Top 10 cel mai bine plătite vedete din lume. Surpriză mare pe primul loc

Top 10 cel mai bine plătite vedete din lume. Surpriză mare pe primul loc
Top 10 cel mai bine plătite vedete din lume. Surpriză mare pe primul loc

Topul celor mai bine plătite vedete din lume conține câteva nume la care nu v-ați fi așteptat. Surpriza cea mai mare vine chiar de la liderul acestui clasament.

V-ați întrebat vreodată care sunt vedetele care au câștigat cei mai mulți bani în ultimul an? Ei bine, revista Forbes a alcătuit un top al acestora, iar vedeta care conduce clasamentul le-a luat fața unor nume mult mai celebre. 

Cine este vedeta plătită cel mai bine în ultimul an

Anul acesta, clasamentul celor mai bine plătite vedete din lume are un lider surpriză. Este vorba despre Kylie Jenner.

La doar 23 de ani, sora lui Kim Kardashian a câștigat în perioada iunie 2019- mai 2020 fabuloasa sumă de 590 de milioane de dolari. 

Kylie este vedetă de televiziune, model, antreprenor, dar și o personalitate în social media. În plus, tânăra deține un brand de cosmetice, intitulat sugestiv ”Kylie Cosmetics”. Cea mai mare parte a banilor câștigați de sora lui Kim Kardashian în ultimul an provine chiar din această afacere. 

Kylie a devenit celebră în 2007, când a participat la reality show-ul ”Keeping Up With The Kardashians”. Alături de ea au fost și ceilalți membri ai familiei: surorile Kourtney, Kim, Khloe și Kendall, fratele Rob, dar și părinții. 

În prezent, tânăra se poate mândri cu o avere totală de 900 de milioane de dolari. În 2019, clasamentul celor mai bine plătite vedete era condus de Taylor Swift, cu 185 de milioane de dolari.

Acum, cântăreața nu mai face parte din top 10. 

Topul vedetelor plătite regește

Acum, că ați aflat cine conduce topul celor mai bine plătite vedete, haideți să vedem și cine sunt ocupanții celorlalte 9 locuri. 

2. Kanye West 

După Kylie Jenner, în topul celor mai bine plătite vedete urmează chiar cumnatul acesteia, Kanye West. Acesta este soțul lui Kim Kardashian și în ultimul an a câștigat nu mai puțin de 170 de milioane de dolari.

Celebru rapper are un brand de îmbrăcăminte, numit ”Yeezy”, care îi aduce o bună parte din venituri. 

3. Roger Federer

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Tenismanul de 39 de ani completează podiumul întocmit de Forbes. Acesta a primit 106.3 milioane de dolari și este în acest moment sportivul care este plătit cel mai bine. 

4. Cristiano Ronaldo

Bineînțeles că din acest clasament nu putea lipsi Cristiano Ronaldo. Portughezul a încasat 105 milioane de dolari. Suma provine atât din contractul cu Juventus, dar și din colaborările sale cu cele mai cunoscute branduri mondiale. Printre acestea se numără Nike, Tag Heuer sau Clear Haircare. 

5. Lionel Messi

Eternul rival al lui Ronaldo, Messi, îl urmează în top pe portughez, cu 104 milioane de dolari câștigați. Din această sumă, 80 de milioane vin din contractul cu Barcelona. 

6. Tyler Perry

Locul 6 este ocupat de actorul și regizorul Tyler Perry. În perioada iunie 2019- mai 2020, acesta a câștigat 97 de milioane de dolari. 

7.

Neymar

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

În top s-a strecurat un alt fotbalist celebru, Neymar. 95.5 milioane de dolari a încasat acesta în ultimul an. 

8. Howard Stern

Clasamentul realizat de Forbes cuprinde și o vedetă de la radio. Este vorba despre Howard Stern, care lucrează la SiriusXM. Acesta a câștigat 90 de milioane de dolari. 

9. Lebron James

Și LeBron James este inclus în topul celor mai bine plătite vedete, cu 88.2 milioane de dolari câștigați în ultimul an. Contractul pe care îl are cu LA Lakers se ridică la fabuloasa sumă de 154 de milioane de dolari. 

10. Dwayne Johnson

Cea mai ”săracă” vedetă a clasamentului este Dwayne Johnson, care a primit ”doar” 87.5 milioane de dolari. În acest moment, este unul dintre actorii care sunt plătiți cel mai bine. 



Citește și:

Puseurile de creștere la bebeluși – ce ar trebui să știe părinții?

Prăjitura cu căpșuni, rețeta delicioasă a Elwirei Petrei. „Neapărat încercați rețeta asta”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies