Numai buna pentru o zi de post si rapid de executat, gata in maximum 15 minute.
INGREDIENTE
10-12 ciuperci champignon
2-3 catei de usturoi
marar verde tocat
2 linguri ulei de masline extravirgin
sare
piper
Mod de prepare
Se spala ciupercile sub jet de apa rece si se feliaza.
Intr-o tigaie se incinge ulei de masline, se adauga usturoiul taiat apoi ciupercile. Imediat ce s-au patruns (lucru care se intampla cat invarti de cateva ori cu lingura ciupercile) se presara mararul verde tocat si se condimenteaza simplu cu sare si piper.
Puteti servi tocanita de ciuperci cu paine prajita sau cu o mamaliguta alaturi, depinde cum preferati sau cat timp aveti la dispozitie.
Sursa
INGREDIENTE
10-12 ciuperci champignon
2-3 catei de usturoi
marar verde tocat
2 linguri ulei de masline extravirgin
sare
piper
Mod de prepare
Se spala ciupercile sub jet de apa rece si se feliaza.
Intr-o tigaie se incinge ulei de masline, se adauga usturoiul taiat apoi ciupercile.
Imediat ce s-au patruns (lucru care se intampla cat invarti de cateva ori cu lingura ciupercile) se presara mararul verde tocat si se condimenteaza simplu cu sare si piper.
Puteti servi tocanita de ciuperci cu paine prajita sau cu o mamaliguta alaturi, depinde cum preferati sau cat timp aveti la dispozitie.
Sursa Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro