Pe lângă pasiunea pentru muzică, artista este pasionată și de bucătărie din când în când, așa că recent a preparat și o tocăniță de cartofi.
Una dintre cele mai cunoscute și îndrăgite artiste, de la noi din țară, Andreea Bănică, are o carieră de succes, dar și o familie pe măsură. Artista obișnuiește să împartă momente din viața sa în mediul online, iar acest lucru s-a întâmplat și recent, pe contul său de Instagram, acolo unde a postat un filmuleț cu o rețetă nouă pe care a pregătit-o pentru familia ei.
Tocăniță de cartofi, pregătită de Andreea Bănică

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro
"Atât de simplu de făcut și foarte gustoasă! V-am făcut poftă? Sunt curioasă voi ce mai gătiți că eu am terminat ideile…poate îmi lăsați aici ceva bun."
, a fost descrierea acesteia, la rețeta postată pe pagina sa de Instagram.Ingrediente
- Ceapă
- Apă
- Cartofi
- Bulion sau pastă de tomate
- Sare
- Piper
- Un pic de chili
- 2 căței de usturoi
- Ulei de măsline
- O foaie de dafin
Mod de preparare
- “M-am gândit să fac o tocăniță de cartofi.
- Am pus ceapa la călit, bineînțeles, am pus și puțină apă apoi, ca să o înmoi și am fiert-o destul de mult, cred că vreo 20 de minute am tot fiert la ea. Am adăugat din ce în ce mai multă apă.
- Apoi am pus cartofii, am adăugat apa și am lăsat la fiert, să se fiarbă foarte bine cartofiorii.
- Am scos bulionul, pasta de tomate, sare, piper și un pic de chili așa, să fie un pic condimentat, însă am uitat să vă spun că am pus și usturoi, 2 caței de usturoi.
- Ulei de măsline adaug acum, am pus și o foaie de dafin. Pun ceva ulei de măsline, pentru că îi dă o altă aromă, nu știu să vă explic, dar este foarte, foarte gustoasă această mâncărică de cartofi.”
