„Toate aceste stări s-au produs din tot trecutul meu cu mama, din copilăria mea.” Mesajul emoționant al lui David Pușcaș, fiul adoptiv al Luminiței Anghel, după ce a vorbit deschis despre boala sa

„Toate aceste stări s-au produs din tot trecutul meu cu mama, din copilăria mea.” Mesajul emoționant al lui David Pușcaș, fiul adoptiv al Luminiței Anghel, după ce a vorbit deschis despre boala sa
„Toate aceste stări s-au produs din tot trecutul meu cu mama, din copilăria mea.” Mesajul emoționant al lui David Pușcaș, fiul adoptiv al Luminiței Anghel, după ce a vorbit deschis despre boala sa

Potrivit spuselor sale, viața lui David Pușcaș, care este fiul adoptiv al Luminiței Anghel, a fost plină de dificultăți, dar cea mai mare provocare a fost perioada după divorțul părinților săi, când a trebuit să se descurce singur.

Chiar și acum, el își amintește cu nostalgie momentele din copilărie când se simțea ca parte a unei familii, înainte ca lucrurile să ia o întorsătură nefericită. Cu toate acestea, în ciuda problemelor de sănătate pe care le are, David nu intenționează să renunțe și a anunțat că va lupta în continuare.

Tânărul este hotărât să depună toate eforturile necesare pentru a se vindeca și pentru a avea parte de o viață normală.

Citește și: “Toate aceste stări s-au produs din tot trecutul meu cu mama!” David Pușcaș, fiul adoptiv al Luminiței Anghel a aflat ce probleme de sănătate are

David Pușcaș își dorește să depășească problemele de sănătate cu care se confruntă

Tânărul în vârstă de 26 de ani are probleme cu mama sa adoptivă, ceea ce a dus la o distanțare între ei.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Relația lor s-a deteriorat atât de mult încât nu mai comunică și chiar și-au adus acuzații publice. În plus, tânărul se confruntă cu probleme de sănătate care l-au afectat mai mult din punct de vedere psihic decât fizic, ceea ce reprezintă una dintre cele mai dificile perioade din viața sa.

David a vorbit deschis despre aceste probleme și a admis că a fost la psihiatru cu ceva timp în urmă.

Tânărul a primit un diagnostic de tulburare de personalitate borderline, caracterizată prin accese de furie, crize și teama de a fi singur. Medicii i-au recomandat un tratament cu antidepresive și medicamente pentru reglarea emoțiilor. În urma terapiei, starea sa s-a îmbunătățit, dar din cauza lipsei de fonduri, nu și-a permis să continue ședințele cu psihiatrul și a fost nevoit să le întrerupă.

Cu toate problemele de sănătate pe care le are în prezent, tânărul a realizat că nu vrea să se lase doborât și este hotărât să lupte pentru sănătatea sa. În plus, se simte norocos să aibă prieteni care îl sprijină și îl ajută să treacă peste această perioadă dificilă. Demonstrându-și hotărârea, tânărul a postat recent un mesaj pe contul său de Instagram.

„Nu voi renunța la mine!!!”, a

fost mesajul acestuia.

Citește și: Zodia care minte cel mai mult. Află care nativ este maestru al manipulării- kanald.ro

Citește și: Atenție! Cum va fi vremea în decembrie 2024, ianuarie și februarie 2025- stirilekanald.ro

David Pușcaș dă vina pe mama lui pentru tot ce i se întâmplă acum

David Pușcaș atribuie mamei sale întreaga responsabilitate pentru situația actuală și consideră că tot ceea ce trăiește acum este într-un fel consecința suferinței prin care a trecut în copilărie. Conform declarațiilor sale din trecut, fiul adoptiv al Luminiței Anghel a povestit că nu a mai vorbit cu tatăl său începând cu vârsta de 18 ani și că la momentul respectiv nu mai menținea legătura cu mama sa de peste șapte ani.

Nu pare că această situație s-a schimbat între timp între mama și fiu.

„În momentul ăsta viața mea e mult mai ok, n-am fost deloc bine în trecut, până acum o lună. Am fost pe antidepresive vreo patru luni, am fost pe pastile de reglare de emoții pentru că am fost diagnosticat cu bordeline. Am fost și la psihiatru, am mers vreo două săptămâni, dar n-am mai continuat pentru că n-am avut bani să le continui, însă mi-a prescris o pungă de medicamente.(...) Toate aceste stări s-au produs din tot trecutul meu cu mama, din copilăria mea, toate au venit acum în viața de adult, abia acum la 25 de ani m-a lovit rău de tot, am realizat tot ce mi s-a întâmplat, un  trecut oribil. Am început să mănânc prost, am ajuns pe pastile, Sarah JSun, prietena mea, care e ca îngerul meu păzitor, îmi e prietenă, soră, ce vrei tu, ea a urlat la mine ca să pun stop și să îmi revin ”,  a declarat David Pușcaș, în urmă cu câteva zile, pentru spynews.ro.

Citește și: ”Ce bucurie.” Relația Marcelei Fota cu rudele sale, de când este împreună cu un tânăr de 23 de ani



Citește și:

Fructe care te ajută să slăbești + fructe care îngrașă!

Ce vor vedea telespectatorii la Kanal D2, începând din 2 aprilie, ziua lansarii noii staţii TV!

”Trădătoarea” tenisului românesc e mai FIERBINTE ca vara! Imaginile au scăpat pe internet FOTO

Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță

Ionel Ganea, fostul atacant al naționalei României, cercetat de polițiști după ce a bătut un vecin. Motivul scandalului

Rețeta de tartă cu cremă de migdale și pere a Gabrielei Cristea: „O să fie o nebunie, credeți-mă pe cuvânt.”

Gagea, pus la zid de Alexandra după schimbul de replici cu Julia. Ce a avut bruneta să-i reproșeze: „Poți, te rog, pe viitor să...”

Orașul din România care i-a impresionat pe britanici! „Mica Vienă” i-a cucerit pe străini cu prețurile mici și peisajele de basm


Cookies