Top 10 piese vestimentare accesibile care te vor face să arăți chic toamna

piese vestimentare accesibile care te vor face sa arati chic toamna
Top 10 piese vestimentare accesibile care te vor face să arăți chic toamna

Toamna a venit mai repede decât ne așteptam, iar odată cu ea și noile tendințe în modă. Însă știați care sunt piesele vestimentare accesibile pe care trebuie să le aveți în garderobă?

Aflați în rândurile următoare, care sunt mai exact piesele vestimentare accesibile care cu siguranță te vor face să arăți și în această toamnă a anului 2023. În plus, descoperiți și cum puteți asorta aceste piese vestimentare, pentru a avea un look de neuitat. 

 

10.Poncho 

Pe locul 10 se află poncho. Acest articol vestimentar este unul destul de subestimat, în ciuda faptului că odată purtat, va oferi fiecărei femei o eleganță aparte, dar și o valoare greu de întrecut, articolul vestimentar care este purtat

în special în sezonul de toamnă, apărând astfel în tendințele anului 2023. De asemenea, acest articol vestimentar este extrem de versatil, așa că fie că alegeți să îl purtați pe o nuanță închisă de negru, sau pe o nuanță deschisă de crem, va merge cu orice ținută la care veți alege să îl asortați, fiind foarte potrivit pentru acest sezon de toamnă, iar cu siguranță veți putea purta și pe timp de iarnă, fără nicio problemă.
Cu toate acestea, ar trebui să evitați articolul vestimentar care deține franjuri sau volane, tocmai pentru că arată puțin ieftin, ceea ce nu ne dorim în acest caz. 

9.Pantaloni de lână sau stofă

Pe locul 9 se află pantalonii din lână sau stofă. Este cunoscut deja faptul că predominanta în sezonul de toamnă este perechea de blugi, dar și de piele, însă cu toate acestea putem adăuga un plus ținutei noastre, dacă vom alege de această dată pantalonii din lână.

Astfel, odată ce veți alege să purtați acest tip de pantaloni, cu siguranță materialul va arăta mult mai scump decât este de fapt, de obicei nu se șifonează, iar în plus își păstrează structura, astfel încât să ne ofere o eleganță aparte, atunci când alegem să îi purtăm. La acest tip de pantaloni putem adăuga un pantof cu tocul ascuțit sau chiar o pereche de cizme, pentru că cele 2 tipuri de încălțăminte obișnuiesc să alungească cu adevărat piciorul și să-l facă mult mai elegant.
De asemenea, acest articol vestimentar se poate regăsi în nenumărate culori. 

Citește și: Trendurile de fashion pentru 2024. Ce trebuie să conțină garderoba ta pentru a atrage toate privirile!

piese vestimentare toamna 2023
Top 10 piese vestimentare accesibile care te vor face să arăți chic toamna[Sursa foto: freepik]

Citește și: Top 10 piese vestimentare pentru toamna 2023. Merită investiția pe termen lung!

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

8.Vestă lungă  

Pe locul 8 se află vesta lungă. Poate că puține persoane se așteptau ca pe această listă să se regăsească și acest articol vestimentar, însă cu toate acestea, vesta lungă este una dintre cele mai uimitoare articole vestimentare pe care le putem purta în acest sezon de toamnă 2023. În ciuda faptului că acest articol vestimentar are tendința să transmită o energie androgină și destul de masculină, odată adăugat în garderobă, la o ținută potrivită, vesta lungă devine extrem de elegantă, dar totodată și feminină, dat fiind faptul că o

puteți purta chiar și peste o rochie, în funcție de evenimentul la care luați parte. 

7.Cizme ascuțite

Pe locul 7 se află cizmele ascuțite. Bineînțeles că de pe această listă nu puteau să lipsească nici pantofii, mai exact cizmele, iar cu siguranță cizmele ascuțite sunt cele care trebuie să se afle în garderoba din această toamnă 2023, mai exact cele negre clasice, care au vârful ascuțit.

Acest tip de încălțăminte se poate purta zi de zi, pe sub o pereche de pantaloni mai lărguți, pentru a oferi iluzia unor picioare mai lungi, însă bineînțeles că acest aspect și truc se poate pune în practică și atunci când purtăm fuste sau rochii. Cu toate acestea, nuanța lor nu trebuie să fie neapărat negru, ci puteți alege orice altă culoare, în funcție de preferințe. 

piese vestimentare accesibile
Top 10 piese vestimentare accesibile care te vor face să arăți chic toamna[Sursa foto: freepik]

6.Pantaloni skinny bej cu cizme de călărie

Pe locul 6 se află pantalonii skinny bej, la care vom adăuga și o pereche de cizme de călărie. Bineînțeles că această nuanță este doar un exemplu, însă puteți alege orice altă nuanță deschisă la culoare, pentru că indiferent de cea aleasă, dacă o veți accesoriza cu o pereche de cizme de călărie, întreaga ținută va arăta foarte scump și veți avea automat un aspect extrem de frumos și feminin, dar totodată și clasic și tradițional. De asemenea, cizmele pot fi și maro, gri sau chiar burgundy, existând variații nenumărate de culori, în funcție de propriile preferințe, însă cu toate acestea, nuanțele mai deschise oferă un aspect mult mai plăcut, în special pe timp de toamnă. 

5.Culori neutre 

Pe locul 5 se află articolele vestimentare care au culori neutre. Fie că este vorba despre bej, crem, kaki, dar și alte astfel de culori neutre, cu siguranță acestea sunt cele care vor predomina în sezonul de toamnă 2023, în special dacă vă doriți să aveți o ținută cu care veți putea ieși în evidență cu ușurință, dar totodată pentru a arăta mai înalte, diferite și elegante. Datorită culorilor neutre, putem regăsi nenumărate articole vestimentare extrem de versatile care să se potrivească cu orice alte articole vestimentare din ținuta pe care ne-o dorim să o alcătuim, iar în plus, nu trebuie să cheltuim nici bani în plus, dat fiind faptul că există nenumărate astfel de produse în orice magazin frecventat, la prețuri accesibile. 

piese vestimentare accesibile toamna
Top 10 piese vestimentare accesibile care te vor face să arăți chic toamna[Sursa foto: freepik]

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

4.Trenci de culoare deschisă

Pe locul 4 se află trenciul de culoare deschisă. Bineînțeles că acest articol vestimentar se poate regăsi atât la prețuri ridicate, dar și la prețuri scăzute, fiind accesibil pentru fiecare persoană în parte, iar totodată rămânând un articol vestimentar care ne va oferi un aspect plăcut, la care putem adăuga și o geantă drăguță, alături de o pereche de cizme sau tocuri, pentru plimbările lungi în parc, în sezonul rece, de toamnă. De asemenea, dat fiind faptul că nu ne dorim ca toamna să purtăm haine mult prea grele, trenciul este un articol vestimentar extrem de potrivit pentru acest timp, dat fiind faptul că are un material destul de subțire, în care cu siguranță te vei simți confortabil, iar în plus, acest articol vestimentar va rămâne întotdeauna unul sofisticat, în care cu siguranță merită să investești la un moment dat pentru a îl avea în garderoba ta. 

3.Eșarfă 

Pe locul 3 se află eșarfa. Cu siguranță în acest sezon de toamnă 2023 trebuie să ai în garderoba ta mai multe eșarfe, în diverse culori și modele. Acest tip de accesorii reprezintă totodată și un strat suplimentar de protecție pe care le poți adăuga ținutei tale, astfel încât să fii mult mai protejat împotriva frigului, însă de asemenea este și un mic accesoriu destul de drăguț pe care îl poți adăuga în jurul gâtului, pentru un plus de stil, dar totodată și pentru a-l folosi drept confort, adăugat fiind fie la o rochie, fie la o cămașă, sau la un top simplu. De asemenea, puteți adăuga și ceva culoare ținutei, prin intermediul unei eșarfe, iar ceea ce aduce un plus acestui articol vestimentar sau accesoriu, este reprezentat și de mărime, dat fiind faptul că se poate regăsi în nenumărate mărimi, forme și culori, care te va ajuta cu siguranță să le adaugi la ținutele tale pentru a avea un look mult mai elegant și atrăgător. 

ce se poarta in toamna 2023
Top 10 piese vestimentare accesibile care te vor face să arăți chic toamna[Sursa foto: freepik]

2.Cămăși 

Pe locul 2 se află cămășile. Nu ar trebui întotdeauna să începeți toamna cu pulovere și articole vestimentare voluminoase, care au mâneci lungi doar pentru a vă simți confortabil, pentru că puteți face asta și purtând o cămașă, albă sau de o altă culoare, pentru că bineînțeles și acestea au mânecile lungi, și este totodată un articol vestimentar care vă va ridica orice ținută, odată ce o veți include, dat fiind faptul că o puteți purta bineînțeles și în alte nuanțe, nu doar alb, în funcție de propriile preferințe, iar de asemenea pe dedesubt mai puteți purta un top, iar deasupra un altul, pentru a vă putea asigura că nu veți simți deloc frigul. 

1.Pantaloni largi cu cizme

Pe locul unu sunt pantalonii largi la care adăugăm cizme. În ciuda faptului că poate nu sunteți obișnuite cu această combinație, acest stil vă va oferi cu siguranță o eleganță aparte, un look clasic, dar totodată și sofisticat pentru toamna anului 2023. Cizmele pot avea și puțin toc, pentru a arăta mult mai feminine, și a ne oferi look-ului, un aspect alungit, extrem de potrivit și atrăgător pentru toamnă. 



Citește și:

7 pași pentru a obține un bronz frumos și sănătos

Top 10 piese vestimentare pentru toamna 2023. Merită investiția pe termen lung!

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies