Top 4 zodii cu secrete rusinoase! Ele au cele mai "murdare" minti

Top 4 zodii cu secrete rusinoase! Ele au cele mai
Top 4 zodii cu secrete rusinoase! Ele au cele mai "murdare" minti

Aceste patru zodii ascund cele mai rusinoase secrete. Acesti nativi gandesc "murdar" si ascund lucruri la care nu te-ai fi gandit vreodata.

LOCUL 4: FECIOARA

In aparenta, nativul nascut in zodia Fecioara ‘sufera’ de o sinceritate debordanta, insa in trecutul ei se pot ascunde evenimente despre care nu ar dori niciodata sa vorbeasca. Fecioara poate face compromisuri pe care nu le-ar repeta niciodata, insa atunci cand e nevoita sa semneze pactul cu Diavolul o face in cel mai mare secret.

LOCUL 3: BERBEC


Nativul nascut in zodia Berbec tinde sa fie foarte agresiv in relatiile sale.

Agresivitatea sa, atat verbala cat si fizica, reprezinta cel mai rusinos secret din viata acestuia. Nu ii place ca ceilalti sa stie ca a avut in trecut episoade agresive, asa ca incearca sa isi imbuneze partenerul de viata de-a lungul timpului pentru a duce secretul in mormant.

LOCUL 2: VARSATOR

Varsatorul nu este tot timpul pregatit si poate poza excelent in persoana mereu documentata, in fata careia nimeni nu poate scoate un sunet.
Varsatorul este prins de multe ori cu fituici sau alte tipuri de ajutoare si nu e exclus sa isi plagieze anumite lucrari de diploma.

Citeste continuarea aici.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro



Citește și:

Regim alimentar ulcer gastric + rețete simple

VIDEO Ozana Barabancea, despre tratamentul cu lipitori, dar și cum o intervenție chirurgicală ar fi putut să îi pună viața în pericol. „Senzația pe care o am este de liniște, de fericire!”

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nelson Mondialu', afirmație șocantă după nunta fiului său: „Liana nu e nevasta mea”

Horoscop zilnic, 20 septembrie 2024: Trei zodii își schimbă viața radical. Acestea au noroc în carieră și întâlnesc o persoană specială

Andreea Bălan, despre perioada de după trupa André. Ce a trebuit să facă artista pentru a nu mai fi asociată cu acea trupă „Nu putea exista Andreea Bălan dacă nu făceam o schimbare radicală.”

Moldo și Rebecca, apropieri la piscina din „Casa iubirii”! Cum a reacționat Antoni la imaginile cu cei doi concurenți

Ana Maria Vasiliu, înmormântată în rochia de mireasă! Detalii cutremurătoare


Cookies