Top 3 tipuri de rochii ce nu trebuie să lipsească din garderoba unei femei

Top 3 tipuri de rochii ce nu trebuie să lipsească din garderoba unei femei
Top 3 tipuri de rochii ce nu trebuie să lipsească din garderoba unei femei

A fi femeie nu a fost niciodată ușor, mai ales atunci când vine vorba despre modul în care vrei să arăți și, evident, despre hainele pe care le porți.

Însă, cu puțină organizare în dulapul tău, vei putea avea mereu piese de vestimentație clasice, pe care le poți integra și adapta stilului tău și care te vor ajuta atunci când nu mai ai idei în privința outfiturilor tale. 

 

Rochia este unul dintre cele mai de bază articole ce trebuie să nu-i lipsească unei doamne. Însă și acesta trebuie să fie de mai multe tipuri, tocmai pentru a fi potrivite ocaziilor distincte la care participi, dar și pentru viața de zi cu zi. 

 

Iată cele 3 modele de rochie ce nu trebuie să-ți lipsească din garderobă: 

 

  1. Rochia neagră 

 

Evident că aceasta este prima piesă ce trebuie să existe în dulapul tău, dacă nu, atunci e momentul să faci o nouă achiziție. Aceasta poate fi purtată atât la evenimente de business, evenimente speciale sau pur și simplu la întâlniri sau evenimente ce implică o eleganță mai aparte. Totuși, ține cont de faptul că nu orice rochie neagră merge la orice eveniment, deci trebuie să o adaptezi. Mai mult, o astfel rochie poate fi accesorizată cu ușurință și poate fi purtată în orice sezon. 

 

  1. Rochie elegantă

 

În funcție de etapa vieții în care te afli, e probabil să ai parte de diferite evenimente la care trebuie să participi și care impun un anumit nivel de eleganță. De aceea trebuie să te asiguri că ai cel puțin o rochie de seară, cum ar fi cele de pe atmospherefashion.ro, în care să te simți încrezătoare și care să te facă să atragi toate privirile. În special, pentru modelele destinate evenimentelor de seară poți opta pentru culori mai închise, precum verde, albastru și, evident, roșu. 

 

  1. Rochie casual 

 

Indiferent de anotimp, poți alege să porți o rochie atunci când mergi la birou sau îți rezolvi taskurile zilnice. Motiv pentru care, în funcție de stilul tău, asigură-te că ai în garderobă cel puțin o rochie nu foarte elegantă, pe care o poți accesoriza cu o pereche de papuci în care să te simți confortabil. Aceasta poate fi maxi, midi sau chiar scurtă, tip creion sau cu volănașe, în funcție de ceea ce consideri că ți se potrivește cel mai bine. Nu uita ca atunci când cumperi astfel de articole trebuie să ții cont și de restul pieselor vestimentare din dulapul tău, precum și de culorile pe care le porți în majoritatea timpului. 

 

În ceea ce privește primele două tipuri de modele de rochie, recomandarea noastră ar fi să te orientezi către modelele clasice, care pot rezista trecerii timpului, indiferent de tendințele care apar. În acest fel nu vei simți că nu ești în pas cu moda, iar acest lucru este extrem de important, tocmai pentru a putea fi încrezătoare. 

 

Sursa foto: pexels.com

 

 



Citește și:

Idei de coafuri simple pentru nuntă

Actrita din „Tablou de familie” traieste pe picior mare! Cat plateste chiria lunara Gökçe Bahadır, pentru vila de lux in care locuieste alaturi de sotul sau

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies