Toni Garrn a dat naștere primului copil făcut cu Alex Pettyfer

Toni Garrn a nascut
Toni Garrn a nascut in urma cu putin timp

Toni Garrn și Alex Pettyfer sunt mândrii părinți a fetiței lor nou-născute.

Actorul Alex Pattyfer și Toni Garrn sunt proaspăt părinți pentru fetița lor nou-născută. Modelul Calvin Klein în vârstă de 29 de ani a postat luni o fotografie în care își ținea copilașul în brațe, cu un mesaj emoționant alături: „Cea mai magică experiență din viața mea a adus-o pe Luca Malaika pe lume săptămâna trecută. Ne-a răpit inimile imediat💜”.

Toni Garrn
Fetița lui Toni Garrn[Sursa foto: Instagram ]

Citeste si: Cristina Cioran a născut prematur. "Nu mă așteptam la tot ce mi se întâmplă"

Cuplul binecuvânat cu acest îngeraș s-au căsătorit în luna octombrie a anului trecut în Hamburg, orașul natal al lui Tori, și au dezvăluit detalii despre sarcină în martie, într-o ședință foto pentru Vogue Germania.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Care a fost reacția lui Toni Garrn când a aflat de sarcină?

„Cred că ce reprezintă copilul pentru mine este faptul că mi-a schimbat, cu siguranță, viața complet”, a spus Tori într-un videoclip pentru revistă.  „Care a fost prima mea reacție atunci când am aflat că sunt însărcinată? Cred că primele cuvinte pe care l-am pronunțat au fost -în sfârșit!-. Eram foarte, foarte, foarte încântată!”. Aceasta a mai adăugat faptul că cea mai bună parte în a fi însărcinată pentru ea era să se trezească în fiecare dimineață fiind conștientă că este gravidă.

„Eram extrem de încântată să știu că micuțul ăsta se afla în interiorul meu și că eu îl purtam!”, a mai spus Tori Garrn.

Citeste si: Cântăreața Jessie Ware a născut al treilea copil la ea acasă

Tori Garrnr a mai explicat faptul că a simțit că acest an era anul ideal pentru a deveni mămică: „Totul încetinise atât de tare.

Corpul și creierul meu, în sfârșit, aveau timpul și răbdarea de care aveau nevoie, deci eram pregătită să fiu împlinită și prezentă pentru a fi un părinte bun”, a declarat Tori Garrn.

Fata de pe coperta Vogue a afișat bucățele din călătoria în creșterea burticii ei, așadar a scris pe Instagram „Noi te așteptăm... semi-răbdători❤️ #ultimeleziledecuplu”.

Toni Garrn a fost împreună cu Leonardo DiCaprio timp de 18 luni între luna mai a anului 2013 și luna decembrie a anului 2014, de asemenea a avut o relație cu Dianna Agron, starul

„Glee”.

 



Citește și:

Cum să prepari înghețată dietetică la tine acasă

Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies