Tocmai ce te-ai despartit de iubitul tau si ai ramas singura? Bravo! Uite ce frumoasa este viata de burlacita!

Tocmai ce te-ai despartit de iubitul tau si ai ramas singura? Bravo! Uite ce frumoasa este viata de burlacita!
Tocmai ce te-ai despartit de iubitul tau si ai ramas singura? Bravo! Uite ce frumoasa este viata de burlacita!

In ziua de azi, femeile singure parca au luat-o razna. Imediat dupa ce s-au despartit de partenerul lor, pornesc in cautarea urmatorului barbat din viata lor, urmatoarea posibila dragoste adevarata! Gresit!

De ce ne este atat de frica sa spunem si sa recunoastem ca suntem singure? Ca nu avem niciun iubit? Viata nu e chiar atat de urata sau neinteresanta doar pentru ca nu suntem intr-o relatie! Foarte multe femei trec dintr-o relatie in alta si nu isi acorda nici macar cateva luni sa se regaseasca. Fug de singuratate de parca ar fi un stigmat si le e rusine.


A fi singura nu inseamna ca esti in cautarea unei noi relatii! Poti sa ai parte de toata dragostea pe care o primesti cand esti intr-o relatie chiar si atunci

cand esti singura. A fi singura inseamna sa ai o relatie cu tine si sa te iubesti la fel de mult cum ai iubi pe alticineva!

Ai ocazia sa evoluezi pe plan personal! Cand nu esti intr-o relatie nu inseamna esti singura, esti cu tine! Este sansa ta sa fii chiar tu! Sa te ocupi de tine, sa iti traiesti viata cu pasiune, fara sa alergi dupa barbati.
Este timpul tau sa te distrezi si sa te simti bine in pielea ta. Este timpul sa gasesti pasiunea din viata ta, nu din cearsafuri. Este vorba despre a da iubire celor din jur fara sa te astepti sa primesti nimic inapoi. A fi singura inseamna sa te transformi intr-o persoana mai buna, nu in altcineva! Este despre a fi devotata unei singure persoane, nu mai multor. A fi singura inseamna sa te adaptezi programului tau, nu al altcuiva!

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro



Citește și:

Pete roșii pe picioare – cauze și management

Sâmbătă, de la ora 14:45, în ”ROventura”, La pas prin ”inima” Bucovinei, Câmpulung Moldovenesc

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies