TOP 5 accesorii cochete care nu trebuie să îți lipsească. Vor oferi un boost personalității tale

TOP 5 accesorii cochete care nu trebuie să îți lipsească. Vor oferi un boost personalității tale
TOP 5 accesorii cochete care nu trebuie să îți lipsească. Vor oferi un boost personalității tale

Garderoba unei doamne sau a unei domnișoare este, întotdeauna, plină atât cu ținute vestimentare pentru diferite ocazii, cât și cu accesorii pe care le utilizează pentru a le oferi o altfel de prestanță.

Iar, dacă te-ai decis și tu să îți lărgești colecția din dulap, atunci trebuie să știi că există elemente care vor oferi un boost personalității tale. Sunt accesorii care pot fi purtate toate sezoanele. Fie că este vară, fie că este iarnă, cu siguranță vei avea un look foarte fresh și plăcut, ba chiar cochet. Mai mult decât atât, vei atrage toate privirile.

Iată cinci accesorii pe care le poți purta în orice sezon:

  • O garderobă nu este completă, dacă nu îi adaugi și un accesoriu pe măsură. Pentru ca ținuta ta să atragă toate privirile, atunci când faci fiecare pas, îți poți mări colecția personală alegând dintre mai multe poșete de damă pe care Barneystore.ro le are în ofertă. Indiferent de sezon sau de momentul zilei, poți sclipi cu ajutorul look-ului pe care dorești să îl afișezi. Iar, dacă vrei să te simți ca pe podium, atunci poți opta și pentru poșete viu colorate, care transmit o emoție.
  •  Un alt accesoriu care nu ar trebui să îți lipsească este reprezentat prin colierele de tip statement. Acestea oferă un plus ținutelor tale și te pot ajuta chiar să ieși din zona ta de confort. Aceste coliere îți vor înfrumuseța, categoric, ținuta și, de asemenea, pot fi purtate la diferite ocazii. Fie că mergi la muncă, fie că ieși în oraș cu familia sau prietenii, acest accesoriu va transforma o ținută simplă într-una elegantă.
  • De pe listă nu ar trebui să îți lipsească nici inelele sau cerceii. De cele mai multe ori, pot fi asortați cu tipul de colier sau lănțișor pe care vrei să îl porți, însă, în condițiile în care vrei să faci o schimbare ce ține de estetică, poți opta pentru combinații rafinate. De exemplu, dacă dorești să fii cochetă, atunci când ieși în oraș, însă nu dorești să îți încarci prea mult look-ul, poți purta un inel supradimensionat sau un singur lănțișor delicat, triplu stratificat. În acest mod, vei obține un aspect plăcut.  
  • Se spune că pantofii au un „grai” propriu prin care poate releva multe despre personalitatea unei persoane. Iar, pentru o doamnă sau o domnișoară, o garderobă nu este completă, dacă nu conține și aceste piese. Depinzând de ținuta pe care dorești să o porți, poți opta pentru platforme ortopedice sau pentru o pereche de sandale lejere, în timpul verii. Iar, dacă ai de gând să călătorești iarna, dar să fii trendy, atunci poți asorta ținutele vestimentare cu ghete înalte.
  • Dacă ești o împătimită a ședințelor foto, atunci nu trebuie să îți lipsească din sertarul cu accesorii cordeluțele de păr cu motive florale sau cu perle. Acestea îți pot transforma total look-ul, iar fotografiile vor fi extrem de apreciate.

Dacă ai de gând să te reinventezi din punct de vedere stilistic, atunci poți începe chiar cu îmbinarea accesoriilor, depinzând de ocazia sau situația în care te vei afla. Fie că alegi să porți o nouă poșetă, fie că alegi să pui accent pe zona gâtului utilizând diferite coliere sau lănțișoare, trebuie să știi că un look nou te va face să te simți cu totul diferită. Nu doar că va oferi un boost personalității tale, dar vei avea ocazia să experimentezi și alte tărâmuri stilistice despre care, poate, nu ai fi crezut vreodată că ți se potrivesc.

Sursă foto: Unsplash.com



Citește și:

Hernia de disc lombara: diagnostic si tratament actual

De câți bani are nevoie Oana Roman lunar pentru a trăi decent? „Eu cu banii pe care îi câștig acum în România, mi-aș face mai multe fițe la Cannes decât fac la București.”

”Trădătoarea” tenisului românesc e mai FIERBINTE ca vara! Imaginile au scăpat pe internet FOTO

Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță

Ionel Ganea, fostul atacant al naționalei României, cercetat de polițiști după ce a bătut un vecin. Motivul scandalului

VIDEO Cum și-a găsit Alin Oprea tatăl natural? „Am ales special seara de Crăciun și vârsta de 33 de ani. Era vârsta la care Iisus Hristos s-a răstignit și luna în care s-a născut.”

Gagea, pus la zid de Alexandra după schimbul de replici cu Julia. Ce a avut bruneta să-i reproșeze: „Poți, te rog, pe viitor să...”

Orașul din România care i-a impresionat pe britanici! „Mica Vienă” i-a cucerit pe străini cu prețurile mici și peisajele de basm


Cookies