Top 3 rochii de ocazie pe care trebuie sa le ai in garderoba!

Top 3 rochii de ocazie pe care trebuie sa le ai in garderoba!
Top 3 rochii de ocazie pe care trebuie sa le ai in garderoba!

In adancul sufletului, fiecare femeie isi doreste la un moment dat cat mai multe rochii, cat mai multi pantofi si tot atatea genti cate ar incapea intr-un sifonier lat cat un perete.

Stiu ca si voi o sa recunoasteti ca mereu va uitati la rochii fie in magazinele fizice, fie in magazinele online. Si de multe ori chiar cumparati una (sau mai multe) chiar daca poate aveti altele acasa inca nepurtate. Aproape toate femeile fac asa si la cat sunt de frumoase rochiile in ultimul timp, tentatia este mare.

Insa, daca tot vreti sa aveti rochii cat mai multe, va sfatuim mai bine sa investiti in rochii de calitate, pe principiul ,,mai bine mai putine, dar calitative, decat multe si nu tocmai bune”.

Iar acest principiu ar trebui sa il aplicati indiferent de ce va doriti sa cumparati. Si cel mai important, nu cumparati doar din impuls sau daca vedeti ceva la reduceri, fara sa aveti nevoie de acel obiect. Mai bine asteptati si cumparati ceva de care sa aveti cu adevarat nevoie sau care sa va placa in totalitate!

Iar cand vine vorba despre o anumita categorie de rochii, mai exact rochii de ocazie, va sfatuim sa alegeti cateva pe care sa le purtati de mai multe ori.

Cu accesoriile potrivite, o coafura si un machiaj diferit, nimeni nu va observa ca ati purtat aceeasi rochie de doua ori intr-o vara spre exemplu.

Top 3 rochii de ocazie pe care trebuie sa le ai in garderoba!

Daca vreti sa impresionati si sa va simtiti frumoase, in continuare o sa va prezentam trei rochii de ocazie care nu trebuie sa lipseasca din garderoba voastra si in care merita sa investiti!

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

1. Rochie neagra de ocazie din tul cu bustul tip corset si decolteu adanc in V: negrul se potriveste la orice eveniment si il puteti asorta cu orice fel de culoare. Aceasta rochie se potriveste si la o petrecere in aer liber, dar si la un eveniment sofisticat. Accesoriile vor face diferenta: alegeti diferite materiale si culori si veti crea un alt look de fiecare data. Profitati de libertatea pe care v-o confera culoarea si croiala rochiei.

2. Pentru evenimentele de zi, in perioada primaverii si a verii, va recomandam o rochie de ocazie bleumarin plisata cu imprmeu floral. Nu veti avea nevoie de accesorii pentru a o pune in valoare: materialul lucios si imprimeul superb sunt tot ceea ce aveti nevoie pentru a iesi in evidenta. Se potriveste perfect pentru o cununie civila, pentru o petrecere in gradina (daca si dress code-ul permite o astfel de rochie) si chiar si pentru un cocktail party.

3. Daca vreti sa iesiti in evidenta si sa straluciti la propriu, va recomandam o rochie trei sferturi petrecuta cu paiete aurii cu negru. Este o rochie pe care o sa o indragiti cu siguranta si care o sa va confere incredere si pentru care o sa primiti o multime de complimente. Este ideala pentru un eveniment de seara si nici nu va trebuie prea multe accesorii pentru a o asorta.

Asadar, daca doriti sa aveti cateva rochii pentru evenimente, va recomandam sa va cumparati cateva cum sunt cele de mai sus, sau chiar pe acestea, daca v-au placut!



Citește și:

Regim alimentar ulcer gastric + rețete simple

Cum să-ți atragi soțul de vis: 5 tehnici de manifestare care funcționează

Elena Udrea, mesaj SFÂȘIETOR pentru fiica ei: ”Trebuia să...”

Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță

Adriana Iliescu a dezvăluit ce pensie are la 86 de ani după o viață dedicată învățământului: ”Nu ne plângem”

Theo Rose a vorbit despre decizia care i-a schimbat total viața

Adevăratul motiv pentru care celebra actriță Fadik Sevin Atasoy a părăsit distribuția serialului Totul pentru familia mea, în care a jucat rolul Şengül! A fost nevoită să se retragă sau totul s-a întâmplat conform scenariului?

Imaginile durerii la înmormântarea Denisei! Ce s-a întâmplat cu tânăra ucisă de Șacalul din Constanța: "Inima și sufletul meu..."


Cookies