Tinute potrivite atunci cand mergi in club

tinute club, outfit-uri club, cum sa te imbraci in club
tinute club, outfit-uri club, cum sa te imbraci in club

Cui nu-i place o iesire de vineri seara in clubul preferat? Fie ca este ziua unei prietene, sarbatoresti o reusita in cariera sau pur si simplu vrei sa te destinzi si sa te distrezi, clubul este de multe ori locul in care poti sa dansezi si sa interactionezi cu destul de mult lume. Asadar, vei vrea sa arati impecabil si in acelasi timp sa te simti confortabil. Citeste sugestiile noastre in materie de tinute potrivite pentru club si imbina utilul cu placutul pentru o aparitie de neuitat. 

Rochia mini pe corp

Nimic nu va atrage atentia mai repede decat o rochie mini care sa-ti scoata formele in evidenta! Alege o rochie care sa-ti puna in valoare silueta, dar in acelasi timp sa fie iesita din comun prin culoare sau material. Noi te sfatuim sa alegi o rochie aurie sau arginitie, neaparat asortata cu pantofi cu toc. Efectele de lumina din club iti vor scoate tinuta in evidenta si te vor face remarcata cat ai bate din palme.

Descopera cateva rochii dama de la Sportcouture.ro   

Blugii cu talie inalta 

Un statement absolut al ultimelor sezoane, se pare ca blugii cu talie inalta pur si simplu nu mai ies din tendinte. Daca nu esti fana rochiilor sau pur si simplu vrei sa optezi pentru o tinuta mai relaxata si sa te poti misca in voie, blugii vor fi alegerea ideala.

Asorteaza-i cu o bluza pe gat si pantofii tai preferati si lasa-ti grijile la intrarea din club. Daca vremea o permite si vrei sa arati putin mai multa piele, poti opta oricand pentru un maiou dragut in nuante deschise si niste ghete cu adevarat speciale care sa atraga atentia. 

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Fusta de piele

O alta alegere extrem de versatila este si fusta de piele! Potrivita atat pentru birou (in functie de sectorul de activitate), cat si ca parte a unui outfit casual, este ideala cand pleci de la munca si esti pregatita pentru o seara mai lunga in oras. Vei arata foarte bine daca o combini cu un maiou cu croi larg si o pereche de pantofi cu toc. Daca planuiesti sa dansezi toata noaptea, poti chiar sa optezi pentru o pereche de pantofi sport, asortati cu un tricou casual in culori deschise. 

Salopeta 

Daca vrei cu adevarat sa impresionezi si sa iesi din tipare, n-ai cum sa dai gres cu o salopeta. Iti garantam ca sansele ca stilul tau sa fie replicat sunt extrem de mici, deoarece salopeta este o alegere destul de indrazneata. Iti recomandam sa optezi pentru o salopeta din material textil, mulata pe corp si in culori inchise pentru un look cu adevarat de neuitat.

O poti asorta chiar si cu tenisi daca esti fana a stilului retro sau chiar cu pantofi cu platforma ceva mai mare daca te simti ca in anii 70. 

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Pantaloni scurti cu talie inalta

Pantalonii scurti cu talie inalta sunt foarte in voga in ultima vreme, fapt evidentiat foarte clar in cadrul saptamanilor modei din jurul lumii. Te sfatuim sa optezi pentru un material de calitate, cu o croila slim, in culori inchise pentru un look trendy si chic. Ii poti accesoriza foarte simplu cu un tricou casual si pantofi sport daca vrei sa pari relaxata si lipsita de griji sau, in functie de specificul evenimentului, ii poti purta chiar la costum cu o pereche de tocuri. Un alt look elegant si la moda in ultima vreme este si combinatia cu o bustiera si un sacou boyfriend. Alege culori electrizante pentru aceasta combinatie si sigur toata lumea din club isi va aduce aminte de tinuta ta. 

Ai cu siguranta cateva idei pentru urmatoarea iesire in club. Distractie placuta!



Citește și:

Mic dejun cu avocado: 3 rețete rapide, sănătoase și savuroase

Actrita din „Tablou de familie” traieste pe picior mare! Cat plateste chiria lunara Gökçe Bahadır, pentru vila de lux in care locuieste alaturi de sotul sau

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies