Top 10 cele mai frumoase stațiuni cu plajă, din România și restul lumii

Top 10 cele mai frumoase stațiuni cu plajă, din România și restul lumii
Top 10 cele mai frumoase stațiuni cu plajă, din România și restul lumii

Sezonul cald se apropie din ce în ce mai repede, iar oamenii visează deja la stațiuni de vis în care să se relaxeze. Află din rândurile de mai jos care sunt cele mai frumoase stațiuni cu plajă, din România și restul lumii!

Vacanțele la mare se numără printre preferatele turiștilor iar, din fericire, există o varietate mare de stațiuni cu plajă de vis atât în țara noastră, cât și peste hotare.

Cele mai frumoase stațiuni cu plajă din România

Mamaia

Plaja Fratelli Beach, aflată în stațiunea Mamaia este una dintre cele mai renumite și frecventate plaje de pe litoralul românesc. Aceasta este amenajată în stil italian, fiind plină de baruri și cafenele sofisticate.

De asemenea, turiștii se pot bucura de șezlonguri din stinghii albe din lemn, zone pentru masaj și furgonete cu tot felul de bunătăți.

Citește și: Ce să vizitezi în Seychelles. “Există o mică insulă care este locuită de un singur resort luxury, unde ajungi numai dacă ai aprobarea să mergi cu elicopterul."

Top 10 cele mai frumoase stațiuni cu plajă, din România și restul lumii[Sursa foto: freepik]

Vama Veche

Plaja Vama Veche este recunoscută pentru atmosfera plăcută atât în rândul tinerilor pregătiți pentru distracție, cât și pentru cei mai în vârstă care revin de fiecare dată cu nostalgie în această locație. Vama Veche poate fi localizată la granița cu Bulgaria și dispune de o plajă lată, în unele zone având peste 200 de metri. Astfel, turiștii care își doresc să se distreze și să se bucure de nisip fin și apă cristalină pot organiza o mini vacanță în această stațiune.

Eforie Nord 

Stațiunea Eforie Nord se află în apropiere de Mamaia, fiind o adevărată oază de liniște și ideală pentru familiile cu copii. De asemenea, printre cele mai cunoscute și frecventate plaje din Eforie Nord se numără plaja Belona. Pe această plajă se regăsesc umbrele și șezlonguri, baruri amplasate pe nisip, muzică bună și mâncare și băutură cât vezi cu ochiul.

Top 10 cele mai frumoase stațiuni cu plajă, din România și restul lumii[Sursa foto: freepik]

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Venus

Stațiunea Venus este o destinație perfectă pentru relaxare şi distracție atât pentru familii, cât și pentru cupluri. Aceasta stațiune are o plajă naturală extinsă, cu nisip fin și apă limpede. De asemenea, pentru persoanele care vor să se distreze şi să se relaxeze, stațiunea oferă restaurante, baruri, cluburi şi discoteci, un parc de distracții, și multe altele.

Mai mult decât atât, în sudul stațiunii se află un pavilion special amenajat pentru împachetări cu nămol sapropelic şi băi sulfuroase.

Neptun

Ultima dar nu cea din urmă, stațiunea Neptun are una dintre cele mai frumoase plaje de pe litoralul românesc, concurând cu plajele din Stațiunea Mamaia. Cea mai populară plajă din stațiunea Neptun este plaja "La Steaguri", iar aceasta are o lățime medie, respectiv 30-100 m.

Turiștii se pot bucura de un nisip fin și intrare în marea limpede, cu fund nisipos și apă curată.

Stațiuni cu plajă din alte țări în care îți poți petrece concediul

Phuket, Thailanda

Insula exotică beneficiază de plaje spectaculoase, cu nisip alb și ape cristaline. Astfel, turiștii care își doresc un concediu aici se pot bucura, de asemenea, și de numeroase activități precum surfing, snorkeling și vizitarea insulelor vecine.

Cancun, Mexic

Cancun se numără printre cele mai populare și de vis stațiuni din lume, fiind renumită pentru plajele sale spectaculoase cu ape turcoaz și nisip fin. Oamenii care își doresc să viziteze această stațiune pot petrece timpul pe plajă, pot face scufundări și snorkeling sau pot explora ruinele mayașe din apropiere.

Santorini, Grecia

Insula Santorini este extrem de populară și plină de plaje albe și nisip negru, precum și de sate pitorești cu case albe și ferestre albastre. Așadar, pe lângă plajele care taie respirația oricui, turiștii pot explora peisajul vulcanic al insulei și pot gusta preparate delicioase din bucătăria tradițională grecească.

Citește și: Cele mai frumoase destinații de primăvară pentru un concediu de neuitat

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Top 10 cele mai frumoase stațiuni cu plajă, din România și restul lumii[Sursa foto: Pexels.com]

Miami Beach, SUA 

Miami Beach, aflată în Statele Unite ale Americii, este o stațiune cu plajă vibrantă, care are numeroase baruri și cluburi de noapte, dar și plaje cu nisip alb și ape turcoaz. Persoanele care își doresc să călătorească către o astfel de destinație pot face plajă, pot explora cartierele din apropiere și pot vizita magazinele și galeriile de artă din zonă.

Top 10 cele mai frumoase stațiuni cu plajă, din România și restul lumii[Sursa foto: freepik]

Bali, Indonezia 

Bali se află pe lista multor persoane dornice de călătorii în afară, fiind o destinație turistică de vis, renumită pentru plajele sale frumoase cu nisip fin, ape turcoaz și vegetație tropicală densă. Așadar, persoanele care își doresc să aibă parte de mai multă relaxare pot petrece timpul pe plajă, pot vizita templele hinduse sau pot explora munți vulcanici și cascade spectaculoase.

Top 10 cele mai frumoase stațiuni cu plajă, din România și restul lumii[Sursa foto: Pexels.com]



Citește și:

7 pași pentru a obține un bronz frumos și sănătos

Tendințe pentru nunți în 2023

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies