Top 10 cele mai complimentate parfumuri pentru femei. Descoperă aromele care cuceresc suflete!

top 10 cele mai complimentate parfumuri pentru femei
Top 10 cele mai complimentate parfumuri pentru femei.

Parfumurile sunt deseori complimentate, indiferent de locul în care ne aflăm. Însă știați totuși, care sunt cele mai complimentate dintre toate?

Aflați din rândurile următoare, care sunt 10 cele mai complimentate parfumuri pentru femei. În plus, descoperiți și care sunt notele care fac din aceste parfumuri, unele de neuitat. 

 

10. Valentino- Voce Viva

Pe locul 10 în topul celor mai complimentate parfumuri pentru femei, se află nimeni altul decât Valentino- Voce Viva. Acesta este un parfum cu o persistență foarte ridicată, adorat de nenumărate femei, datorită mirosului său îmbietor, miros care deține note de vârf precum esența de mandarin, note de mijloc precum floare de portocal,

dar nu trebuie să uităm nici de faptul că este combinată cu vanilie. Bineînțeles că este un parfum care face parte din familia florală, de care te vei îndrăgosti iremediabil, fiind un parfum care se poate purta atât pe timp de zi, cât și pe timp de noapte, însă recomandat este să fie purtat seara, atunci când ieșiți în oraș cu prietenele și vă doriți să emanați un miros absolut delicios de citrice, puternic, pe care îl veți simți cu adevărat, și nu veți fi singura persoană care îl va simți atât de puternic. 

  • Note de vârf – bergamotă, mandarină roșie 
  • Note de mijloc- floare de portocal, gardenie 
  • Note de bază – vanilie 
  • Parfum – florale 

9. Yves Saint Laurent- Black Opium

Pe locul 9 în topul celor mai complimentate parfumuri pentru femei, se află nimeni altul decât Yves Saint Laurent- Black Opium.

Și acesta face parte din categoria parfumurilor care au o persistență îndelungată, dar și un miros absolut uimitor, dat fiind faptul că este unul dintre cele mai puternice, care dețin totodată și un miros dulce, ademenitor. Este descris ca fiind un parfum cald, totodată și picant, perfect creat în combinație cu florile albe și cafeaua neagră, fiind potrivit de purtat la orice ieșire pe timp de noapte, care vă va face să vă simțiți cu adevărat confortabilă. 

De asemenea, acest parfum poate să fie foarte bine purtat și la o întâlnire, seara, atunci când, cu siguranță veți mirosi ca o cafea proaspătă, acel miros cald și familiar, amestecat fiind cu aroma de vanilie, o aromă absolut potrivită și resimțită, cu siguranță, de toate persoanele din jurul tău. 

  • Note de vârf – piper roz, flori de portocal, para 
  • Note de mijloc- cafea, iasomie 
  • Note de bază – vanilie, patchouli, cedru 
  • Parfum – orientale 

top parfumuri femei 2032
Top 10 cele mai complimentate parfumuri pentru femei.[Sursa foto: freepik]

8. The 7 Virtues- Vanilla Woods

Pe locul 8 în topul celor mai complimentate parfumuri pentru femei, se află nimeni altul decât The 7 Virtues- Vanilla Woods. Acesta este un parfum care face parte din categoria celor potrivite, în special la întâlnirile pe timp de seară, în special în momentul în care vă doriți să aveți o ținută elegantă și să primiți, cu siguranță, nenumărate complimente din partea celor din jur, emanând un parfum dulce, însă totodată plăcut, combinat fiind cu nota de caramel, dar și vanilie. 

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

  • Note de vârf – pară 
  • Note de mijloc- trandafir 
  • Note de bază – vanilie, caramel și ambră 
  • Parfum – fructat, floral și dulce 

7. Marc Jacobs- Perfect Intense

Pe locul 7 în topul celor mai complimentate parfumuri pentru femei, se află nimeni altul decât Marc Jacobs- Perfect Intense. Acesta este cu siguranță un parfum de-a dreptul intens, care deține un miros foarte dulce, însă totodată unul feminin, care odată purtat, vă va oferi toate complimentele din lume, în ciuda faptului că nu persistă atât de mult în comparație cu alte parfumuri. 

Principalele note ale acestui parfum fac parte din familia de lemn, totodată florală caldă, parfum care este recomandat să fie purtat pe timp de vară, care pe lângă mirosul dulce emanat, este și unul extrem de proaspăt și curat, simțindu-se din plin iasomia, narcisa, dar și migdalele. 

  • Note de vârf – iasomie înfloritoare, narcisa 
  • Note de mijloc- migdale 
  • Note de bază – lemn de santal 
  • Parfum – florale, lemnoase 

Top 10 cele mai complimentate parfumuri pentru femei.[Sursa foto: freepik]

6. Carolina Herrera- Good Girl

Pe locul 6 în topul celor mai complimentate parfumuri pentru femei, se află nimeni altul decât Carolina Herrera- Good Girl. Acesta este unul dintre cele mai drăguțe parfumuri posibile, fiind foarte plăcut atât în ceea ce privește mirosul său, cât și din punct de vedere estetic. Cu toate acestea, diferența o face și notele pe care le deține, note care dau o altă amploare acestui parfum, dat fiind faptul că printre acestea se află și iasomie, cacao, dar și migdale. Indiferent de locul în care îl purtați, recomandat fiind pe timp de noapte, veți mirosi nu doar bine, ci foarte bine, în momentul în care veți intra într-o cameră, cu siguranță nu veți intra neobservată. 

  • Note de vârf – migdale 
  • Note de mijloc- iasomie Sambac, tuberoza 
  • Note de bază – tonka, cacao 
  • Parfum – orientale, florale 

5. Chanel- Coco Mademoiselle

Pe locul 5 în topul celor mai complimentate parfumuri pentru femei, se află nimeni altul decât Chanel- Coco Mademoiselle. Acest parfum este cu siguranță unul dintre cele mai florale și puternice, recomandat fiind să se poarte în special primăvara, fiind un parfum destul de copleșitor în miros, puternic, însă nu în sensul rău al cuvântului, ci mai degrabă în sensul în care, cu siguranță nu veți trece neobservată, indiferent de locația în care veți ajunge. De asemenea, atât performanța, cât și persistența este una deosebit de intensă, în ciuda faptului că la început vi se poate părea chiar prea intensă, pe parcurs aromele se vor domoli, și veți simți mirosul fin pe care acest parfum îl deține. 

  • Note de vârf – bergamota, portocala, mandarina, flori de portocal 
  • Note de mijloc- iasomie, trandafir, mimoza, Ylang-Ylang 
  • Note de bază – patchouli, mosc alb, vanilie, vetiver, commiphora opoponax, tonka 
  • Parfum – florale, chypre 

cel mai vandut parfum din lume
Top 10 cele mai complimentate parfumuri pentru femei.[Sursa foto: freepik]

Citește și: Ștefan și Catinca s-au despărțit: "S-a terminat!" Ce mesaje au transmis foștii concurenți din "Casa iubirii"| Foto- kanald.ro

Citește și: Rezultate EDU.ro 2024: Ce site trebuie să accesezi pentru a vedea notele la Evaluare Națională- stirilekanald.ro

4. Dior- Miss Dior Absolutely Blooming

Pe locul 4 în topul celor mai complimentate parfumuri pentru femei, se află nimeni altul decât Dior- Miss Dior Absolutely Blooming. Acest parfum face parte din familia fructată, deținând note de trandafir roșu, simțim pregnant acest miros, combinat fiind cu fructele de pădure, dar și bujorul. Un miros dulce, ademenitor, iar totodată și puternic, care poate fi purtat indiferent de sezon sau de timp al zilei, recomandat fiind în momentele în care ieșiți în oraș, cu prietenele, sau chiar cu partenerul de viață. Deși deține un miros destul de pregnant și dulce, nu este unul care să deranjeze, dimpotrivă, cu siguranță veți întoarce multe capete. 

  • Note de vârf – fructe de pădure 
  • Note de mijloc- bujor, trandafiri Grasse 
  • Note de bază – mosc alb 
  • Parfum – de fructe, florale 

3. Burberry Her- Blossom

Pe locul 3 în topul celor mai complimentate parfumuri pentru femei, se află nimeni altul decât Burberry Her – Blossom. Acest parfum se potrivește de minune cu absolut tot ce se află în jur, ocazia la care participați, locul în care mergeți, persoanele cu care sunteți înconjurată și așa mai departe. Mirosul său este unul floral, totodată și fructat, datorită notelor pe care le conține de mandarină, floare de prun, dar și lemn de santal, un parfum care înflorește de-a dreptul, atât el, cât și persoana care alege să îl poarte. 

  • Note de vârf – Mandarina si Piper Roz 
  • Note de mijloc- Bujor si Floare de Prun 
  • Note de bază – Mosc si Lemn de santal 
  • Parfum – floral, fructat 

cel mai persistent parfum de femei
Top 10 cele mai complimentate parfumuri pentru femei.[Sursa foto: freepik]

2. Yves Saint Laurent- Libre

Pe locul 2 în topul celor mai complimentate parfumuri pentru femei, se află nimeni altul decât Yves Saint Laurent – Libre. Bineînțeles că, cu acest parfum nu puteți greși niciodată, unul considerat de lux, extrem de drăguț, potrivit pentru serile în care aveți o întâlnire importantă, fie de afaceri sau personală, un parfum care este clasat sus, în preferințele femeilor. Face parte din familia florală, însă caldă, dat fiind faptul că deține note de mosc, floare de portocal, coacăze negre, note care oferă parfumului un miros persistent, puternic de citrice, care se poate simți de la kilometri distanță, potrivit pentru ocaziile speciale. 

  • Note de vârf – petitgrain- ulei de portocala amara, coacaze negre, óleo de lavanda francesa, ulei de mandarină 
  • Note de mijloc- iasomie Sambac, floare de portocal, iasmina de India, lavanda 
  • Note de bază – lemn de cedru, ambra, mosc, vanilie Madagascar 
  • Parfum – de fructe, florale 

1. Chanel Chance- Eau Tendre

Pe locul 1 în topul celor mai complimentate parfumuri pentru femei, se află nimeni altul decât Chanel Chance- Eau Tendre. Nu în ultimul rând, acesta este un parfum preferat de nenumărate persoane, care se poate purta în fiecare zi, indiferent că este vorba despre o ieșire romantică, sau doar alături de prieteni, mirosul fiind unul atât de dulce, însă totodată atât de plăcut și atrăgător. Notele de grepefrut în combinație cu cele de trandafir se potrivesc mână în mână, având un miros absolut elegant, dar și puternic, de necomparat cu absolut nici un parfum. În ciuda mirosului destul de pregnant, nu este unul copleșitor, motiv pentru care acest parfum are și o persistență de lungă durată. 

  • Note de vârf – trandafir, 
  • Note de mijloc- grapefruit 
  • Note de bază – gutuie 
  • Parfum – de fructe, florale 

cel mai scump parfum din lume
Top 10 cele mai complimentate parfumuri pentru femei.[Sursa foto: freepik]



Citește și:

Idei de coafuri simple pentru nuntă

Top 5 cele mai atractive opțiuni de parfumuri de damă, la prețuri ieftine. Descoperă eleganța accesibilă!

INCREDIBIL! O româncă, PRIMUL FOTOMODEL din lume. IMAGINILE cu ea sunt spectaculoase!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au scos la vânzare bunurile comune

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Erdal Küçükkömürcü, actorul care joacă rolul Erman Arsen în serialul „Tablou de familie”, un soț devotat și un tată exemplar! Iată ce familie frumoasă are celebrul actor

Filmul tragediei de la Suceava! Mama Ancuței a prevestit tragedia: Nu veniți!


Cookies