Top 10 piese vestimentare de referință pentru femei, inspirate de stilul lui Kate Middleton

top 10 piese vestimentare inspirate din stilul kate middleton
Top 10 piese vestimentare de referință pentru femei, inspirate de stilul lui Kate Middleton

Bineînțeles că fiecare piesă vestimentară este unică în felul său. Însă știați care sunt cele inspirate din stilul lui Kate Middleton?

Aflați din rândurile următoare, care sunt 10 piese vestimentare de referință, pentru femei, inspirate din stilul pe care îl deține nimeni altă decât Kate Middleton. În plus, descoperiți și cum arată aceste piese vestimentare, de fapt.

 

10. Cizme înalte cu ciucuri

Printre cele 10 piese vestimentare de referință pentru femei, inspirate de stilul lui Kate Middleton, se află și cizmele cu ciucuri.

Acestea se pot observa deseori cum sunt purtate de către Kate, de aproximativ 20 de ani, materialul său fiind unul din piele spaniolă, din surse sustenabile, tăiate manual, la care s-au adăugat ciucuri tot din piele, ca un fel de semnătură proprie. 

Astfel, indiferent că este vorba despre un eveniment important la care trebuie să participe aceasta, de exemplu la o logodnă într-un mediu rural, în aer liber, aceasta optează deseori pentru această pereche de cizme cu ciucuri, la care adaugă deseori o pereche de blugi, sau alte articole vestimentare potrivite pentru acest mediu.

Acest tip de cizme este unul foarte confortabil și spațios, care se poate mula cu ușurință pe picior. 

9. Rochie midi cu o curea în talie

În continuare, avem și o rochie midi, cu o curea in talie, un alt articol vestimentar regăsit deseori în ținutele purtate de către Kate Middleton. Este cunoscut deja faptul că rochiile în general reprezintă un articol vestimentar de bază al acesteia, existând o gamă variată de modele, dar și culori.

Acest tip de rochie a fost, este și va rămâne întotdeauna o rochie extrem de elegantă, care se poate purta la un prânz în oraș, la un eveniment formal și în alte astfel de locații, în care acest tip de rochie se va potrivii cu evenimentul la care luăm parte. 

kate middleton piese vestimentare
Top 10 piese vestimentare de referință pentru femei, inspirate de stilul lui Kate Middleton[Sursa foto: freepik]

8. Rochie cu efect de volan al mânecilor

Un alt tip de rochie pe care Kate Middleton obișnuiește să-l poarte, este și cea care are mâneci mai scurte, însă în rest, este asemănătoare cu cea despre care am vorbit anterior. Este și aceasta o rochie elegantă, tradițională, care ne transpune ușor înapoi în vremuri trecute, însă rămâne totodată vintage, și se poartă și în prezent. Acest tip de rochie este considerată a fi unul de modă veche, în ciuda faptului că încă este purtată de nenumărate persoane și în prezent, pe lângă Kate Middleton.

Nu trebuie să uităm nici faptul că acest tip de rochie poate avea efect de volan al mânecilor, pentru a-și păstra stilul elegant de care poate da dovadă un singur articol vestimentar. 

7. Bluză de mătase cu fundă la gât

În continuare, un alt articol vestimentar inspirat din ținutele lui Kate Middleton, este și bluza de mătase, care deține în jurul gâtului, dar și la baza sa, o fundă lungă, însă creată astfel încât să ofere un stil clasic și elegant.

Materialul acestui tip de articol vestimentar este din mătase de înaltă calitate, care se poate găsi cu ușurință în majoritatea magazinelor de modă și nu numai, având o finețe aparte, calitatea fiind una extrem de bună. 

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

kate middleton
Top 10 piese vestimentare de referință pentru femei, inspirate de stilul lui Kate Middleton[Sursa foto: freepik]

6. Palton roz

În continuare, trebuie să menționăm și un alt articol vestimentar, și anume, paltonul roz, pe care Kate Middelton îl poartă deseori, în sezonul rece și nu numai.

Astfel, in ciuda faptului că acest tip de articol vestimentar nu urmează foarte bine structura corpului, Kate Middleton alege să-l poarte de nenumărate ori. Datorită materialului din care este fabricat, paltonul nu se șifonează absolut deloc, iar cu siguranță te va face să te simți în siguranță, dar și mult mai încrezătoare în propria persoană, poate și dat fiind faptul că materialul în sine se simte foarte luxos atunci când este purtat. În plus, de menționat este și faptul că acest tip de palton are nasturi, nefiind unul care stă deschis de bunăvoie, pentru că așa a fost creat. Indiferent de caz, acest palton oferă feminitate și este potrivit indiferent de vremurile în care ne aflăm. 

5. Pantofi nude cu toc

Bineînțeles că din această listă nu trebuie să lipsească nici pantofii, motiv pentru care, un model pe care Kate Middleton obișnuiește să îl poarte în majoritatea aparițiilor sale sunt cei cu toc, care au o nuanță nude, purtați frecvent de către aceasta, indiferent de evenimentul la care participă. Dimensiunea tocului pantofului poate să fie de aproximativ 8-10 cm, reușind ca aceștia să păstreze eleganța, rafinamentul, de care Kate Middleton obișnuiește să dea dovadă deseori. Acest tip de pantofi se poate purta atât la diverse ocazii de seară, cât și de zi, existând, în mod normal, în mai multe culori, fie că este vorba despre negru, nude, verde și așa mai departe. 

Cu toate acestea, nuanța potrivită pentru evenimentele la care Kate Middleton participă, este cu siguranță cea nude sau cel puțin cea care va rămâne întotdeauna neutră. Acest tip de pantofi este foarte confortabil și elegant. 

piese vestimentare inspirate de la kate middleton
Top 10 piese vestimentare de referință pentru femei, inspirate de stilul lui Kate Middleton[Sursa foto: freepik]

4. Rochie midi cu pliuri si volane

O altă rochie regăsită în acest top, se află și rochia midi împletită cu pliuri si volane. Această rochie este una foarte frumoasă, clasică, dar totodată și elegantă, pe care Kate Middleton obișnuiește să o poarte în diferite variante și nuanțe. Acest tip de look cu siguranță vă va plăcea, Și vă va inspira mai mult ca niciodată, atunci când vine vorba despre ținutele alese în mod normal. 

Se pare că atunci când vine vorba despre această combinație, se poate adăuga fără nicio problemă o curea la mijloc, sau peste un blazer, pentru a forma silueta feminină cât mai bine cu putință. 

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

3. Rochie midi cu detaliu din dantelă croit

Așa cum deja se poate observa, rochiile sunt regăsite deseori în acest top, dat fiind faptul că, ca Kate Middleton obișnuiește să poarte rochii, diverse, însă care au o nuanță, un material, o mărime, și așa mai departe, diverse. Acest tip de rochie, mai exact midi, deține detalii alcătuite din dantelă croită. Indiferent de model sau de nuanță, cu siguranță acest tip de rochie este unul de foarte înaltă calitate, care arată și el mai vintage, old school, care nu pare că ar fi realizat din țesături de înaltă calitate. Cu toate acestea, acesta este adevărul, rochia având o structură absolut perfectă, bine croită și așezată pe siluetă, dar deseori și romantică. 

La acest tip de rochie se poate adăuga, de asemenea, o curea din piele, care se află cumva în contrast cu rochia, în ceea ce privește culoarea. Specialiștii afirmă faptul că, în acest caz, se recomandă să se poarte și curea de tip monocromă, pentru a se îmbina foarte bine în întreaga ținuta. 

kate middleton haine
Top 10 piese vestimentare de referință pentru femei, inspirate de stilul lui Kate Middleton[Sursa foto: shutterstock]

2. Cercei verzi

Un tip de cercei, atunci când vine vorba despre accesoriile purtate deseori de către Kate Middleton, se pare că regăsim și cercei verzi, această pereche de cercei fiind una dintre preferatele acesteia, observând deseori că îi poartă, la diverse evenimente. 

Astfel, această pereche de cercei, dar și forma lor, este una incredibil de elegantă, indiferent de tipul de rochie pe care alegi să îl porți, aceștia se vor potrivii de minune. 

1. Cercei simpli cu pietre prețioase

Nu trebuie să uităm nici de accesorii, bijuteriile lui Kate Middleton, mai exact, despre bijuteriile personalizate, care surprind plăcut, de fiecare dată, persoanele care o urmăresc, din admirație. Kate Middleton este cea care obișnuiește să poarte bijuterii, însă mai simple, exact așa cum sunt și acești cercei. 

Top 10 piese vestimentare de referință pentru femei, inspirate de stilul lui Kate Middleton[Sursa foto: shutterstock]



Citește și:

Bazofile crescute în testele de sânge – semnificații și implicații clinice

Top sfaturi pentru un look de seară impecabil: Cum să te aranjezi ca să atragi toate privirile

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies