TJ Miles, invitat la "În oglindă", sâmbăta aceasta, de la 23:30, la Kanal D2 “Poate nu am fost cel mai cuminte băiat, dar..”

TJ Miles, invitat la
TJ Miles, invitat la "În oglindă", sâmbăta aceasta, de la 23:30, la Kanal D2 “Poate nu am fost cel mai cuminte băiat, dar..”

TJ Miles, alias Tiberiu Ștefan Iordache, este invitatul lui Mihai Ghiță sâmbăta aceasta, la “În oglindă”, la Kanal D2, iar publicul se va bucura să-l descopere prin intermediul unor povești tulburătoare.

Născut în Constanța, TJ Miles a părăsit țara în copilărie, împreună cu familia, pentru a se muta în Emiratele Arabe Unite. Apoi a urmat stabilirea și viața plină de provocări din Toronto, Canada. În 2018, TJ Miles s-a întors pe meleagurile românești, a cunoscut succesul în muzică și a devenit o personalitate foarte apreciată în mediul online.

“Nu mă așteptăm, după atâția ani, să mă întorc în țară.

Mă simt foarte bine acasă, o spun cu mâna pe inimă!”, mărturisește vedeta.

Viata nu i-a fost ușoară, a trecut prin multe momente dificile și s-a luptat cu prejudecățile locului în care trăia.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Cum îl percepe acum TJ Miles, la vârsta de 36 de ani, pe copilul Tiberiu Ștefan Iordache și cât de mult înseamnă familia pentru el, aflăm la “În oglindă”.

“Poate nu am fost cel mai cuminte băiat, dar ei (părinții – n.r.) au fost cea mai bună familie în care puteam să mă nasc. (…) N-am avut întotdeauna bani, să fim bogați, cum sunt copiii de bani gata, dar tot ceea ce am în ziua de azi este datorită educației pe care ei mi-au dat-o”, spune acesta.



Citește și:

Sindromul de șa turcească liberă (empty sella)

Alin Oprea a rupt tacerea la "Follow us" si a spus cati bani trimitea lunar la Londra fostei sale sotii, Larisa Uta: "Facand un calcul in aceasta perioada, media a fost de peste 4200 euro pe luna"

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nelson Mondialu', afirmație șocantă după nunta fiului său: „Liana nu e nevasta mea”

Mesajul postat de Doinița Oancea în ziua în care Lora și Ionuț Ghenu au devenit oficial soț și soție: „Să nu vă puneți măști și filtre”

VIDEO Motivul pentru care Bianca este de părere că Alexandra îl simte nesigur pe Gagea. Ce explicație oferă tânărul. “Modul în care te-ai comportat cu ea creează niște insecurități.”

Adevăratul motiv pentru care îndrăgita actriță Su Burcu Yazgı Coşkun a părăsit distribuția serialului “Totul pentru familia mea”, în care a jucat rolul Asiye! Și-a dorit să se retragă sau totul s-a petrecut conform scenariului?

Ultimul mesaj lăsat de secretara-șefă de la Universitatea de Medicină din București, găsită fără viață în lacul Pantelimon


Cookies