuri, cocktailuri.

Deși pot varia în funcție de înălțimea și coafură ta, bijuteriile relativ mai mari sunt compatibile cu rochiile de seară. Pe scurt, poți fi curajoasă în a alege bijuterii strălucitoare și cu un design mai “aglomerat”.

 

2) Cum să alegi bijuterii pentru purtarea zilnică și activitățile sociale?

 

Dacă ai de gând să te întâlnești cu grupul tău de prieteni, să ieși la un restaurant cu prietena ta sau doar să ieși la o plimbare și să iei puțin aer, poți folosi zilnic accesorii mai simple și mai sport. Poți salva ziua cu un ceas, cercei și un colier mic.

 

Vara, poți alege și o brățară de gleznă elegantă alături de fuste, pantaloni scurți, rochii sau blugi ripped. Atunci când porți un tricou simplu, cămașă, tricotaje sau pulover, poți alege bijuterii mai strălucitoare, colorate sau mai mari.

 

3) Alegerea bijuteriilor potrivite pentru culoarea și modelul ținutei

 

Hainele pe care le porți ar trebui să se potrivească corpului tău. Am vorbit despre importanța acestei probleme. Aici, armonia se va obține cu ajutorul bijuteriilor. Asortarea rochiei și a bijuteriilor tale își va pune amprenta asupra look-ului! Culoarea rochiei este un factor important. De exemplu, dacă porți o rochie albastru închis, negru, verde sau orice culoare închisă, poți alege cercei, brățări sau coliere cu pietre care se vor potrivi cu culoarea rochiei. Dacă nu vrei să-ți asumi riscuri, poți apela la bijuterii simple din argint și aur. Rochiile albe creează un fundal ideal pentru toate tipurile de bijuterii. Poți alege bijuterii în orice culoare și design dorești. Simplitatea albă a rochiei și vivacitatea bijuteriilor vor oferi o armonie plăcută.

 

Situația este puțin mai riscantă pentru rochiile colorate. Roșu, roz, galben, albastru, portocaliu și alte combinații de culori vibrante similare vor fi foarte armonioase cu o bijuterie în culoarea rochiei sau în tonurile sale de culoare.

 

Ar trebui să optezi pentru cele mai simple modele de bijuterii când alegi rochii cu dungi, modele geometrice, florale, cu buline. Pentru că rochia ta va fi suficient de mobilă, nu vrei să “obosești” look-ul cu bijuteriile tale.

 

4) Alegerea bijuteriilor potrivite pentru croiul ținutei

 

Alegerea bijuteriilor potrivite modelului și croiului rochiei este un alt detaliu important. În această etapă, poți alege bijuteriile în funcție de decolteul rochiei pe care o vei purta.

Colierele lungi, cu mai multe lanțuri, cu pietre vor fi grozave pentru o rochie sau ținută cu decolteu în V. Un cercel asortat poate completă colierul, dar trebuie să fii atentă în acest sens pentru a oferi un echilibru între colier și cercei. Nu vrem că piesele să fie exagerate, mari și ostentative.

 

Dacă ești mai plinuță pe brațe, șolduri sau talie, te poți concentra pe această zonă datorită decolteului și bijuteriilor. Poți purta coliere lungi cu un singur lanț la rochii decoltate.

 

Dacă porți un pulover cu guler sau o rochie cu zona de piept închisă, poți alege să porți cercei mari, cercei cerc și un ruj roșu.

 

La rochii sau bluze cu un singur umăr, poți purta o brățară pe braț în secțiunea umărului gol. Poți purta și un cercel lung pe partea în care umărul tău este gol. Va umple cu grație golul de acolo.

 

Așadar, orice bijuterie își va găsi locul lângă o ținută potrivită. Nu trebuie decât să știi cum să o potrivești cât mai bine. Fie că ai o bijuterie prețioasă din aur sau argint sau o bijuterie mai puțin costisitoare, a face combinațiile perfecte reprezintă secretul unui look de zile mari!



Citește și:

Plachetocrit crescut – semnificații și implicații clinice

Conflictul neștiut dintre Adda și CRBL. Motivul pentru care artistul a scos-o de la un concert, înainte să urce pe scenă. „Am suferit tare pentru că eram la început.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies