Asa faci cea mai buna toba pentru Craciun si Revelion! Reteta pe care foarte putine gospodine o cunosc.
Ingrediente:
1/2 kg carne de porc
2 kg organe de porc
1-2 foi dafin
o bucata mai mare sorici
o lingurita boabe piper
o lingurita boabe ienibahar
o crenguta cimbru uscat
2 cepe mai mari
sare
Mod de preparare:
1. Spala bine carnea, organele si soriciul. Pentru gust, parleste putin soriciul.
2.
3. Adauga in apa ienibaharul, piperul, cimbrul si dafinul. Indeparteaza spuma care se formeaza.
4. Dupa vreo 2 ore de fiert la foc mic, scurge organele si carnea de zeama, marunteste-le si pune-le intr-o sticla de plastic (careia i-ai taiat partea de sus, cea cu capacul, in prealabil).
5.
Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro