Toată lumea se întreabă cu cine va sta fetița Biancăi Drăgușanu acum că mama s-a măritat cu Alex Bodi! Avem toate informațiile EXCLUSIV

Toată lumea se întreabă cu cine va sta fetița Biancăi Drăgușanu acum că mama s-a măritat cu Alex Bodi! Avem toate informațiile EXCLUSIV
Toată lumea se întreabă cu cine va sta fetița Biancăi Drăgușanu acum că mama s-a măritat cu Alex Bodi! Avem toate informațiile EXCLUSIV

Bianca Drăgușanu are o legătură perfectă cu fiica ei și după cununia cu Alex Bodi

Bianca Drăgușanu este cea mai fericită femeie din lume în aceste momente! Diva s-a căsătorit, recent, cu Alex Bodi, bărbatul care o adoră și pe care ea îl iubește de aproape un an, și, de zece zile, se află împreună într-o lună de miere perfectă, pe iaht, în celebrele insule de pe Coasta Amalfitană!

De altfel, surse din preajma superbei blonde susțin că Bianca este liniștită și plină de energie de când lucurile s-au așezat perfect în viața ei.

”Bia se simte bine alturi de Alex, ambii și-au dorit să fie împreună și acum sunt soț și soție! Este un pas important, dar cum la mijloc sunt sentimente foarte puternice, era normal să fie și un cuplu în acte. Nimic nu le poate umbri bucuria, drept dovadă, acum, se află într-o vacanță în Italia, unde se distrează de minune”, au dezvăluit prietenii celor doi pentru WOWbiz.ro

Citeste si: Veste de ultimă oră despre Mirela Vaida. Ce se întâmplă cu vedeta de televiziune

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Cât de frumoasă este soția lui Vladimir Drăghia! Pe el îl știi de la TV, dar pe ea ai vazut-o? E MAGNIFICĂ

Citeste si: Cornelia Catanga, în doliu. Încă o dramă o lovește pe celebra artistă

Bianca Drăgușanu a plecat în luna de miere cu Alex Bodi! ”Se înțeleg perfect”

Aceleași surse susțin, în premieră pentru WOWbiz.ro, că Bianca Drăgușanu a plecat în luna de miere cu Alex Bodi, iar la întoarcere o va avea alături și pe fiica ei, Sofia.

”Bia și Alex se înțeleg perfect și se comportă ca o familie de multă vreme. Nici nu ar avea cum altfel...El o iubește, și ea pe el, mai mult, alături de  cei doi locuiește și micuța Sofia, cea care, doar în perioada în care vedeta este plecată, stă la bunica, la doamna Madi, cea care o ajută permanent. În concluzie, avem o imagine idilică a cuplului ideal și familist”, au povestit apropiații proaspeților însurăței.



Citește și:

Cum să prepari înghețată dietetică la tine acasă

Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies