Top 10 lucruri despre ce ar trebui să poarte o femeie cu stil. Ghidul complet al stilului personal!

Top 10 lucruri despre ce ar trebui să poarte o femeie cu stil. Ghidul complet al stilului personal!
Top 10 lucruri despre ce ar trebui să poarte o femeie cu stil  

Stilul personal își pune amprenta deseori asupra noastră. Însă știați ce ar trebui să poarte o femeie cu stil?

Aflați din rândurile următoare care sunt lucrurile pe care ar trebui să le știm atunci când vine vorba despre ce ar trebui să poarte o femeie cu stil. În plus, descoperiți și dacă aceste lucruri mai sunt valabile în zilele noastre sau nu, iar de asemenea dacă ar trebui să le respectăm sau nu. 

 

10. Se recomandă sa purtăm Spanx 

Pe locul 10 se află faptul că se recomandă să purtăm spanx. Acest articol vestimentar este reprezentat de perechea de pantaloni scurți cu talie înaltă și modelatoare, dintr-un material subțire și elastic. Mai exact, este vorba despre miraculosul articol vestimentar care ne ajută să obținem acea siluetă suplă și elegantă pe care ne-o dorim. În ciuda faptului că există și persoane care apelează la acest articol vestimentar, tocmai pentru a ascunde momentele în care se instalează balonarea și nu numai, în special atunci când participă la evenimente pe timp de seară, iar rochia trebuie să fie

întotdeauna mulată și să stea exact așa cum ne dorim, se pare că acest articol vestimentar este unul destul de incomod, în special atunci când este purtat pe o perioadă mai lungă de timp. Astfel, în unele cazuri, atunci când îl purtați, mai degrabă vă va strica întreaga experiență pe care incercați să o trăiți, motiv pentru care nenumărate femei aleg în realitate să nu-l poarte. 

9. Se recomandă să nu avem picioarele goale

Pe locul 9 se află faptul că, se recomandă să nu avem niciodată picioarele goale. Aici este vorba în special despre faptul că, în momentul în care purtăm rochii sau fuste, ar trebui la aceste articole vestimentare  să adăugăm și o pereche de dresuri, ciorapi, astfel încât picioarele noastre să nu fie efectiv goale. Bineînțeles că acest lucru deseori nu este respectat atunci când vine vorba despre o corporație, dat fiind faptul că există anumite reguli care trebuie să fie urmate atunci când vine vorba despre codul vestimentar.

In ciuda faptului că există și persoane care urmează această regulă, ce ne facem atunci când vremea de afară nu ne permite acest lucru, fiind destul de ridicată? În zilele noastre, se obișnuiește ca o pereche de dresuri sau ciorapi să fie purtată doar în momentul în care afară este destul de frig, astfel încât să nu avem picioarele goale și să înghețăm. În caz contrar, nu observăm această regulă respectată deseori, punând accent pe faptul că picioarele noastre goale sunt foarte frumoase, în ciuda faptului că pentru alte persoane, ceea ce facem, faptul că nu purtăm întotdeauna dresuri sau ciorapi,
din punctul lor de vedere poate să fie văzut ca un act de igienă scăzută, iar de asemenea această regulă poate să difere de la cultură la cultură, dacă este sau nu respectată. 

Citește și: Top reguli de etichetă pe care o femeie trebuie să le știe

toamna 2023
Top 10 lucruri despre ce ar trebui să poarte o femeie cu stil[Sursa foto: freepik]

Citește și: 5 tipologii de prietene pe care trebuie să le ai neapărat aproape de tine

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

8. Se recomandă să purtăm diamante doar seară

Pe locul 8 se află faptul că se recomandă, să purtăm diamante doar pe timp de seară. Atunci când vine vorba despre bijuterii, această regulă de etichetă este una destul de comună, în ciuda faptului că, în momentul în care privim femeile care fac parte din înalta societate, vom putea afla faptul că foarte rar este respectat această regulă.

Astfel, putem vedea deseori femei care poartă o brățară frumoasă cu diamante, și care își doreste să o poarte atât în timpul zilei sau la anumite ocazii, cât și noaptea, ceea ce și fac. Prin urmare, se pare că această regulă nu este una tocmai strictă, și nu trebuie să ne încadrăm în categoria celor îmbrăcați necorespunzător, dar pentru că alegem să purtăm bijuterii care au diamante înainte de ora 18:00. Bineînțeles că nu ar trebui să le purtăm la micul dejun, la prânz, la salon și în alte locații în care chiar nu am avea de ce, pentru că vom da dovadă de faptul că nu avem cel mai bun gust, cu toate acestea dacă vom purta diamante în general, pe timp de zi, la anumite ocazii, nu este nimic greșit. 

7. Se recomandă să purtăm doar perle pe timp de zi

Pe locul 7 se află faptul că, se recomandă să purtăm doar perle pe timp de zi. Astfel, dacă legăm această regulă cu cea anterioară, pe timp de zi ar trebui să purtăm perle, iar pe timp de seară diamante. Cu toate acestea, suntem conștiente deja de faptul că realitatea nu stă deloc așa în zilele noastre, în special dat fiind faptul că persoanele care au vârsta sub 50 de ani, în special, au tendința să nu poarte mai deloc perle. Există tendința ca aceste bijuterii să fie considerate de respectivele persoane ca arătând mai vechi și chiar demodate. În ciuda faptului că aspectul perlelor este unul desăvârșit și unic, anumite persoane chiar nu le poartă sub nicio formă, dat fiind faptul că, exact așa cum este încălcată și regula bijuteriilor cu diamante, așa se întâmplă să fie încălcată și regula perlelor. 

tendinte vestimentare toamna 2023
Top 10 lucruri despre ce ar trebui să poarte o femeie cu stil[Sursa foto: freepik]

6. Se recomandă să nu purtăm sandale în sezonul rece

Pe locul 6 se află faptul că, se recomandă să nu purtăm sandale în sezonul rece. Se presupune automat că în momentul în care luna octombrie și noiembrie se instalează, odată cu ele apare și frigul, motiv pentru care nu ar trebui să purtăm sandale, ci mai degrabă doar tocuri înalte dar care au vârful închis, vârful deschis fiind recomandat pe timp de vară. Cu toate acestea, și această regulă este încălcată, însă în special pe timpul serii, respectiv al nopții, pentru că bineînțeles că femeile nu ar ieși în plină zi în sandale, dacă vremea nu este prielnică, fiind destul de incomod, dar și de ciudat, motiv pentru care, la ocaziile în care acestea participă la diverse evenimente și ocazii pe timp de seară, în ciuda faptului că tot este sezonul rece, mai aleg din când în când și o pereche de sandale, bineînțeles cu vârful deschis. Astfel, aceasta este o regulă care ar trebui să fie respectată, însă mai există și excepții. 

5. Se recomandă să nu purtăm deloc adidași

Pe locul 5 se află faptul că, se recomandă să nu purtăm deloc adidași. Acest aspect are legătură în principal cu impresia pe care o lăsăm, dat fiind faptul că femeile elegante sunt percepute că ar trebui ca întotdeauna să fie rigide sau într-un anumit fel. Cu toate acestea, nu ar trebui să o dăm nici în cealaltă extremă, și să ajungem într-un punct destul de exagerat, în special dat fiind faptul că în zilele noastre se poartă foarte mult acest tip de încălțăminte. In ciuda faptului că nu ar trebui să devenim nici prea casual decât este cazul, adidașii au scopul lor, și anume acela de a ne oferi confort, în special când avem de parcurs distanțe lungi. Astfel, există fel de fel de modele de adidași, dar și de culori, unii care pot fi mai purtați decât alții, însă în special se recomandă să purtăm o pereche drăguță de adidași din piele curată, o combinație dintre pantoful sport și cel din piele, bineînțeles astfel încât să se potrivească cu ținuta pe care alegem să o purtăm. 

ce trebuie sa poarte o femeie cu stil
Top 10 lucruri despre ce ar trebui să poarte o femeie cu stil[Sursa foto: freepik]

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

4. Se recomandă să nu ne scoatem pălăria la cină

Pe locul 4 se află faptul că, se recomandă să nu ne scoatem pălăria atunci când participăm la cină. Această regulă este din timpurile mai vechi, când deja ne și imaginăm acele fotografii în care putem vedea femeile elegante participând la o cină, în rochiile lor superbe, la care adăugau și o pălărie de dimensiuni mai mari, pe care bineînțeles că nu o scoteau la acea ocazie. Prin urmare, această regulă este destul de demodată, dat fiind faptul că provine tocmai de atunci, dar în plus, și a faptului că pălăriile au în special scopul de design, decât pentru a ne ține cald. In zilele noastre, se întâmplă ca din când în când să mai purtăm pălării, însă deseori facem acest lucru pentru a se potrivii cu hainele noastre exterioare, sau la plajă, însă cu siguranță nu le păstrăm și în momentul în care respectivele haine au fost date deoparte, sau ne aflăm pe plajă și dorim să mâncăm ceva. Acest lucru ține chiar de bun simț, să ne scoatem pălăria. 

3. Se recomandă să nu purtăm ceas, noaptea

Pe locul 3 se află faptul că, se recomandă să nu purtăm ceas, noaptea. S-ar interpreta într-un mod nepoliticos că urmărim timpul, motiv pentru care se spune că ar trebui să purtăm doar bijuterii, precum brățări și lănțișoare. Cu toate acestea, este cunoscut deja faptul că și această regulă nu este respectată, observând deseori pe timp de seară și noapte faptul că nenumărate femei poartă un ceas, însă nu din cauza lipsei de maniere, ci dat fiind faptul că în zilele noastre ceasurile au devenit mai mult un accesoriu de modă, decât un dispozitiv pentru a verifica ora. O excepție o face faptul când participăm la un eveniment important și elegant, atunci când purtăm o rochie, la care bineînțeles că nu se va potrivi un ceas. 

ce se poarta in toamna 2023
Top 10 lucruri despre ce ar trebui să poarte o femeie cu stil[Sursa foto: freepik]

2. Se recomandă să nu arătăm prea mult

Pe locul 2 se află faptul că, se recomandă să nu arătăm mai mult decât este cazul. În ciuda faptului că în zilele noastre acest aspect chiar nu este deloc respectat, recomandat ar fi tocmai ca eleganța și nu numai, să nu fie raportată la vreo formă de decolteu. Există și excepții bineînțeles, atunci când putem să arătăm puțin decolteu, însă nu într-un mod exagerat, astfel încât să simțim persoanele din jurul nostru, că în loc să se uite în ochii noștri atunci când vorbesc, se uită bineînțeles în altă parte. Cu siguranță acest lucru nu este deloc elegant din partea noastră, însă dacă totuși dorim să facem acest lucru, o putem face într-un mod elegant și să găsim un echilibru între modul nostru de a fi, elementele naturale, dar și poziția pe care dorim să o ocupăm în fața unei anumite persoane. Ideea principală în cazul acestei reguli, este că se recomandă să nu arătăm prea mult, însă dacă totuși dorim să o facem, să o facem într-un mod elegant și atrăgător, cu bun gust. 

1. Se recomandă să ne îmbrăcăm conform vârstei pe care o avem

Pe locul unu se află faptul că, se recomandă să ne îmbrăcăm conform vârstei pe care o avem. Cu toate acestea, dacă privim realitatea și moda din zilele noastre, putem observa că există și persoane care fac exact opusul acestui lucru, în unele cazuri fiind un aspect reușit, însă în altele nu. Putem observa deseori faptul că, tinerilor le place să se îmbrace puțin mai în vârstă, poate tocmai din motivul de a fi luați în serios, iar deseori persoanele mai în vârstă obișnuiesc să se îmbrace puțin mai tineresc, tocmai pentru a nu-și dezvălui prea mult vârsta. Bineînțeles că în unele momente acest aspect nu este greșit, atâta timp cât este făcut cu bun gust, însă nu trebuie să ajungem nici în cealaltă extremă, atunci când femeile mai în vârstă poartă rochii mini sau destul de mulate, dar nici cele tinere care aleg o îmbrăcăminte nepotrivită, astfel încât arată ca o bunică. Ar trebui să ne găsim propriul echilibru în acest sens, cel care să funcționeze pentru propriile noastre obiective, dar și pentru personalitate. 

trenduri toamna 2023
Top 10 lucruri despre ce ar trebui să poarte o femeie cu stil[Sursa foto: freepik]



Citește și:

Plachetocrit crescut – semnificații și implicații clinice

5 tipologii de prietene pe care trebuie să le ai neapărat aproape de tine

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies