Top 10 lucruri pe care o femeie trebuie să le evite pentru a nu arăta ieftin

ce nu trebuie sa fca niciodata o femeie
Top 10 lucruri pe care o femeie trebuie să le evite pentru a nu arăta ieftin

Bineînțeles că există nenumărate aspecte care ne pot face să arătăm ieftin, fie că ne dăm seama sau nu. Însă știați care sunt 10 dintre acestea?

Aflați din rândurile următoare, care sunt lucrurile pe care o femeie elegantă ar trebui să le evite, pentru a nu risca să arate prea ieftin. În plus, descoperiți și cum puteți evita aceste aspecte mai exact. 

 

10.Să ai picioare neîngrijite

Pe locul 10 se află picioarele neîngrijite. Bineînțeles că picioarele noastre reprezintă o zonă importantă pentru aspectul nostru, motiv pentru care ar trebui să fie întotdeauna îngrijite, pentru a ne asigura că acest aspect nu ne va reduce din feminitate sau din atracție.

Pe de altă parte, în momentul în care se întâmplă să avem niște tălpi crăpate, sau picioarele noastre să aibă piele moartă, cu adevărat acest mic detaliu, considerat destul de mare în unele situații, pot lăsa o impresie nedorită față de tine, așa că deseori ar trebui să ne asigurăm de faptul că facem pedichiura în mod regulat, cel puțin o dată pe lună. 

9.Să îți faci conturul buzelor în afara liniei buzelor

Pe locul 9 se află conturul buzelor făcut în afara liniei buzelor. Este cunoscut deja faptul că acesta este un trend de câțiva ani de zile, iar în unele momente poate arăta chiar frumos, însă nu mereu. Astfel, dacă vom aborda acest aspect, însă nu îl vom face corect, aspectul nostru va fi automat unul mai ieftin, și va reprezenta o greșeală ușor de observat, care cu siguranță va arăta destul de penibil.

Așadar, ar trebui să acordăm atenție acestui aspect și să îl folosim în avantajul nostru. 

Citește și: Trendurile de fashion pentru 2024. Ce trebuie să conțină garderoba ta pentru a atrage toate privirile!

Top 10 lucruri pe care o femeie trebuie să le evite pentru a nu arăta ieftin[Sursa foto: freepik]

Citește și: Top 10 piese vestimentare pentru toamna 2023. Merită investiția pe termen lung!

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

8.Să ai părul gras

Pe locul 8 se află părul gras. Din start acest aspect ne poate face să arătăm neîngrijite, exact ca în cazul picioarelor, însă în cazul picioarelor mai le putem acoperi cu ceva, însă în cazul părului, destul de greu, poate cu o șapcă sau o pălărie, în cazul în care este sezonul. Cu toate acestea, indiferent de cât de frumoasă ar fi o ținută pe care alegem să o purtăm, indiferent de cât de bine a fost făcut machiajul din respectiva zi, părul gras ne va strica întotdeauna

întregul look. Ne va face să arătăm neigienice, chiar și murdare, în ciuda faptului că bineînțeles că putem să avem zile în care nu avem efectiv timp să ne facem rutina noastră obișnuită de îngrijire, motiv pentru care ar trebui să apelăm la un șampon uscat virgulã pe care să-l folosim în astfel de situații, pentru a le evita cu orice preț. 

7.Să ne neglijăm machiajul

Pe locul 7 se află neglijarea machiajului. Este imposibil să nu fi întâlnit până în zilele noastre o persoană sau doua, care să aibă machiajul nu tocmai îngrijit. Îngrijit în sensul că, machiajul respectiv avea diverse pete, resturi de creion sau rimel în jurul ochilor și așa mai departe. Acest lucru se poate întâmpla deseori din cauza faptului că, există și zile în care temperatura este prea ridicată, ceea ce ne face să transpirăm mai ușor, iar machiajul ochilor să se frece de piele, însă cu toate acestea, există și persoane care au un astfel de

machiaj intenționat, fără să pară că le deranjează într-un mod sau altul, ceea ce înseamnă că nu a acordat deloc atenție acestui aspect. Prin urmare, cu siguranță o persoană care va avea un astfel de machiaj, va nu va lăsa o impresie tocmai pozitivă persoanelor din jurul lor, ceea ce înseamnă că ar trebui să acordăm mai mult interes acestui aspect. 

cum sa ai grija de tine
Top 10 lucruri pe care o femeie trebuie să le evite pentru a nu arăta ieftin[Sursa foto: freepik]

6.Să arăți extensiile de păr 

Pe locul 6 se află arătarea extensiilor de păr. Odată ce am decis să purtăm extensii de păr, cu siguranță ar trebui să le acordăm și o atenție sporită, în special în momentele în care poate că fie că ne dăm seama sau nu, le facem vizibile mai mult decât ar trebui. Iar deși este destul de greu să le păstrăm invizibile, ar trebui să facem cât mai mult cu putință, pentru a ne păstra un look cât mai natural, chiar dacă apelăm la aceste extensii. Astfel, fie că există zile în care vântul bate puțin mai tare, iar părul nostru este deranjat, sau pur și simplu apar anumite mâncărimi în cap și nu observăm că am decalat firele de păr astfel încât extensiile sunt mult mai vizibile, ținând cont de faptul că știm măcar că avem niște extensii în păr, să le mai verificăm din când în când, în special înainte de a pleca de acasă, dar și pe parcursul zilei, pentru a ne asigura că tot părul este pieptănat și perfect aliniat. 

5.Să ai gene false greșit montate

Pe locul 5 se află genele false greșit montate. Bineînțeles că aceasta este o greșeală imensă, însă nu făcută de tine, și de către specialistul care ți le-am montat, însă bineînțeles că poate să fie și greșeala ta în cazul în care genele au fost montate de tine, chiar acasă. Cu toate acestea, ar trebui să ne desprindem de trendul în care genele sunt extrem de lungi, bineînțeles false, pentru că nu arată deloc atrăgător, ci mai mult dezgustător, iar în cazul în care totuși apelăm la gene false, ar trebui să purtăm modelele care arată cât mai natural cu putință, dar totodată și decent, pentru a ne păstra eleganța pe care ne-o dorim. De asemenea, înainte de a ieși din casă, ar trebui să ne asigurăm de faptul că genele sunt perfect lipite de ochi, și că nu pică dintr-un colț sau altul, tocmai din cauza faptului că nu au fost fixate așa cum trebuie., trebuie să acordăm atenție și micilor detalii. 

ce nu trebuie sa porti sub nicio forma
Top 10 lucruri pe care o femeie trebuie să le evite pentru a nu arăta ieftin[Sursa foto: freepik]

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

4.Să ai fard de obraz care nu este blenduit corect

Pe locul 4 se află fardul de obraz care nu este blenduit corect. Este cunoscut deja faptul că întreg machiajul tău trebuie să fie și să arate cât mai natural cu putință, motiv pentru care în momentul în care, de exemplu, fardul tău de obraz nu este blenduit așa cum trebuie, cu siguranță nu vei arăta deloc elegant, ci mai degrabă vei arăta ca un clovn. Bineînțeles că aceste greșeli de machiaj ni se pot întâmpla oricui, însă cu toate acestea ar trebui să încercați cel puțin, să vă faceți un machiaj potrivit pentru voi, dar totodată și corect realizat. 

3.Să ai păr care nu are prea multă mișcare

Pe locul 3 se află părul care nu are prea multă mișcare. Acest lucru se întâmplă cel mai mult în motivul în care aplicăm prea mult fixativ în păr, ceea ce îl face să fie foarte static, automat să nu se miște, ceea ce nu ne dorim absolut deloc, dat fiind faptul că părul frumos este cu adevărat frumos, în momentul în care are și mișcări, dar și strălucire. În caz contrar, nu va apărea decât că porți o perucă înțepenită, iar părul tău nu este deloc unul sănătos și real. 

cum sa nu arati ieftin
Top 10 lucruri pe care o femeie trebuie să le evite pentru a nu arăta ieftin[Sursa foto: freepik]

2.Să ai culoarea părului nenaturală 

Pe locul 2 se află culoarea mai puțin naturală a părului. Bineînțeles că și aici părerile sunt împărțite, însă deseori, pentru a ne păstra eleganța și rafinamentul de toate zilele, ar trebui să ne păstrăm totodată și culoarea naturală, sau totuși una dintre culorile naturale ale părului, să nu apelăm la diverse culori mai puțin întâlnite, precum roz, verde, albastru sau chiar violet și de ce nu, verde. Aceste nuanțe sunt unele care îți vor degrada întregul aspect, chiar dacă nu ești conștientă de acest aspect în respectivul moment, vei avea un look care va arăta cu adevărat neîngrijit. De asemenea, dacă alegi să te vopsești, iar bineînțeles că la un moment dat părul tău va crește și îți va arăta rădăcinile care sunt mai întunecate decât nuanța pe care o ai la vârfuri, automat părul va arăta din ce în ce mai neîngrijit și deloc potrivit, deși în prezent este susținută creativitatea peste tot, ar trebui să ai grijă in momentul în care alegi o culoare pentru părul tău, cea mai de succes fiind una cât mai aproape cu putință. 

1.Să ai un machiaj prea vizibil

Pe locul unu se află machiajul prea vizibil. Bineînțeles că în funcție de ocazie, machiajul nostru poate să fie mai strident sau să fie unul păstrat cât mai natural cu putință, însă cu toate acestea, nu trebuie întotdeauna să arăți ca și cum nu ai purtat deloc machiaj și, în momentele în care dorești să arăți mai mult, ar trebui să te asiguri totuși de faptul că machiajul nu este atât de vizibil și atrage atenția într-un mod negativ, tocmai din cauza faptului că nu ai blenduit bine nuanțele pe tenul tău, sau nu ți-ai ales nuanțele potrivite, sau ai dorit să apelezi la anumite nuanțe prea stridente, poate chiar în timpul zilei sau la o ocazie la care nu trebuia să o faci. În ciuda faptului că poate nu deții toate abilitățile de machiaj avansate, ar trebui totuși ca machiajul să fie unul făcut cât mai natural cu putință, și aplicat cât mai corect. 

trenduri 2023
Top 10 lucruri pe care o femeie trebuie să le evite pentru a nu arăta ieftin[Sursa foto: freepik]



Citește și:

Parodontoza. Cauze. Simptome și tratament

Top 10 piese vestimentare pentru toamna 2023. Merită investiția pe termen lung!

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies