Toată lumea se întreabă dacă Hannelore Ulrich va rămâne cu Bogdan, dar ea are alte preocupări. Uite din ce scoate bani frumoşi tânăra. "Te-ai ajuns!" EXCLUSIV

Toată lumea se întreabă dacă Hannelore Ulrich va rămâne cu Bogdan, dar ea are alte preocupări. Uite din ce scoate bani frumoşi tânăra.
Toată lumea se întreabă dacă Hannelore Ulrich va rămâne cu Bogdan, dar ea are alte preocupări. Uite din ce scoate bani frumoşi tânăra. "Te-ai ajuns!" EXCLUSIV

Hannelore câştigă bani frumoşi în prezent. Vezi cu ce se ocupă, mai nou, tânăra.

 

Hannelore Ulrich este una dintre cele mai sexy si controversate concurente de pe insulă, iar povestea ei de dragoste cu Bogdan Ionescu s-a dovedit imprevizibilă şi plină de surprize pentru telespectatori.

 

 

Chiar dacă mulţi au tras concluzia că sunt şanse infime ca perechea să reziste şi după terminarea emisiunii, se pare că aceştia s-ar fi căsătorit de curând.

 

Iar dacă asta vi se pare şocant, aflaţi că de câteva zile planează zvonuri conform cărora protagoniştii noştri s-ar fi despărţit după doar câteva săptămâni de mariaj.

Hannelore câştigă bani frumoşi în prezent. Blonda are multe contracte de imagine

Ei bine, în timp ce toată ţara se întreabă ce o să se întâmple până la urmă cu acest cuplu, blonda are grijă să-şi fructifice la maximum notorietatea obţinută la emisiune.

 

Hannelore are deja câteva contracte de imagine, unele în sistem barter, dar şi câteva colaborari plătite. Mai exact, blonda promovează câteva magazine, patronii declarându-se mulţumiţi de vânzările din ce în ce mai bune datorate colaborării cu tânăra.

" Bravo, fată! Te-ai ajuns. Eşti vedetă şi nu ne-ar mira să te vedem asistentă pe la vreo emisiune", i-a scris o femeie lui Hanne.



Citește și:

Idei de coafuri simple pentru nuntă

A slăbit enorm, dar şi-a speriat fanii cu două fotografii! Uite cum arată Monica Anghel în două poze neretuşate FOTO

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies