Tiramisu de vara cu fructe de padure! Sigur nu ai mai mancat asa ceva!

Tiramisu de vara cu fructe de padure! Sigur nu ai mai mancat asa ceva!
Tiramisu de vara cu fructe de padure! Sigur nu ai mai mancat asa ceva!

Acest desert se face in mai putin de 25 de minute iar o portie are 252 de calorii.

 

Ingrediente
50ml de socata
85g piscoturi
2 oua mare, separate
50g zahar pudra
250ml mascarpone
Jumatate de lingurita de extract de vanilie
400g fructe de padure
Mod de preparare
Amesteca socata cu 50ml de apa rece si inmoaie fiecare piscot timp de cateva secunde.
Aranjeaza-le la baza unei tavi, cat mai strans. Pune o greutate deasupra lor pentru a se presa bine si pune la frigider cel putin 30 de minute.
Pune galbenusurile de ou si zaharul intr-un vas rezistent la caldura si, folosind un mixer electric, bate timp de 10 minute deasupra unei oale cu apa calda, pana cand galbenusurile devin galben deschis. Indeparteaza de pe foc si mixeaza pana cand se racesc.
Adauga mascarpone si bate pentru a combina.
Intr-un alt vas, bate albusurile de ou cu extractul de vanilie pana cand obtii o spuma ferma. Incorporeaza in amestecul de mascarpone usor.
Scoate piscoturile de frigider, adauga deasupra fructele de padure si crema de mascarpone. Lasa la frigider peste noapte. CU cateva ore inainte de a servi, pune la congelator.
sursa

Ingrediente

50ml de socata
85g piscoturi
2 oua mare, separate
50g zahar pudra
250ml mascarpone
Jumatate de lingurita de extract de vanilie
400g fructe de padure

Mod de preparare

Amesteca socata cu 50ml de apa rece si inmoaie fiecare piscot timp de cateva secunde. Aranjeaza-le la baza unei tavi, cat mai strans.

Pune o greutate deasupra lor pentru a se presa bine si pune la frigider cel putin 30 de minute.

Pune galbenusurile de ou si zaharul intr-un vas rezistent la caldura si, folosind un mixer electric, bate timp de 10 minute deasupra unei oale cu apa calda, pana cand galbenusurile devin galben deschis. Indeparteaza de pe foc si mixeaza pana cand se racesc. Adauga mascarpone si bate pentru a combina. 


Intr-un alt vas, bate albusurile de ou cu extractul de vanilie pana cand obtii o spuma ferma. Incorporeaza in amestecul de mascarpone usor.

Scoate piscoturile de frigider, adauga deasupra fructele de padure si crema de mascarpone. Lasa la frigider peste noapte. CU cateva ore inainte de a servi, pune la congelator. 

sursa

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

 



Citește și:

Plachetocrit crescut – semnificații și implicații clinice

Cum reușește Lora să se mențină în formă? Artista le sfătuiește pe femei să se iubească așa cum sunt: „Încerc să evit zahărul. Compensez cu legume și cu apă.”

INCREDIBIL! O româncă, PRIMUL FOTOMODEL din lume. IMAGINILE cu ea sunt spectaculoase!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au scos la vânzare bunurile comune

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Erdal Küçükkömürcü, actorul care joacă rolul Erman Arsen în serialul „Tablou de familie”, un soț devotat și un tată exemplar! Iată ce familie frumoasă are celebrul actor

Filmul tragediei de la Suceava! Mama Ancuței a prevestit tragedia: Nu veniți!


Cookies