TOP 4 rochii de soacră perfecte pentru sezonul cald

TOP 4 rochii de soacră perfecte pentru sezonul cald
TOP 4 rochii de soacră perfecte pentru sezonul cald

Este uşor să fii o soacră modernă, în condiţiile în care magazinele îţi oferă o diversitate de ţinute din care poţi să alegi pentru un eveniment atât de special. Nunta fiicei sau a fiului este una dintre ocaziile în care tu trebuie să străluceşti, indiferent de sezon aşa că îţi propunem mai multe modele de rochii de soacră ideale pentru nunţile care au loc vara!
 

  1. Rochie de ocazie midi crăpată pe picior

Sursă: https://www.inpuff.ro/images/largeimages/rochie-atmosphere-midi-verde-crapata-pe-picior-1526387586-4.gif

    O rochie de ocazie ideală pentru nunţile care au loc vara este cea prezentată în imagine. Confecţionată din bistrech, un material uşor, elastic şi lejer, de lungime midi şi cu o crăpătură pe picior mai mult decât decentă, aceasta este una dintre modele de rochii de soacră care, cu siguranţă că te cuceresc

imediat ce le îmbraci. De ce? Nu doar designul şi croiul te vor sunt motivele pentru care spunem acest lucru, dar şi faptul că bistrechul este un material care se curăţă şi se calcă uşor, deci vei putea purta rochia şi la alte evenimente!

  1. Rochie lungă elegantă cu broderie

Sursa: https://www.inpuff.ro/images/largeimages/rochie-lunga-eleganta-albastra-cu-broderie-1495551182-4.jpg

   

    Nu ai apucat încă să capeţi un bronz impecabil şi vrei o rochie mai lungă care să-ţi acopere picioarele sau eşti, fără niciun alt motiv, adepta rochiilor lungi pentru evenimentele importante? O rochie lungă de voal este, cel mai probabil, ceea ce cauţi.

Voalul este un material subţire şi fluid, caracteristici care îl fac să fie o opţiune minunată dacă al tău copil se căsătoreşte pe timpul verii. Nuanţa de culoarea aleasă pentru această rochie este una extrem de elegantă, iar croiul simplu aduce echilibru; prin urmare, vei ieşi în evidenţă exact atât cât trebuie atunci când eşti soacră!

  1. Rochie midi din dantelă

Sursă: https://www.inpuff.ro/images/largeimages/rochie-midi-din-dantela-albastra-1490357299-4.jpg

    Chiar dacă nu eşti o soacră cu măsuri ideale, poţi să ai o ţinută strălucitoare în ziua nunţii fiicei sau a filui tău! Pe site-ul celor de la InPuff.ro, am descoperit acest model de rochie de soacră plus size, confecţionată din dantelă bleu este ideală pentru a te simţi comod şi pentru  a avea o prezenţă impecabilă la un asemenea eveniment important.

În plus, croiul rochiei urmează linia corpului, dar nu este mulat, ceea ce înseamnă că va masca micile imperfecţiuni ale corpului!

  1. Rochie roşie lungă

Sursă: https://www.inpuff.ro/images/largeimages/rochie-lunga-de-seara-bordo-din-voal-si-bust-din-dantela-1506432822-4.jpeg

    Eşti o fire îndrăzneaţă, de fel, şi cauţi o rochie potrivită personalităţii tale? Una dintre cele mai deosebite rochii de soacră plus size este rochia din imagine.

Aceasta este realizată din voal şi inserţii de broderie aplicate în partea de sus şi este ideale pentru doamnele care au curajul să poarte clasice rochie roşie. Cordonul din talie va ascunde burtica, prin urmare faptul că nu ai o siluetă de fotomodel nu trebuie să te preocupe!



Citește și:

Sindromul de vezică dureroasă: cauze, simptome, tratament

Cum să consumi ceai verde dacă vrei să slăbeşti

INCREDIBIL! O româncă, PRIMUL FOTOMODEL din lume. IMAGINILE cu ea sunt spectaculoase!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au scos la vânzare bunurile comune

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Bianca de la Casa iubirii, anunț neașteptat în mediul online: "Au fost bărbați în absența mea..." Tânăra a rămas fără cuvinte când a văzut ce i-au făcut aceștia în casă

Filmul tragediei de la Suceava! Mama Ancuței a prevestit tragedia: Nu veniți!


Cookies