“To do” list pentru prima intalnire! Vezi cum este ok si cum nu trebuie sa procedezi

“To do” list pentru prima intalnire! Vezi cum este ok si cum nu trebuie sa procedezi
“To do” list pentru prima intalnire! Vezi cum este ok si cum nu trebuie sa procedezi

Prima intalnire poate fi o experienta stresanta daca nu stii sa gestionezi situatia. Urmeaza cateva sfaturi pentru a te pregati asa cum trebuie pentru acest eveniment.

Nu povesti tuturor despre marea ta intalnire. Este suficient ca stiu cateva prietene apropiate. Daca intalnirea va fi un esec, nu doar ca vei fi dezamagita, ci va trebui sa le explici tuturor cum a fost si ce nu a mers.

Incearca sa nu intarzii la intalnire. Nu este politicos si s-ar putea sa isi faca o impresie gresita despre tine. Porneste din timp de acasa.

Relaxeaza-te si nu incerca sa pari ceea ce nu esti. Nu pune atata presiune pe tine, ti-a dat intalnire pentru ca vrea sa te cunoasca asa cum esti si cu siguranta nu va dori sa vada o alta versiune a ta.

Prima impresie este foarte importanta asa ca ai grija cu ce te imbraci. Testeaza cateva tinute inainte de marea intalnire si ia in calcul ca trebuie sa te simti confortabil.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Inchide-ti telefonul sau pune-l pe silent mode. Nu este ok sa iti verifici mesajele din 5 in 5 minute. Prietenii tai de pe Facebook mai pot astepta.

Pe durata intalnirii incearca sa nu te lasi condusa de emotii si nu consuma prea mult alcool.

Nu vrei sa te faci de ras inca de la prima intalnire.

Arata-ti interesul. Pune-i intrebari interlocutorului tau insa nu il interoga. Este totusi o intalnire, nu un interviu pentru un job.

Asculta ce are de spus si nu domina conversatia. Incearca sa nu vorbesti numai despre tine.

La sfarsitul intalnirii spune-i ca ti-a facut placere sa il cunosti iar daca vrei sa mai repetati figura, propune tu o viitoare intalnire.

 

 



Citește și:

Puseurile de creștere la bebeluși – ce ar trebui să știe părinții?

Metoda de înțărcare pe care a folosit-o Ileana Sterp pentru fiul ei cel mic, Damir. „Emoțional este foarte greu, am plâns, am suferit în interiorul meu!”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies