Top 3 zodii care dau de noroc în 2019. Banii nu vor mai fi o problemă!

Top 3 zodii care dau de noroc în 2019. Banii nu vor mai fi o problemă!
Top 3 zodii care dau de noroc în 2019. Banii nu vor mai fi o problemă!

Chiar dacă în acest an nu au avut prea mutle realizări, 2019 se anunţă un an fenomenal pentru aceşti nativi, din punct de vedere emoţional, dar mai ales profesional.

Capricorn

Capricornii au crezut că nu vor mai scăpa de ghinion toată viaţa şi că neliniştile care au pus stăpânire pe ei le vor cauza în continuare probleme. Nu este însă aşa! Noul an le va aduce numeroase bucurii şi vor găsi cu adevărat motive să spună că sunt fericiţi.

La serviciu toate vor merge strună, iar în dragoste nici că s-ar mai pune problema. Îşi vor găsi timp pentru o anumită pasiune, demult uitată, şi o vor materializa aşa cum se cuvine.

În plus, vor avea oportunitatea să îşi redecoreze casa aşa cum îşi doresc, datorită unei sume de bani care va ajunge în buzunarul lor ca răsplată a unor servicii bine îndeplinite.

sursa: observator.tv



Citește și:

Hernia de disc lombara: diagnostic si tratament actual

HOROSCOP 13 DECEMBRIE - Radu Ştefănescu. Zodiile care se bucură de succes la serviciu. O promovare va avea loc în curând

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Medana, mesaj tăios pentru Larisa Uță și cei doi copii ai lui Alin Oprea: "Nu mai are copii care să îl susțină? și ce? O fac eu, cu copiii mei"

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

Elena a plecat de acasă și nu s-a mai întors! Femeia de 53 de ani din Vâlcea ar fi vrut să-și pună capăt zilelor


Cookies