Top 10 parfumuri pentru adolescente. Cele mai iubite parfumuri pentru tinere!

parfum pentru adolescente
Top 10 parfumuri pentru adolescente

Bineînțeles că parfumurile sunt purtate și de către adolescente, predominante fiind cele mai dulci. Însă știați care sunt cele care se află în top 10?

Aflați din rândurile următoare, care sunt cele 10 parfumuri care se află în topul pentru adolescente. În plus, descoperiți și care sunt notele predominante ale acestor parfumuri, care le fac potrivite pentru acest tip de vârstă. 

 

10. Ariana Grande Cloud+ Ariana Grande Thank U, Next

Pe locul cu numărul 10 în topul parfumurilor pentru adolescente, regăsim 2 parfumuri din gama Ariana Grande, și anume Ariana Grande Cloud+ Ariana Grande Thank U, Next.

Aceste parfumuri sunt foarte populare în rândul tinerelor și nu numai, atât datorită mirosului puternic și dulce, dar și datorită ambalajelor pe care le au. Este un parfum dulce, dar totodată și ușor, care poate să reprezinte chiar și un cadou potrivit pentru adolescente, dat fiind faptul că sunt și cât de cât accesibile în ceea ce privește prețul, însă odată ce îl vei oferi, cu siguranță se va bucura de strălucirea și mirosul acestora.
Toate aceste parfumuri din gama ariana grande sunt unele deosebite, și din ceea ce privește sticla, forma lor reprezentând exact ci denumirea, iar dacă persoana despre care vorbim este și fan Ariana Grande, cu siguranță acesta va reprezenta un cadou pe măsura așteptărilor. 

  • Note de vârf – bergamota, para, lavanda/ zmeura, para 
  • Note de mijloc- cocos, praline, vanilie orhidee/ cocos, trandafir roz 
  • Note de bază – cașmir/ macarons, mosc 
  • Parfum – de fructe, florale/ de fructe, florale, gurmand 

9. Versace Bright Crystal+ Jimmy Choo Blossom 

Citește și: 8 personalități emblematice și parfumurile lor. Cu acest miros te vei simți ca o regină!

8. Escada Candy Love

Pe locul cu numărul 8 în topul parfumurilor pentru adolescente, regăsim parfumul Escada Candy Love. Și această variantă de parfum este una roz, în formă de inimă, ca o bombonică de dulce, însă nu acel dulce predominant și deranjant, ci mai degrabă unul care emană iubire, având în compoziția sa note de afine,

reprezentând un cadou ideal pentru o adolescentă din zilele noastre, care cu siguranță preferă să aibă în jurul său un miros predominant de trandafir și măr caramelizat, note care se regăsesc în acest parfum absolut potrivit. 

  • Note de vârf – mar caramelizat 
  • Note de mijloc- trandafir 
  • Note de bază – frișcă si vanilie 
  • Parfum – dulce 

7. Mugler Angel Nova

Pe locul cu numărul 7 în topul parfumurilor pentru adolescente, regăsim parfumul Mugler Angel Nova. Acesta va rămâne întotdeauna un parfum drăguț, poate chiar foarte drăguț, însă intens având în compoziția sa pralină și paciuli, însă totodată diferit de restul parfumurilor, având un miros proaspăt de trandafir, reprezentând un cadou potrivit pentru orice adolescentă, indiferent de vârstă. Regăsim în compoziția sa și zmeură, fiind un parfum fructat, dar totodată și lemnos și floral. 

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

  • Note de vârf – zmeura  
  • Note de mijloc- trandafir bulgăresc 
  • Note de bază – Akigalawood 
  • Parfum – de fructe, florale, lemnoase 

Top 10 parfumuri pentru adolescente[Sursa foto: freepik]

6. Diesel Loverdose

Pe locul cu numărul 6 în topul parfumurilor pentru adolescente, regăsim parfumul Diesel Loverdose.

Și acesta este un parfum potrivit pentru adolescente, acele adolescente care sunt pasionate de orice lucru roz din jurul lor, având și un ambalaj foarte atrăgător, parfumul emanând în jurul său o notă dulce, datorită lemnului dulce pe care îl conține, având o sticlă destul de unică în comparație cu alte parfumuri din zilele noastre, fiind potrivit pentru a se oferi drept cadou, dacă ne dorim să facem fericită o adolescentă care iubește mirosul de vanilie, mandarină, sau iasomie, parfumul fiind unul oriental. 

  • Note de vârf – anason stelat, mandarina 
  • Note de mijloc- gardenie, iasomie, lemn dulce 
  • Note de bază – chihlimbar, lemn, vanilie 
  • Parfum – orientale 

5. Mademoiselle Rochas Couture

Pe locul cu numărul 5 în topul parfumurilor pentru adolescente, regăsim parfumul Mademoiselle Rochas Couture. Acesta rămâne un parfum atrăgător și datorită sticlei sale, fiind unul destul de unic și accesibil în ceea ce privește prețul, care cu siguranță va atrage orice adolescentă, dat fiind faptul că în compoziția sa regăsim și pară, floare de portocal, mosc, dar și lăcrămioare, făcând din acest parfum unul oriental și floral, pe gustul multor persoane care obișnuiesc să adore acest mirosul dulce, dar totodată și plăcut, fiind purtat indiferent de moment. 

  • Note de vârf – Para, piper roz si bergamot 
  • Note de mijloc- heliotrop, floare de portocal si lăcrămioare 
  • Note de bază – boabe de tonka, lemn de santal si mosc. 
  • Parfum – oriental, floral 

parfum adolescente
Top 10 parfumuri pentru adolescente[Sursa foto: freepik]

4. Ghost Deep Night

Pe locul cu numărul 4 în topul parfumurilor pentru adolescente, regăsim parfumul Ghost Deep Night. Și acest parfum face parte din categoria celor care sunt uimitor de accesibile, având o formă foarte drăguță, fiind astfel un parfum de vis, cu un ambalaj drăguț, care poate să fie cu siguranță oferit drept cadou adolescentelor, indiferent de vârstă, cu siguranță plăcându-le mirosul de trandafir, piersică și caisă, dar totodată și vanilie, făcând din acest parfum unul puternic și dulce, dar totodată și plăcut, astfel încât poate să fie purtat indiferent de moment, dar în special atunci când ies în oraș cu prietenele. 

Citește și: Ștefan și Catinca s-au despărțit: "S-a terminat!" Ce mesaje au transmis foștii concurenți din "Casa iubirii"| Foto- kanald.ro

Citește și: Rezultate EDU.ro 2024: Ce site trebuie să accesezi pentru a vedea notele la Evaluare Națională- stirilekanald.ro

  • Note de vârf – Cereus inflorit noaptea si trandafir 
  • Note de mijloc- note lemnoase, piersica si caisa 
  • Note de bază – vanilie, mosc si ambra 
  • Parfum – fructat, floral 

3. Prada Paradoxe

Pe locul cu numărul 3 în topul parfumurilor pentru adolescente, regăsim parfumul Prada Paradoxe. Acesta este un parfum extrem de cunoscut și vândut virgula aflându se printre preferințele adolescentelor și nu numai, de pretutindeni, fiind un parfum potrivit și pentru a avea personal, dar și pentru a le oferi cadou unei adolescente, mirosul său puternic de iasomie și chihlimbar rezistând extrem de bine pe întreaga durată a zilei, fiind potrivit pentru o adolescentă care iubește totodată și vanilia sau floarea de portocal. 

  • Note de vârf – para, mandarina, bergamota calabriana 
  • Note de mijloc- extras din portocala amara, floare de portocal, jasmine sambac absolute 
  • Note de bază – chihlimbar, benzoin, vanilie Madagascar, mosc alb 
  • Parfum – florale 

pafum adolescenti baieti
Top 10 parfumuri pentru adolescente[Sursa foto: freepik]

2. Floral Street Wonderland Peony

Pe locul cu numărul 2 în topul parfumurilor pentru adolescente, regăsim parfumul Floral Street Wonderland Peony. Acesta este cu adevărat un parfum potrivit pentru adolescentele care obișnuiesc să adore bujorul, fiind un parfum de asemenea cu un ambalaj foarte drăguț, având un miros proaspăt, puțin dulce, nu atât de mult ca la restul parfumurilor din acest top, dar rămânând totuși un parfum destul de feminin și elegant, care deține în compoziția sa citrice, dar și vată de zahăr, o notă destul de rară în parfumuri, fiind un parfum fructat, dar totodată și dulce, care va fi adorat cu siguranță de orice adolescentă. 

  • Note de vârf – guava, fructe roșii si lămâie siciliana
  • Note de mijloc- flori de zmeur, bujor si violeta
  • Note de bază – vata de zahar, vanilie, rășini, note lemnoase, cedru si vetiver.
  • Parfum – fructat, floral 

1. Coach Wild Rose+ Coach Floral Blush

Pe locul cu numărul unul în topul parfumurilor pentru adolescente, regăsim 2 parfumuri, și anume Coach Wild Rose+ Coach Floral Blush. Aceste parfumuri dețin în compoziția lor note proaspete de grapefruit, trandafir destul de puternic, însă atât de puternic încât să reziste pe întreaga durată a zilei, atunci când vă doriți să obțineți o atmosferă impresionantă și dulce în jurul vostru, având totodată și un ambalaj foarte frumos. Aceste 2 parfumuri sunt de obicei purtate pe timp de primăvară, având un miros floral adolescentin, destul de ușor, poate și datorită faptului că dețin în compoziția lor mosc, coacăze roșii, piersică și bujor. 

  • Note de vârf – coacăze rosii, bergamota/ goji, grapefruit 
  • Note de mijloc- trandafir, iasomie Sambac/ piersica, bujor 
  • Note de bază – ambroxan, mușchi, tonka/ Pădurile albe, mosc 
  • Parfum – de fructe, florale/ de fructe, florale 

parfum adolescenti fete
Top 10 parfumuri pentru adolescente[Sursa foto: freepik]



Citește și:

Ce semnifică cifrele de pe cutiile de vopsea de păr!

Ce parfumuri dulci sunt la modă în 2023

INCREDIBIL! O româncă, PRIMUL FOTOMODEL din lume. IMAGINILE cu ea sunt spectaculoase!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au scos la vânzare bunurile comune

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Erdal Küçükkömürcü, actorul care joacă rolul Erman Arsen în serialul „Tablou de familie”, un soț devotat și un tată exemplar! Iată ce familie frumoasă are celebrul actor

Filmul tragediei de la Suceava! Mama Ancuței a prevestit tragedia: Nu veniți!


Cookies