Top 3 cele mai frumoase imagini cu Prințul Philip si Regina Elisabeta! Fotografiile care au scris istorie

Top 3 cele mai frumoase imagini cu Prințul Philip si Regina Elisabeta! Fotografiile care au scris istorie
Top 3 cele mai frumoase imagini cu Prințul Philip si Regina Elisabeta! Fotografiile care au scris istorie

Regina Elisabeta și Prințul Philip au format unul dintre cele mai longevive cupluri din istorie, fiind căsătoriți timp de 73 de ani.

Regina Elisabeta și prințul Philip s-au cunoscut pe vremea când erau adolescenți, el fiind un simplu cadet de doar 18 ani, care i-a furat inima tinerei Elisabeta, în vârstă de doar 13 ani. Relația celor doi a început prin sute de scrisori, pe care aceștia și le-au trimis timp de câțiva ani buni.

În primii ani ai relației, aceștia au fost nevoiți să își ascundă idila, întrucât Regele George a VI-lea, tatăl Elisabetei, a decis ca fiica sa să nu se implice în niciun fel de legătură matrimonială până la împlinirea vârstei de 21 de

ani.

Philip și Elisabeta s-au îndrăgostit nebunește încă de la primele întâlniri, astfel că tânărul și-a luat inima în dinți și a venit în fața Regelui George pentru a-i cere mâna celei care avea să-i devină consoartă pentru mai bine de 73 de ani.

În anul 1939, Prințul Philip a fost însoțitorul celor două fiice ale cuplului regal britanic, Elisabeta şi Margaret, într-o vizită la Colegiul Regal de Marină organizată de regele George al VI-lea, și soția sa, Regina-Mamă Elisabeta.

După această întâlnire, Philip şi Elisabeta au corespondat neîncetat prin scrisori, așteptând cu nerăbdare momentul în care își puteau oficializa relația.

Top 3 cele mai frumoase imagini cu prințul Philip si regina Elisabeta

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Prințul Philip nu a fost cel mai longeviv membru al Familiei Regale Britanice. Cine a trăit mai mult decât el?

Prințul Philip și Regina Elisabeta au fost căsătoriți timp de 73 de ani

Fiecare fotografie a cuplului făcea înconjurul lumii la vremea respectivă. Aparițiile Reginei Elisabeta la brațul Prințului Philip erau analizate în detaliu de publicațiile din întreaga lume, fiind unul dintre cele mai îndrăgite și urmărite cupluri din istorie. Cei doi au reușit să se completeze perfect atât în viața de familie, cât și în ceea ce privește atribuțiile față de stat.

Top 3 cele mai frumoase imagini cu prințul Philip si regina Elisabeta

Imaginile de la Dartmouth Naval College din 1939, care îi surprindeau pe cei doi împreună, au marcat începutul relației lor, făcând înconjurul lumii.

Citeste si: Pippa Middleton a născut o fetiță! Ce nume a ales Familia Regală?

Prințul Philip și Regina Elisabtea au fost căsătoriți timp de 73 de ani, trecerea Prințului la cele veșnice punând capăt mariajului celor doi.

 

 

 

 



Citește și:

7 pași pentru a obține un bronz frumos și sănătos

Cine a fost Anne Boleyn. Biografia primei regine a Angliei care a murit prin decapitare

Anamaria Prodan, la un pas de un ACCIDENT VESTIMENTAR. Și-a etalat decolteul generos, la 51 de ani, într-o rochie decupată

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

VIDEO. Grasu XXL, ipostază rară! Artistul a izbucnit în lacrimi în fața publicului Neversea: "N-am vrut să vă emoționeze atât de tare pe toți, dar așa s-a întâmplat"

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ștefania a fost eliminată din „Casa iubirii”! Tânăra a izbucnit în lacrimi: „În sfârșit o să fiu alături de Cosmin”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies