„Toate acele mii de rugăciuni pentru ea au ajutat-o mult!” Oana Roman a povestit în ce stare și-a găsit mama, atunci când a fost să o viziteze la spital

„Toate acele mii de rugăciuni pentru ea au ajutat-o mult!” Oana Roman a povestit în ce stare și-a găsit mama, atunci când a fost să o viziteze la spital
„Toate acele mii de rugăciuni pentru ea au ajutat-o mult!” Oana Roman a povestit în ce stare și-a găsit mama, atunci când a fost să o viziteze la spital

De o perioadă lungă de timp, Mioara Roman trece prin stări dificile, din cauza problemelor de sănătate cu care se confruntă. Mama vedetei a ajuns din nou pe patul de spital, iar Oana Roman nu a putut să nu se îngrijoreze.

Fiica lui Petre Roman a mărturisit, cu puțin timp în urmă, că mama ei începe să se refacă, iar lucrurile merg pe calea cea bună.

Citește și: „Care e problema? Ce o vrea Dumnezeu!” Marius Elisei și noua lui iubită s-au mutat deja împreună! Cei doi au planuri mari de viitor

Mioara Roman se simte din ce în ce mai bună

Cu toate că Oana Roman pare mai tot timpul fericită, aceasta se confruntă cu diverse probleme, iar când este în spatele camerelor de filmat, simte o dureroasă suferință.

Cu doar câteva zile în urmă, mama vedetei a fost nevoită să fie transportată de urgență la spital, unde a fost internată în grabă.

Acest eveniment a generat o profundă teamă în sufletul Oanei, care a simțit cu adevărat nevoia să împărtășească mai multe detalii despre evoluția stării de sănătate a mamei sale.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

„Am fost la mama care este stabilă a mai făcut azi niște investigații. Am găsit-o mai în formă azi...sincer vă spun, cred că toate acele mii de rugăciuni pentru ea au ajutat-o mult. Vă mulțumesc și sunt recunoscătoare”, a fost mesajul transmis de Oana Roman pe Instagram.

Oana Roman a vorbit despre libertate

Vedeta a mărturisit că a avut o ieșire în oraș, și a fost prima oară după mult timp când s-a simțit cu adevărat liberă, fără a fi nevoită să dea explicații cu privire la activitățile și întâlnirile sale.

Aceasta a fost însoțită de Isa și s-au întâlnit cu prieteni apropiați.

Deși gândul la mama ei există constant și nu se poate relaxa complet, Oana încearcă să se bucure măcar puțin de compania oamenilor și de sentimentul de libertate.

„Am ieșit în oraș și pentru prima oara după mult timp am simțit ca sunt liberă și nu trebuie să mai dau socoteala nimănui despre unde am fost, cât am stat și cu cine m-am întâlnit. Isa a fost cu mine și ne-am întâlnit cu prieteni dragi.

Am permanent un gând către mama și nu sunt relaxata complet dar încerc sa ma bucur măcar puțin de oameni și de libertate.”, a postat vedeta pe pagina ei de Instagram.

Citește și: „Am găsit în ea ceea ce eu căutam și îmi doream de multă vreme. Îmi mai doresc copii!” Marius Elisei a vorbit deschis despre noua sa relație. Ce planuri de viitor are fostul soț al Oanei Roman



Citește și:

Ce semnifică cifrele de pe cutiile de vopsea de păr!

„Chiar semănați unul cu altul! Liniște sufletească vă doresc!” Ce imagine a postat Marius Elisei pe rețelele de socializare

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies