Toamna vine cu viroze! Invata sa le recunosti si sa le tratezi in mod eficient!

Toamna vine cu viroze! Invata sa le recunosti si sa le tratezi in mod eficient!

Putem preveni virozele in mai multe metode. In primul rand, printr-o alimentatie bogata in vitamina C pentru ca aceasta este o vitamina care stimuleaza productia de interferon care produce virusii.

 

Medicul Daniel Albu a fost invitat in emisiunea "Draga mea prietena" de la Kanal D, unde a vorbit despre viroze.
"Putem preveni virozele in mai multe metode. In primul rand, printr-o alimentatie bogata in vitamina C pentru ca aceasta este o vitamina care stimuleaza productia de interferon care produce virusii. In al doilea rand, dintre alimentele pe care trebuie sa le consumam se numara fructele. Cele mai bogate in vitamina C sunt citricele, fructul de kiwi, verdeturile autohtone precum patrunjelul. Virozele sezoniere pot fi prevenite prin vaccinare, alimentatie si miscare.", a spus medicul.
##VIDEO19956##
"Vaccinul nu este o solutie sigura, protejeaza intr-o proportie de 40%. Virusul gripal are peste 150 de tulipini. Este imposibil sa faci un vaccin care sa le contina. Nu tratati virozele de toamna cu antibiotice.
Virozele obisnuite se pot combina cu viroze bacteriene, insa nu putem stabili asta singuri. Trebuie sa mergem la doctor. Spre norocul nostru, din ce in ce mai putine antibiotice se elibereaza fara reteta. Ceaiul de ghimbir si ceaiul de echinaceea sunt niste antivirale foarte bune si puternice. O viroza banala dureaza intre 7 si 14 zile.", a continuat medicul Daniel Albu.
Copiii mici si batranii sunt cei mai expusi la viroze.

Medicul Daniel Albu a fost invitat in emisiunea "Draga mea prietena" de la Kanal D, unde a vorbit despre viroze.

" Putem preveni virozele in mai multe metode. In primul rand, printr-o alimentatie bogata in vitamina C pentru ca aceasta este o vitamina care stimuleaza productia de interferon care produce virusii. In al doilea rand, dintre alimentele pe care trebuie sa le consumam se numara fructele.

Cele mai bogate in vitamina C sunt citricele, fructul de kiwi, verdeturile autohtone precum patrunjelul. Virozele sezoniere pot fi prevenite prin vaccinare, alimentatie si miscare.", a spus medicul.

##VIDEO19956##

" Vaccinul nu este o solutie sigura, protejeaza intr-o proportie de 40%. Virusul gripal are peste 150 de tulipini. Este imposibil sa faci un vaccin care sa le contina. Nu tratati virozele de toamna cu antibiotice. Virozele obisnuite se pot combina cu viroze bacteriene, insa nu putem stabili asta singuri. Trebuie sa mergem la doctor. Spre norocul nostru, din ce in ce mai putine antibiotice se elibereaza fara reteta. Ceaiul de ghimbir si ceaiul de echinaceea sunt niste antivirale foarte bune si puternice. O viroza banala dureaza intre 7 si 14 zile.", a continuat medicul Daniel Albu.

Copiii mici si batranii sunt cei mai expusi la viroze.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

 



Citește și:

Sindromul de șa turcească liberă (empty sella)

Ce lipsuri a avut Mirabela Dauer în copilărie. De ce mama și tatăl său nu au participat mai des la spectacolele sale? "Mama mea a venit de două ori în viața mea, tata niciodată!"

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Filmul crimei din Bacău, în cazul fetei de 18 ani ucise de un vecin în timp ce încerca să-și salveze frățiorii mai mici

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Oana Ciocan, primele declarații despre relația cu Jador: "E foarte trist!" Care este, de fapt, adevăratul motivul pentru care s-au despărțit?

Un om amărât, nu merita să-l împuște pentru o căruță cu lemne" Românul împușcat în cap de polițiștii bulgari se zbate între viață și moarte