“Tochitura mea cu afumătură, cu mult usturoi și sos de roșii!” Rețeta de tochitură cu mămăliguță și ou a Gabrielei Cristea

“Tochitura mea cu afumătură, cu mult usturoi și sos de roșii!”  Rețeta de tochitură cu mămăliguță și ou a Gabrielei Cristea
“Tochitura mea cu afumătură, cu mult usturoi și sos de roșii!” Rețeta de tochitură cu mămăliguță și ou a Gabrielei Cristea

Gabriela Cristea a împărtășit cu urmăritorii ei rețeta de tochitură cu afumutură, mămăligă, ou și brânză, special pentru sezonul rece.

Gabriela Cristea împarte de fiecare data cu urmăritorii ei trucuri de make-up și lifestyle, iar când nu este pe micile ecrane, prezentatoarea este în bucătărie, unde face rețete delicioase pe care le împarte cu urmăritorii săi.

“Tochitura mea cu afumătură, cu mult usturoi și sos de roșii. O stingem imediat cu niște vin.” Cum prepară Gabriela Cristea tochitura cu afumătură

Citește și: „Am simțit că oamenii nu mai pot duce performanțele mele.” Gabriela Cristea a vorbit despre oamenii care au plecat din viața ei, după ce a cunoscut succesul

Citește și: ,,Nici Gabi, nici Tavi nu vorbesc foarte multe lucruri despre această afacere cu mine.” Mama adoptivă a Gabrielei Cristea vorbește despre afacerea de familie a vedetei

Gabriela Cristea a împărțit, de această data, rețeta tochiturii cu afumătură, mămăligă, ouă și brânză, iar ingredientul secret din ea este chiar vinul.

Afumătura, sosul de roșii și usturoiul sunt principalele ingrediente de care ai nevoie pentru realizarea rețetei Gabrielei, iar aceasta a explicat, pas cu pas, cum prepară mâncarea.

“Astăzi o să gătesc tochitura mea cu afumătură, cu mult usturoi și sos de roșii. Cam astea sunt ingredientele de care aveți nevoie. Evident că trebuie să puneți lângă tochitură o mămăligă zdravănă, brânză și un ochi.", a spus Gabriela.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Gabriela Cristea a recunoscut că nu ține post, iar acest preparat este gătit doar iarna.

"Mâncarea este asigurată. Știu că unii spun că este post și că ar trebui să gătim de post, dar noi nu ținem post și mâncărurile astea nu le mâncăm decât iarna. Mai adaug și niște murături.

Hai să ne apucăm de gătit! Am terminat totul de tocat și pun puțin ulei aici. Oricum, se va lăsa un pic și de la carne pentru că am avut grijă să pun și puțină grăsime, și mergem și o punem la foc.

Și o lăsăm să se prăjească la foc mic, mic, mic, să aibă timp să și fiarbă carnea, dar să se și prăjească. O stingem imediat cu niște vin.”, a povestit Gabriela Cristea pe rețelele de socializare.

Cum realizează Gabriela Cristea sosul pentru tochitură?

Citește și: Ștefan și Catinca s-au despărțit: "S-a terminat!" Ce mesaje au transmis foștii concurenți din "Casa iubirii"| Foto- kanald.ro

Citește și: „Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a- stirilekanald.ro

Pentru ca tochitura să poată fi mâncată cu mămăligă și brânză, Gabriela a realizat și un sos din bullion și roșii, pe care l-a asezonat cu condimente și pe care l-a adăugat peste carne. De asemenea, a explicat, pas cu pas, cum a făcut acest lucru.

“E momentul să facem și sosul. Punem un borcan de bulion, pentru că avem carne destul de multă.

Mai am și niște roșii făcute de mine în casă, iar apoi punem apă cât să acopere toată carnea și lăsăm să fiarbă totul la foc mic.

Tochitura noastră a fiert foarte frumos și e momentul să o aromatizăm. Avem aici niște foi de dafin și, de asemenea, am niște crenguțe de cimbru, pe care le voi desface, nu uitați de sare, după gust, evident, și piperul este foarte important.

Tochitura noastră este aproape gata și sosul arată foarte bine și mai punem niște usturoi. Între timp, am dat drumul și la mămăligă. Mai lăsăm 2-3 minute și cu usturoiul și e gata.

S-au învârtit toți pe lângă ea! Punem și un ou deasupra și radem niște telemea. Gata, asta este! Poftă bună, dragii mei!”, a mai adăugat aceasta.



Citește și:

Puseurile de creștere la bebeluși – ce ar trebui să știe părinții?

„Cariera a fost cea care nu m-a înșelat niciodată, adică a fost ceea ce am știut eu să fac.” Gabriela Cristea vorbește despre carieră și despre importanța rețelelor de socializare pentru ea!

Pictorial de SENZAȚIE! Andreea Sasu a renunțat la haine și a pozat PROVOCATOR, în ultima lună de sarcină

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Detaliul surprinzător observat la Edi Iordănescu după participarea la EURO 2024

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ștefan și Catinca s-au despărțit: "S-a terminat!" Ce mesaje au transmis foștii concurenți din "Casa iubirii" | Foto

Perle la BAC 2024. Ireal ce au putut scrie: „Noi nu am studiat nuvela. Pe cuvânt!!!!”


Cookies