Top 10 parfumuri de lux pe care nu le poți rata în 2024. Aromele redefinite și esențe inovatoare

Top 10 parfumuri de lux pe care nu le poți rata în 2024. Aromele redefinite și esențe inovatoare
Top 10 parfumuri de lux pe care nu le poți rata în 2024. Aromele redefinite și esențe inovatoare

Există anumite parfumuri care nu se demodează niciodată, însă în fiecare an alte noi parfumuri apar pe piață. Însă știați care sunt cele pe care cu siguranță nu ar trebui să le ratațI?

Aflați din rândurile următoare, care sunt cele 10 parfumuri de lux, pe care cu siguranță ar trebui să le aveți în anul 2024.

10. Givenchy- Irresistible

Top 10 parfumuri de lux pe care nu le poți rata în 2024[Sursa foto: freepik]

Primul parfum de pe această listă este Givenchy – Irresistible. Acest parfum este unul foarte floral, în comparație cu alte parfumuri existente pe această listă și nu numai, însă cu toate acestea, extrem de multe persoane care adoră acest miros floral și dulce, la un moment dat chiar irezistibil.

Printre notele sale regăsim și trandafirul, dar și florile albe, care fac din acest parfum să fie unul care cu siguranță va ieși în evidență indiferent de persoana care alege să îl poarte. Acest parfum se poate purta zilnic, indiferent de locul în care trebuie să ajungeți, însă în care vă doriți cu siguranță să lăsați o impresie bună în urmă. Tonurile de coacăz negru și ceai alb evidențiază imediat farmecul feminin.
Urmează nuanțe de iris, trandafir și flori. Notele de bază, care apar la final și persistă cel mai mult timp, sunt atât lemnoase datorită cedrului, cât și curate datorită moscului alb delicat.

  • Note de vârf – coacăz negru și de ceai alb
  • Note de mijloc- tonuri florale, de iris și de trandafir
  • Note de bază – lemnoase, cedru, mosc alb și delicat

Citește și: 10 parfumuri pentru femei pe care nu vei regreta niciodată că le-ai cumpărat. Fascinația parfumurilor de nișă

Top 10 parfumuri de lux pe care nu le poți rata în 2024[Sursa foto: freepik]

Citește și: Cel mai nociv produs de machiaj. Egiptenii antici foloseau un produs cosmetic asemănător în anii 3000 Î.HR.

9. Mark Jacobs – Daisy Love

Un alt parfum pe care cu siguranță ar trebui să îl aveți în anul 2024 este și Mark Jacobs – Daisy Love. Deși nu multe sunt persoanele care cunosc acest parfum, cu siguranță este unul dintre cele mai interesante în ceea ce privește notele pe care le conține, iar pe lângă margaretă și mosc, dar și cașmir,

acest parfum are și un miros plăcut de sorbetto, cremă de fistic, care cu siguranță te va ajuta să ieși în evidență, fie că vrei sau nu, indiferent de încăperea în care pășești. Debutează cu un acord zemos, cu arome delicate de margareta, subliniate de accentele lemnoase și de moscul de cașmir.

  • Note de vârf – mur pitic
  • Note de mijloc- margareta
  • Note de bază – mosc, cașmir si lemn eșuat

Top 10 parfumuri de lux pe care nu le poți rata în 2024[Sursa foto: freepik]

8. Tom Ford – Vanilla Fatale (2024)

În anul 2024 ne așteaptă apariția unui parfum extrem de plăcut și sofisticat în același timp, numit Tom Ford – Vanilla Fatale (2024). Acest parfum se bazează în principal pe notele sale puternice de vanilie, potrivit pentru persoanele care adoră din orice punct de vedere acest miros, iar în ciuda faptului că acest parfum a fost deja lansat în anul 2017, varianta nou apăruta în anul 2024, deține note ușor diferite, de șofran, coriandru, cafea prăjită, narcise, piele întoarsă, tutun, iar nu în ultimul rând și

vanilie predominantă. Astfel, pentru unele persoane acest parfum poate să aibă un miros destul de greu, însă pentru altele destul de simplu și fin.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

  • Note de vârf – coriandru si șofran
  • Note de mijloc- frangipani, cafea, orz si narcisa
  • Note de bază – lemn de mahon, piele întoarsă, vanilie de Madagascar si tutun

parfum de lux 2024
Top 10 parfumuri de lux pe care nu le poți rata în 2024[Sursa foto: freepik]

7. Billie Eilish – Eilish No. 3

Bineînțeles că nu trebuie să uităm din această listă și parfumurile care sunt lansate de către artiști, iar printre aceste parfumuri se află și Billie Eilish – Eilish No. 3. Pe lângă mirosul extrem de plăcut pe care acest parfumul are, deține și un designer al sticluței de parfum extrem de frumoasă și elegantă, însă nu trebuie să uităm nici de notele pe care le regăsim în acest parfum, și anume cele de mosc, de piper roz, de mușchi de stejar, dar și de iasomie și ambră. Acest parfum este unul care se poate purta indiferent de sezon, sau de evenimentul la care urmează să participăm, fiind unul extrem de atrăgător și de potrivit.

  • Note de vârf – piper roz, grapefruit si iasomie
  • Note de mijloc- brad, șofran si cedru
  • Note de bază – osc, ambra si lichen

cel mai bun parfum pentru femei 2024
Top 10 parfumuri de lux pe care nu le poți rata în 2024[Sursa foto: freepik]

6. Nicki Minaj- Pink Friday 2

Pe lângă parfumul menționat anterior, nu trebuie să-l uităm nici pe cel Nicki Minaj- Pink Friday 2. Astfel, acest parfum are și el un ambalaj extrem de interesant și deosebit în comparație cu alte parfumuri, iar cu siguranță va atrage atenția doar prin acesta, însă și datorită mirosului pe care îl are, ușor diferit însă totodată familiar, care cu siguranță te va face să-l dorești să îl ai, indiferent de sezon. În notele acestui parfum ne regăsim mimoză roz, ananas, trandafir, mosc, și multe alte arome și note extrem de potrivite, făcând din acest parfum unul dulce, însă totodată și floral și fructat, care cu siguranță ți se va potrivii.

  • Note de vârf – note solare, nectarina si ananas
  • Note de mijloc- mimoza, trandafir de Damasc si floare de portocal african
  • Note de bază – mosc, ambra si boabe de tonka

Top 10 parfumuri de lux pe care nu le poți rata în 2024[Sursa foto: freepik]

5. Giorgio Armani – Blanc Kogane

Un alt parfum extrem de cunoscut în zilele noastre, și care urmează să fie în vogă și în anul 2024, este Giorgio Armani – Blanc Kogane. Astfel, în compoziția sa regăsim iasomia albă și mosc, ambalajul este unul pe măsura așteptărilor, iar în plus aroma sa este una greu de uitat, ceea ce înseamnă că poate să fie purtat indiferent de locul în care vă aflați, pentru că, cu siguranță va persista și vă va scoate în evidență într-un mod cât mai pozitiv cu putință.

  • Note de vârf – iasomie indiana si aldehide
  • Note de mijloc- mosc alb si crin
  • Note de bază- paciuli si vetiver

Top 10 parfumuri de lux pe care nu le poți rata în 2024[Sursa foto: freepik]

4. Guerlain- Neroli Plein Sud

Pentru nenumărate persoane, chiar și acest parfum este unul extrem de cunoscut și regăsit din ce în ce mai des, numit Guerlain- Neroli Plein Sud. Acest parfum deține note de curcumă, scorțișoară, ghimbir, floare de portocal, lemn de santal și așa mai departe, mirosul său fiind asemănător cu un ceai condimentat, însă care te va face să te simți bine în special în zilele răcoroase de toamnă sau iarnă, care nu trebuie să lipsească nici din anul 2024.

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

  • Note de vârf – ghimbir, curcuma si scortisoara
  • Note de mijloc- neroli si floare de portocal tunisian
  • Note de bază – lemn de santal si vetiver

Top 10 parfumuri de lux pe care nu le poți rata în 2024[Sursa foto: freepik]

3. Mancera- Amore Caffe

Acest parfum este unul extrem de potrivit în special pentru persoanele care iubesc cafeaua, iar acesta este chiar Mancera- Amore Caffe. Cu alte cuvinte, acest parfum tocmai ce a fost lansat, și deține în compoziția sa nenumărate note extrem de frumoase, printre care se află și cafeaua neagră, dar și amaretto, și nu trebuie să uităm nici de înghețata de vanilie sau de zahărul brun. Este un parfum extrem de persistent, care se poate purta indiferent de ocazie, însă în special pe timp de seară, atunci când vă doriți să vă păstrați o notă de mister în întreaga ținută.

  • Note de vârf – cafea si amaretto
  • Note de mijloc- înghețată si vanilie
  • Note de bază – zahar brun, vanilie si Ambergris

Top 10 parfumuri de lux pe care nu le poți rata în 2024[Sursa foto: freepik]

2. Valetino Born in Roma – Green Stravaganza (2024)

Un alt parfum cunoscut, pe care cu siguranță ar trebui să-l păstrați în cazul în care îl aveți deja sau chiar să-l achiziționați pentru anul 2024, este Valetino Born in Roma – Green Stravaganza (2024). Printre notele sale predominante se află extractul de vanilie, dar și iasomia, 2 note extrem de puternice în ceea ce privește acest parfum, mirosul fiind de asemenea unul asemănător cu ceaiul, însă de care cu siguranță te vei îndrăgosti, fiind ca un ceai fierbinte, într-o zi friguroasă de iarnă, respectiv toamnă. Odată ce vei începe să porți acest parfum, acesta te va poate chiar și relaxa, mirosul său fiind unul extrem de plăcut și fin, însă totodată destul de puternic, în ceea ce privește aroma sa predominantă de cafea și vanilie.

  • Note de vârf – iasomie
  • Note de mijloc- extract de vanilie

parfum pentru femei 2024
Top 10 parfumuri de lux pe care nu le poți rata în 2024[Sursa foto: freepik]

1. Black Opium – Over Red

Nu în ultimul rând, pe această listă regăsim și parfumul Black Opium – Over Red, aceasta fiind o variantă mult mai puternică a clasicului parfum. Pe lângă notele de vârf ale acestui parfum, mai exact cireșe și mandarine, regăsim și note de ceai negru, iasomie, floare de portocal, cafea, dar și vanilie. Datorită aromelor sale, și acest parfum este unul extrem de finuț și de plăcut, motiv pentru care, ar trebui să fie luat în calcul în ceea ce privește preferințele anului 2024.

  • Note de vârf – cireșe si mandarina verde
  • Note de mijloc- iasomie, floare de portocal si ceai negru
  • Note de bază – cafea, vanilie de Madagascar si frunze de paciuli de Indonezia

parfumuri pentru femei
Top 10 parfumuri de lux pe care nu le poți rata în 2024[Sursa foto: freepik]

Te invităm şi mâine, pe kfetele.ro, pentru a descoperi cele mai noi și utile sfaturi de frumusețe, precum și trucuri care te vor ajuta să obții cele mai bune rezultate în îngrijirea personală.



Citește și:

Ce este și ce beneficii are sarea celtică

Cel mai nociv produs de machiaj. Egiptenii antici foloseau un produs cosmetic asemănător în anii 3000 Î.HR.

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies