Diana Bart a dezvăluit rețeta de tocăniță de vongole și Halibut.
Diana Bart, cunoscuta și îndrăgita jurnalistă, este mereu activă pe rețelele de socializare, acolo unde împarte diferite trucuri pentru un stil de viață echilibrat. Atunci când nu este pe micile ecrane, aceasta se află în bucătărie, împărtășind din rețetele sale delicioase și echilibrate pentru toți cei care își doresc să încerce preparate inedite și să iasă din rutina de zi cu zi.
Are grijă de fiecare dată să găsească echilibrul perfect în farfurie, iar toate preparatele sunt pregătite cu grijă, fără să fie nevoie să petreacă foarte mult timp în bucătărie. De această dată, jurnalista a pregătit o tocăniță de vongole și Halibut, iar aceasta a menționat toate ingredientele de care are nevoie pentru a o realiza.
Ingrediente:
Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro
- 1 kg vongole
- 2 fileuri pește alb Halibut
- 1 ceapă albă
- 3 căței de usturoi
- 2 cartofi
- Pătrunjel verde
- Sare, piper
- Boia dulce sau picantă
- Ulei de măsline
- Făină integrală
Cum pregătește Diana Bart tocănița de vongole și Halibut
Citește și: Supă cremă de cartofi dulci, rețeta pregătită de Diana Bart. „Punem sare celtică, boia, usturoi pudră.”
Citește și: Ciorbă de conopidă cu kefir și usturoi, rețeta Dianei Bart. „Servim cu mărar și pătrunjel verde.”
Citește și: Breaking! Cine e polițistul care s-a împușcat în cap- stirilekanald.ro
Începe prin a încinge oala, în care toarnă două linguri de ulei măsline și călește ceapa, apoi taie peștele fâșii, îl dă prin făină integrală și îl prăjește până se rumenește. Curăță usturoiul, îl pisează, adaugă sare, apă sau supă, apoi vine cu cartofii tăiați cubulețe, pe care îi mai fierbe timp de 15 minute. Adaugă și vongolele și lasă totul pe foc încă 15 minute, până când tocănița este gata. Acest preparat poate fi servit cu pătrunjel verde și pâine prăjită.
„Încingem oala, turnăm 2 linguri de ulei de măsline și călim ceapa tocată. Tăiem fâșii peștele și îl dăm prin făină integrală, apoi îl prăjim în oală până se rumenește un pic. Curățăm usturoiul, îl pisăm și îl adăugăm în oală, punem sare și apă sau supă cât să acopere ingredientele. Tăiem cartofii cubulețe și îi adăugăm în oală, fierbem 15 minute, punem sare, boia și piper. Adăugăm și vongolele după ce le-am clătit și mai fierbem sub capac 15 minute. Servim cu pătrunjel verde și cu pâine prăjită cu ulei de măsline și condimente.”, a spus Diana Bart.