Femeia PEȘTI. Cum gândește, ce personalitate are, compatibilitate cu alte zodii

Infidelitate femeia pesti
Femeia PEȘTI. Cum gândește, ce personalitate are, compatibilitate cu alte zodii

Femeia Peşti. Caracteristici, compatibilitate, dragoste și căsnicie

Femeia Peşti face parte din al doisprezecelea și ultimul semn al zodiacului. Conform carcteristicilor oferite de astrologi, acest semn zodiacal este semnul sfârșitului și aparține unei alte lumi. De aceea, un lucru face dificil pentru celelalte semne să înțeleagă zodia Pești.
Zodia Pești este un semn de apă ca element. Cei născuți sub acest semn sunt de fapt îndrăgostiți de apă.

Iată ce înseamnă acest lucru:

Există patru elemente în astrologie: foc, pământ, aer și apă. Peștele este un semn de apă, împreună cu Racul și Scorpionul. Peştii au darul unei intuiții puternice și sunt un semn mutabil. Semnele mutabile  reprezintă procesul de schimbare. Această modalitate este foarte flexibilă, astfel încât le este ușor să se adapteze la orice situație nouă.

Despre femeia Peşti

Femeia Peşti urăşte să fie implicată în conflicte puternice.

De ce se întâmpla acest lucru? Pentru că nu au o natură de femei luptătoare şi detestă aceste confruntări. Femeia Peşti cu greu vorbeşte despre ceea ce are pe suflet, pentru că preferă să evadeze în lumea ei imaginară. Fiind un semn de apă, Peştii sunt adesea indecişi şi nu ştiu ce vor. Ei intră într-o stare de căutare și, dacă nu pot lua o decizie, se simt dezamăgiți.
În relațiile de cuplu, ei caută un partener dominant care să întreţină „focul”.

Citeste si: DESCOPERĂ: FEMEIA SCORPION. TOP 7 caracteristici

Secretele femeii pesti

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Bărbatul perfect pentru personalitatea ta, în funcție de zodie

Cum gândeşte femeia Peşti

Femeia Peşti este cea mai mare visătoare din tot graficului zodiacal. Când ceva nu merge bine, ea se retrage în lumea ei de vis pentru a evita realitatea. Când personalitatea Peștilor ia o manifestare negativă, sunt predispuși la dependențe, deoarece nu doresc să înfrunte adevărul sub nicio formă.

În ciuda tuturor resurselor și talentului pe care îl posedă, femeile Peşti tind să aibă o stimă de sine scăzută, ceea ce reprezintă o mare piedică în calea lor.

Lecţia pe care trebuie să o înveţe este de a nu se mai compătimi și îndoi de ele, dacă vor să fie fericite și să aibă succes în viață.

Personalitatea femeii născute în zodia Peşti

Femeia Pești este generoasă şi plină de compasiune! Ştie să se facă simpatică și tinde să sufere destul de mult pentru că nu vrea să împărtășească lucrurile care o macină.

Ea trebuie să învețe să delimiteze lucrurile în viaţă pentru a fi fericită.

Femeia Peşti se poate regăsi adesea în situații în care se poate profita de bunătatea ei, deoarece este prea generoasă și înțelegătoare cu toată lumea. Pe lângă natura lor credulă, sunt destul de maleabile și pot fi ușor influențate de alții. Pacea și armonia sunt importante pentru femeia Peşti. Aceasta poate fi concentrată complet spre interior și poate trăi într-o lume proprie.

Compasiunea și sensibilitatea pentru acest semn zodiacal... sunt atât o binecuvântare, dar și un blestem.

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Cum se ceartă femeia Peşti

Femeile Peşti născute sub acest semn au o personalitate aparte. Deşi sunt introvertite şi chiar hipersensibile, nativele acestui semn zodiacal pot fi rănite foarte uşor. Femeile Peşti nu suportă regulile şi acesta este primul lucru care o să le supere. Se pot enerva cu uşurinţă.... Pot prelua problemele partenerului de viaţă şi riscă uneori să cadă în depresie.

Cum este în pat femeia Peşti

Femeia Peşti se dăruieşte complet bărbatului, dar şi suferă enorm de la prima ceartă. De multe ori îşi poate crea scenarii proprii, fără dovezi clare. De aici mai este un pas până ajunge la gelozie.

Semnul zodiacal Peşti este unul dintre cele mai romantice semne ale zodiacului. Aceştia nu își doresc doar o relație, ci vor să îşi găsească sufletul pereche. Dacă vrei o parteneră care să facă totul pentru tine și care să fie grijulie și pasională în același timp, alege femeia Peşti.

Citate şi proverbe pentru zodia Peşti

  •     Trebuie sa iubeşti pe oricine, orice, oricum, numai să iubeşti. – Alexandre Dumas
  •     Spiritualitatea nu este statică; este un optimism în evoluţie – Judith Orloff
  •     Iubirea este cea mai limpede oglindă-n care-l vezi pe Dumnezeu – Eugen Ovidiu Chirovici
  •     Nu te amesteca printre cei care nu au niciun interes real în spiritualitate – Yoga Swami
  •     Fiecărui om îi este dată o scânteie de spiritualitate. Dar este de datoria lui s-o descopere şi s-o însufleţească – Zehuda Alexander Shafran
  •     Fantezia nu e o escapadă de la realitate. Din contră. E o modalitate de a o înțelege – Lloyd Alexander
  •     Dragostea este adevărata slujbă pentru Dumnezeu – Sfântul Ciprian
  •     Odată ce ai ales speranța, totul este posibil – Cristopher Reeve
  •     Dacă vrei ca cei din jurul tău să fie fericiţi, arată-le compasiunea ta. Dacă vrei ca tu să fii fericit, arată-ţi ţie compasiune – Dalai Lama
  •     Compasiunea este cea care vă face să fiţi una cu ceilalţi – Shri Mataji Nirmala Devi.


Citește și:

Mic dejun cu avocado: 3 rețete rapide, sănătoase și savuroase

Venus în Leu: ce îți rezervă astrele, în funcție de zodie

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies