Top 4 zodii de bărbați care te vor înșela aproape sigur!

Top 4 zodii de bărbați care te vor înșela aproape sigur!
Top 4 zodii de bărbați care te vor înșela aproape sigur!

Intr-o relatie sanatoasa, infidelitatea nu isi are locul. Insa unii oameni se gandesc mai mult la placerile lor si te vor insela mai mult ca sigur. Cei care aleg sa insele in relatii sunt egoisti si se gandesc doar la binele lor pe moment.

Top 4 zodii de bărbați care te vor înșela aproape sigur! Intr-o relatie sanatoasa, infidelitatea nu isi are locul. Insa unii oameni se gandesc mai mult la placerile lor si te vor insela mai mult ca sigur. Cei care aleg sa insele in relatii sunt egoisti si se gandesc doar la binele lor pe moment.

Desi unii dintre acestia isi dau seama apoi cata durere au provocat prin actiunile lor si sunt  complet sinceri fata de partenerele de viata cautand iertarea, raul este deja facut.

Sa nu mai vorbim de faptul ca alte persoane vor continua cu minciuna si episoadele lor de infidelitate vor fi constante. Exista o vorba care spune ca odata ce inseli, vei insela mereu. Pare sa aiba sens.

Top 4 zodii de bărbați care te vor înșela aproape sigur!
Top 4 zodii de bărbați care te vor înșela aproape sigur![Sursa foto: PixaBay]

Exista sanse ca acesti oameni sa se plictiseasca cu usurinta de relatiile pe termen lungsi de femeia de langa ei, astfel ca aleg sa plece in cautarea unor experiente in afara relatiei lor.

Mai sunt si barbati carora le place senzatia de risc si a faceceva ce nu ar trebui sa faca. Exista atat de multe motive pentru care infidelii inseala, dar niciunul dintre aceste motive nu reprezinta o scuza.

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Infidelitatea este un gest de lasitate

In loc sa discute cu partenerele lor despre ce se intampla in relatie, unii barbati recurg la infidelitate iar lucrurile scapa de sub control din acel moment.

Vrei sa stii care dintre zodiile de barbati sunt cel mai mult predispuse la infidelitate? Astrologia iti poate sari in ajutor.

Gemeni

Cand barbatul din zodia Gemeni se implica in relatie cu cineva, acesta poate deveni extrem de nesigur. Nu va fi pe deplin increzator in relatia lui si aceastaanxietate il va determina sa faca actiuni regretabile, de genul inselatului. Fiind atat de indoielnic fata de el si fata de partenera lui, el va sabota relatia pentru ca se asteapta deja sa se intample ce e mai rau.

Dupa ce va capata mai multa incredere in el si in partenera lui, atunci poate ca isi va schimba caile.

Citeste si: Horoscopul dragostei pentru luna mai

Leu

Barbatul Leu adora atentia. Motivul pentru care acesta inseala este ca il face sa se simta bine cu sine. Desi este implicat intr-o relatie,acesta nu poate sa nu rateze ocazia de a mai fi si cu altcineva.

De obicei asa ajunge el sa insele: cineva ii acordaatentie si el se simte atat de flatat si de mandru cu el incatduce lucrurile la un alt nivel.

Citește și: Câți copii are, de fapt, Leonard Doroftei. Cu ce se ocupă aceștia și ce studii au făcut. Fiul cel mare a ajuns milionar- kanald.ro

Citește și: Elena a plecat de acasă și nu s-a mai întors! Femeia de 53 de ani din Vâlcea ar fi vrut să-și pună capăt zilelor- stirilekanald.ro

Balanta

Barbatii din zodia Balanta sunt innebuniti dupaafectiune. Acestia pot flirta chiar fara sa isi dea seama. Desi isi iubesc cu adevarat partenerele si le pasa de relatia in care se afla implicati,vor insela pentru ca se intampla mereu sa se afle in situatii in care au ocazia sa insele. Oamenii se apropie mereu de el. Uneori, aceste situatii devin cu adevarat tentante.

Sagetator

Este cunoscut faptul ca un sagetator se plictiseste repede. Relatiile pe termen lung il pot epuiza. Un sagetator iubeste situatiile si oamenii noi si, desi pretuieste relatia, adora sa experimenteze diverse lucruri noi. Astfel ca devine infidel.

 



Citește și:

Pete roșii pe piele – cauze și opțiuni de tratament

Duminică, de la ora 14:30, la “Asta-i România!”, Raluca Olaru, un vraci de “modă nouă”

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies