Top 3 zodii care spun "adio" fara explicatii! Fereste-te de ele

Top 3 zodii care spun
Top 3 zodii care spun "adio" fara explicatii! Fereste-te de ele

Dispar din viata ta atunci cand nu te astepti si lasa un gol imens, mult amar, suparare si deznadejde. Afla care sunt zodiile care nu spun nici macar „Adio” atunci cand te parasesc.

1. LEU

Leul este destul de individualist si nu se osteneste sa mai ofere cine stie ce explicatii cand inima sa este profund ranita. Nu accepta cicatrici pe suflet si, pentru a nu alungi amaraciunea, acest nativ pleaca fara sa spuna nimic, atat in cazul relatiilor de prietenie cat si cand vorbim despre iubire.

2. BALANTA

Balanta cantareste mereu totul.

Acest semn zodiacal este extrem de preocupat ca relatia pe care o are, indiferent de natura ei, sa se bazeze pe principii clare. Nu accepta indoieli si confuzii si este extrem de explicit inca de la inceputul legaturii pe care o creeaza cu cineva. Daca acea persoana nu intelege de la bun inceput care sunt nemultumirile Balantei, aceasta zodie nu va mai face un efort in plus sa argumenteze despartirea cand deja totul e mult prea tarziu.


3. FECIOARA

Nimic nu se compara cu durerea unei Fecioare. Acest semn zodiacal ofera totul intr-o relatie si se simte mereu singur intrucat este perfectionist. Dorinta ca totul sa fie impecabil si clar in legaturile sale este atat de puternica incat se poate simti tradat foarte usor.

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Sursa



Citește și:

Scăpaţi de febră cu 10 remedii naturale!

4 modele de saboți ortopedici care nu se vor demoda niciodată

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nelson Mondialu', afirmație șocantă după nunta fiului său: „Liana nu e nevasta mea”

Adriana Iliescu a dezvăluit ce pensie are la 86 de ani după o viață dedicată învățământului: ”Nu ne plângem”

Horoscop 23 septembrie 2024. O zodie primește laude la locul de muncă!

Cine este actorul care dă viață personajului principal Serhan Soysalan, din noul serial „Inimă rebelă”. Publicul l-a cunoscut deja pe Yurdaer Okur în producția „Secrete de familie”, în care a jucat rolul Procurorului Turgut Ali

Sicriul Anei Maria Vasiliu a ajuns acasă! Familia, răpusă de durere


Cookies