Top 5 bijuterii must-have pentru colecția ta. 5 sfaturi pentru îngrijirea lor

Top 5 bijuterii must-have pentru colecția ta. 5 sfaturi pentru îngrijirea lor
Top 5 bijuterii must-have pentru colecția ta. 5 sfaturi pentru îngrijirea lor

Nu este un secret pentru nimeni faptul că femeile adoră bijuteriile și din viața de zi cu zi a unora acestea sunt nelipsite. Fiecare femeie își accesorizează ținutele în funcție de bijuterii sau invers, deoarece acestea conferă cu totul o schimbare atunci când sunt purtate

Pe lângă faptul că îți dau încredere, bijuteriile sunt foarte benefice și pentru a rezona cu anumite persoane, în funcție de stilul pe care îl abordați fiecare. Ele sunt speciale și nu ai cum să îți scazi încrederea tine atunci când le porți.

Citește și: Culoarea albastru: semnificație, cum o purtăm și cum o accesorizăm

Top 5 bijuterii must-have pentru colecția ta
Top 5 bijuterii must-have pentru colecția ta[Sursa foto: Pexels.com]

4 bijuterii must-have în colecția ta

Câteva dintre bijuteriile esențiale, care nu au cum să lipsească din sertarul tău și care se vor potrivi cu fiecare articol vestimentar sunt bijuteriile cu perle, lănțișorul cu pandantiv, brațările voluminoase, inelul cu diamant și cerceii.

Bijuteriile cu perle

Bijuteriile cu perle se potrivesc cu multe ținute, dar articolele vestimentare le oferă o eleganță și mai mare.

Dacă optezi pentru o rochie de seară, acestea te vor scoate in evidență din cap până în picioare și sunt cea mai bună alegere.

Lănțișorul cu pandantiv

Un lanț cu pandantiv poate fi purtat în fiecare zi, la orice ținută și nu se va demoda niciodată, deoarece este un accesoriu simplu și fin, dar în același timp elegant.

Brațările voluminoase

Brățările voluminoase se pot purta alături de alte brățări subțiri sau altele mai mari, de culori destul de apropiate, pentru iluzia aceluiași accesoriu. Pe lângă ele, o bijuterie care s-ar potrivi în această combinație este o brățară de tip cătușe.

Inelul cu diamant

Inelul cu diamant nu are cum să lipsească atunci când ai un eveniment important sau doar când alegi să abordezi o ținută mai simplă, deoarece va străluci și va reuși să iasă în centrul atenției, fără să te chinui prea mult.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Cercei

O pereche de cercei este nelipsită din garderoba unei femei. Aceștia îți vor schimba total look-ul, indiferent de forma lor și te vor face să te simți specială.

Top 5 bijuterii must-have pentru colecția ta
Top 5 bijuterii must-have pentru colecția ta[Sursa foto: Pexels.com]

Sfaturi pentru îngrijirea bijuteriilor

Femeile adoră să aibă cât mai multe bijuterii, dar este important și câtă grijă au de ele. Nu multe țin cont de ele, deoarece consideră că nu o vor păți nimic. Ei bine, chiar dacă sunt din pietre prețioase, trebuie să știm cum să avem grijă de ele, iar acestea pot fi într-o stare bună pentru tot restul vieții.

Nu purta bijuteriile in timpul treburilor casnice

În momentul în care alegi să faci treaba prin casă, este important să îți dai jos bijuteriile pentru a nu zgâria sau să eviți să le expui anumitor substanțe chimice. Dacă te ocupi de grădinărit, trebuie să procedezi la fel, deoarece bijuteriile trebuie ținute în cutiuțe sau un săculeț.

Pune-ți bijuteriile după ce ai aplicat machiajul

Parfumurile sau machiajele pot conține anumite chimicale care îți pot afecta destul de tare bijuteriile, iar dacă alegi să le pui la sfârșit, când ești gata pregătită, micșorezi riscul lor la substanțele respective.

Pe lângă aceste lucruri, uleiurile de piele pot intra în contact cu pietrele pe care le ai la bijuterii, iar în timp aspectul lor se poate schimba.

Nu purta bijuterii la piscină sau la spa

Este foarte important să îți dai jos bijuteriile atunci când mergi la spa sau la piscină, deoarece clorul din apă poate avea o reacție neplăcută, atunci când vine vorba despre bijuterii. Același lucru este valabil și dacă aveți de gând să intrați cu bijuteriile în apa de mare.

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Nu purta bijuteriile în timpul activităților fizice

Dacă purtați bijuterii în timpul unui sport, acestea pot fi afectate. Accesoriile cu pietre nu rezistă la șocurile mecanice și se pot rupe.

Curățați bijuteria după fiecare purtare

Acestea se șterg fin cu o cârpă moale uscata sau înmuiată in apa calda, fără a folosi săpun sau alte produse chimice, deoarece pietrele pot absorbi acele substanțe si își pot pierde din culoare si din strălucire.

Ele se vor șterge cu o cârpă moale mică, cu finețe, care va fi înmuiată în apă caldă, fără săpun sau orice alt produs chimic, deoarece există posibilitatea ca piatra să absoarbă substanța și își poate pierde din culoare.

Daca ești dreptace, este indicat sa porți bijuteriile atât la mâna dreaptă cât și la cea stângă.

Top 5 bijuterii must-have pentru colecția ta
Top 5 bijuterii must-have pentru colecția ta[Sursa foto: Pexels.com]

Citește și: Modele de unghii cu gel la modă în 2023



Citește și:

Bazofile crescute în testele de sânge – semnificații și implicații clinice

Curățarea tenului în profunzime. Pas cu pas spre o piele impecabilă!

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies