TOP 4 remedii naturale pentru arsurile solare

TOP 4 remedii naturale pentru arsurile solare
TOP 4 remedii naturale pentru arsurile solare

Uneori nici crema cu cel mai mare grad de protectie sau palaria de soare nu te pot feri de puterea razelor solare arzatoare. Odata ce te-ai ars, incepe prin a bea cat mai multe lichide, de preferat apa, pentru a rehidrata tesuturile afectate.

TOP 4 remedii naturale

Untul de cocos este ideal in cazul in care te-ai ars la soare. Acesta hidrateaza in profunzime pielea si amelioreaza senzatia de durere. De asemenea, pentru a reduce nivelul durerii, poti lua medicamente calmante.

Compresele reci cu lapte sau ceai de musetel si galbenele fac minuni pentu pielea arsa. La fel si baile cu apa calduta in care se adauga bicarbonat de sodiu.

Citeste si: Soția s-a trezit noaptea și i-a cerut să facă amor, dar bărbatul a refuzat-o, spunându-i că e obosit. Ce i-a făcut femeia timp de 18 luni, în fiecare zi, fără încetare

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Baie cu faina de ovaz- produsele ce contin faina coloidala de ovaz pot fi gasite in farmacii si magazine naturiste si actioneaza ca tratament calmant suplimentar, fiind recomandat atat in cazul ameliorarii arsurilor solare, cat si in dermatite,

acnee.

Vitamina C- in loc sa iei aspirina, despre care ai auzit ca face bine in caz de dureri, in cateva suplimente cu vitamina C, sau, si mai bine, mananca citrice, cum sunt portocalele, lamaile, grepfrutul, pomelo, mandarinele.

Sursa: puterea.ro



Citește și:

Parodontoza. Cauze. Simptome și tratament

Mădălin Ionescu și Cristina Șișcanu au rămas fără bani în vacanță. Ce au făcut cei doi soți în miez de noapte? „Nu sunt bancomate.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies