Top 3 zodii de femei care domina in pat

Top 3 zodii de femei care domina in pat
Top 3 zodii de femei care domina in pat

Fiecare femeie din zodiac este inzestrata cu o serie lunga de calitati care definesc semnul astrologic sub care s-a nascut.

Dintre ele se ridica 3 zodii cu personalitati foarte puternice care pun piciorul in prag si care ii domina pe cei din jur atat in ceea ce priveste relatiile profesionale cat si cele personale.

Femeiea berbec

Nativele in Berbec va avea cu siguranta multe povesti de spus la batranete nepotilor si mai ales nepoatelor. Inca din primii ani de tinerete, femeile Berbec sunt aventuroase si foarte sigure de sexualitatea lor.

Le place sa exploreze, sa afle si sa descopere, motiv pentru care atunci cand trec de primii 20 de ani de viata si se transforma in femei pe deplin, ele se cunosc foarte bine si stiu ce isi doresc de la un partener.

Femeia Leu

Nu este un secret pentru nimeni ca Leii in general sunt persoane foarte orgolioase dar femeile nascute in aceasta zodie tin mai mult la orgoliul lor decat barbatii Leu.
Acest lucru inseamna ca sunt persoane foarte sigure pe ele si accepta foarte greu ca nu au dreptate. In relatie cu femeile nascute in aceasta zodie este nevoie de foarte multa diplomatie. Cea mai sigura modalitate de fi sigur ca femeile Leu sunt fericite, pe langa un comportament ireprosabil, este coplesirea acestora cu complimente. La schimb, ele pot oferi dragoste sincera, un caracter pasional si o minte pe care si-o imbunatatesc permanent.
Este evident atunci cand ceva le provoaca neplacere sau sunt nefericite pentru ca vor avea grija sa elimine rapid sursa de stres, fara remuscari, indiferent ca e vorba de un loc de munca sau de o persoana.

Femeia Fecioara


Femeile Fecioara sunt meticuloase, organizate, grijulii cu cei din jur. In acelasi timp, nu le este teama sa isi asume rolul de stalp al familiei.
Ele gestioneaza finantele, fac planuri de vacanta si pun mana acolo unde este mai greu. Mai mult de atat, in spatele exteriorului ferm si hotarat ascund suflete foarte pasionale. Tin foarte mult la intimitatea lor si se lasa cucerite foarte greu, motiv pentru care barbatii care vor sa ajunga la inimile femeilor Fecioara trebuie sa demonstreze ca pot tine pasul cu ele. Nu sunt impresionate nici de bijuterii, nici de flori pompoase.
Ele cauta bunatatea, caracterul puternic si curajul pentru a se putea indragosti.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Sursa



Citește și:

Plachetocrit crescut – semnificații și implicații clinice

Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies