„Toate poveștile mele încep cu muream de foame! Muream de foame și m-am angajat, ca să mănânc, bodyguard la o casă de schimb valutar.” Mircea Badea, despre greutățile prin care a trecut

„Toate poveștile mele încep cu muream de foame! Muream de foame și m-am angajat, ca să mănânc, bodyguard la o casă de schimb valutar.” Mircea Badea, despre greutățile prin care a trecut
„Toate poveștile mele încep cu muream de foame! Muream de foame și m-am angajat, ca să mănânc, bodyguard la o casă de schimb valutar.” Mircea Badea, despre greutățile prin care a trecut

Mircea Badea a vorbit despre perioada de la începutul carierei sale, atunci când s-a confruntat cu lipsurile financiare.

Mircea Badea este unul dintre cei mai cunoscuți oameni de televiziune, cu o carieră longevivă în această industrie. În vârstă de 49 de ani, moderatorul TV are în spate o carieră de mai bine de două decenii, timp în care a reușit să ajungă la un statut social și financiar care să îi permită să aibă parte de ceea ce își dorește.

Cu toate acestea, puțini sunt cei care știu că, la începutul carierei sale, Mircea Badea s-a confruntat cu lipsurile financiare, ajungând chiar în postura să nu aibă bani de mâncare.

Invitat în cadrul podcastului „ Gând la Gând cu Teo ”, Mircea Badea și Teo Trandafir au rememorat clipele în care erau colegi la același post de televiziune și trăiau de pe o zi pe alta.

Mircea Badea și Teo Trandafir, colegi de suferință

Citește și: „Nu se poate să vină unul la festival și să cânte așa ceva. Prin interzicere nu rezolvi ceva. Pe mine mă doare-n cot” Mircea Badea, reacție vehementă după scandalul lui Gheboasă de la Untold

Mircea Badea și Teo Trandafir, colegi de suferință
Mircea Badea și Teo Trandafir[Sursa foto: Instagram]

Citește și: „De fapt, mi-a plăcut mai mult de tatăl lui, decât de Mircea Badea, cel puțin o perioadă de timp.” Ce a dus la despărțirea dintre Oreste și Mircea Badea, cei mai buni prieteni până atunci

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Cei doi oameni de televiziune au dezvăluit că situația lor financiară era un îngrijorătoare, fiind plătiți cu o sumă infimă de bani.

Mircea Badea: „ Eram disperați non-stop. Nu prea luam salariu. Când luam era prost plătiți, când nu luam, nu eram deloc plătiți .”

Teo Trandafir: Noi luam 100 de dolari pe lună. Nu erau bani, erau tot 100 de dolari pe o lună. Tu îmi aduceai să mănânc, pentru că eu nu aveam bani de mâncare, sandviciuri cu piure .”

Mircea Badea: Da, pâine pe care erau cartofi fierți.”

Teo Trandafir: Îți aduci aminte când îmi aduceai cămăși și cravate? Tu stăteai acasă la mama .”

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Mircea Badea: Asta nu îmi mai aduc minte .”, a fost dialogul dintre cei doi.

Mircea Badea, despre primul său job

Mircea Badea, despre greutățile prin care a trecut
Mircea Badea la început de carieră [Sursa foto: Facebook]

La vremea respectivă, chiar dacă era student la facultatea de matematică, Mircea Badea a fost nevoit să se angajeze ca bodyguard pentru a face rost de bani.

Toate poveștile mele încep cu muream de foame. Orice poveste a mea începe așa. Primul an nici nu am trecut pe la facultate, decât la examene, pe care le-am și luat. Muream de foame și m-am angajat, ca să mănânc, bodyguard la o casă de schimb valutar. Mama era nefericită că de ce să fie copilul bodyguard la casa de schimb valutar .”, a povestit prezentatorul TV.



Citește și:

Expunerea la soare, măsuri de siguranţă

„Cred că nu trebuie să îi spui copilului în fiecare zi te iubesc! Cred că trebuie să fii prieten, dar să nu confunzi totuși relația.” Andreea Esca, sfaturi pentru părinți!

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies